9 personer, der fik DNA-sæt i julegave, hvilket ændrede deres liv for evigt

Har du nogensinde modtaget en gave, der har ændret dit liv? De 9 personer nedenfor har. Hver af dem modtog et MyHeritage DNA-sæt i julegave, og resultaterne førte dem til deres livs opdagelse – hvad enten det var at genforenes med en slægtning, opdage et nært familiemedlem, som de ikke vidste eksisterede, eller løse et gammelt familiemysterium.

Fernando fandt en bror… og det var kun begyndelsen

Fernando Hermansson Carabali blev født i Colombia og blev bortadopteret som baby. Han voksede op i Sverige og har altid været nysgerrig efter at kende sine rødder, og en god ven gav ham et DNA-sæt i gave. Det lå i en skuffe i et stykke tid… men da han endelig tog det frem og tog testen, matchede han med en halvbror, der boede i Holland. Og det var kun toppen af isbjerget.

I marts sidste år fortalte vi historien om, hvordan han fandt sin bror og derefter to andre søstre, der bor i Spanien – men tro det eller ej, opdagelserne stoppede ikke der. Fernando fandt ikke blot flere halvsøskende og sin biologiske mor, han inspirerede også sin ekskone og sin adoptivfar til at tage en test. Hans ekskone fandt en søster, og hans adoptivfar – som selv var adopteret – fandt sin biologiske far.

Alt dette med en simpel gave i form af en MyHeritage DNA-test! Bestil MyHeritage DNA i dag.Se Fernando genforenes med sine brødre og søstre i videoen nedenfor:

Tinas far fandt en bror, som han ikke vidste, han havde

Tina Hampton modtog et gratis DNA-sæt gennem DNA Quest, vores pro bono-projekt, der hjælper med at genforene adopterede med deres biologiske familier. Sidste år blev hun chokeret over at finde to meget tætte matches, der bor på Færøerne. Det viste sig, at de var børn af Tinas biologiske fars bror – en bror, som han ikke engang vidste eksisterede. De havde fået MyHeritage DNA-sæt i julegave. Takket være dette match fik Tinas far mulighed for at møde sin nyfundne bror – et særligt bittersødt gensyn, eftersom Tinas far døde 6 måneder senere.

Tina og hendes far

Tina og hendes far

“Det var en velsignelse for mig på mange måder,” siger Tina. “Det er så smukt for os alle sammen, især for mig, fordi jeg som adopteret ikke vidste, hvem jeg var i 44 år… Jeg savner min far, men jeg har nu en fantastisk onkel, som forsøger at udfylde tomrummet.”

Læs hele historien her.

Jessicas far opdagede sin bedstefars identitet

Da Jessica Stanmeyers bedstemor Sanie var 13 år, fortalte hendes mor hende, at den elskede mand, som havde opfostret hende, ikke var hendes rigtige far. Sanie tilbragte resten af sit liv med at spekulere på, om hendes mor talte sandt, og hun døde i 2007 uden at få svar. 10 år senere fik Jessicas far et DNA-sæt i gave, og resultaterne af hans etniske oprindelse modsagde Sanies mors historie. Jessica og hendes tante Sharyn gik i gang med at analysere hans DNA-matches og gennemsøgte slægtstræer, indtil de endelig fandt ud af, hvem Sanies far var.

Jessica Stanmeyers mormor Sanie som baby, holdt af Sanies mor, Florence

Jessica Stanmeyers mormor Sanie som baby, holdt af Sanies mor, Florence

“Jeg er bare chokeret over, at et par nybegyndere som os kunne løse dette vanvittige familiemysterium,” siger Jessica. “Jeg ville bare ønske, at min bedstemor havde været i live for at være en del af det.”

Læs hele historien her.

Krystal opdagede en søster, der havde ledt efter hende i 27 år

Krystal Baez modtog et DNA-sæt i julegave og var spændt på at lære mere om sin arv. Hun havde aldrig drømt om, at hun også ville finde en halvsøster, som havde ledt efter hende i 27 år! Krystal var lykkelig over at byde Hope velkommen i sin tætte familie. Se deres smukke genforening i videoen nedenfor:

Læs hele historien her.

Rodney opdagede en fætter, som han ikke vidste eksisterede

Jane Nicholsons bedste ven, Tony Wood, var adopteret, og hun besluttede sig for at hjælpe ham med at finde sin biologiske familie. Efter en masse forskning med ufyldestgørende resultater uploadede Tony sine DNA-data til MyHeritage og blev matchet med en fætter ved navn Rodney. Rodney havde fået et MyHeritage DNA-sæt i julegave og tog testen uden at forestille sig, at det ville føre ham til at opdage en fætter, som han ikke vidste eksisterede.

Tony (til venstre) med sin bedste veninde Jane, som hjalp med at opklare sagen

Tony (til venstre) med sin bedste veninde Jane, som hjalp med at opklare sagen

Læs hele historien her.

Al fandt en halvsøster efter 60 år

Al Ballard fandt ud af, at han var adopteret, da han var 13 år, men hans adoptivmor fortalte ham, at hun ikke kunne finde nogen oplysninger om hans biologiske mor. Han tænkte, at der ikke var mere at gøre, så han forsøgte ikke at finde flere oplysninger om sin biologiske familie i de næste 58 år. Men så fik han et MyHeritage DNA-sæt i julegave – og fandt sin halvsøster Mary Ann.

Al og hans søster, Mary Ann

Al og hans søster, Mary Ann

“Båndet var øjeblikkeligt,” siger Al. “Jeg brugte 71 år på at tro, at det var umuligt at kende mine biologiske forældre eller søskende. Med en simpel DNA-test begyndte jeg denne utrolige rejse. MyHeritage har i høj grad forbedret denne tid i mit liv.”

Læs hele historien og se et nyhedsindslag om søskendeparret her.

John fandt sin biologiske far efter 48 år

John Cummings blev adopteret ved fødslen og har uden held i årevis forsøgt at finde oplysninger om sin biologiske familie. Han havde næsten opgivet at finde ud af, hvem hans biologiske forældre var… men så købte hans kone et MyHeritage DNA-sæt til ham i julegave.

Få dage efter at han havde modtaget sine resultater, var han i kontakt med sin biologiske far og halvsøster.

“Uden DNA’et ville det aldrig være sket, fordi jeg ikke var i stand til at skabe det link,” siger John. “I begyndelsen var det lidt overvældende, men nu er det virkelig sjovt. Jeg kan stille alle de spørgsmål, som jeg altid har ønsket at få svar på. Nu får jeg viden om min arv. Tak til MyHeritage DNA for at have genforenet mig med min familie.”

Se videoen af hans genforening med sin far nedenfor:

Læs hele historien her.

Diane fandt en søster på den anden side af Atlanterhavet

Et MyHeritage DNA-sæt som julegave behøver ikke altid at komme fra en anden person. Diane Ward, der blev adopteret som baby, besluttede at give sig selv et DNA-sæt som julegave… og ikke alene løste hun mysteriet om sin biologiske mors identitet, hun fandt også en søster, som hun blev meget tæt knyttet til.

Du kan se deres smukke genforening i videoen nedenfor:

Read the full story here.

Anders opdagede, hvem hans rigtige bedstefar var

MyHeritage-brugeren Anders Bergenek fra Sverige havde mistanke om, at hans far måske ikke var biologisk beslægtet med den mand, han kendte som sin bedstefar. Med omhyggelig forskning og en målrettet DNA-testkampagne kunne han ikke blot bekræfte denne mistanke, men også identificere sin biologiske bedstefar og få kontakt med sine slægtninge – takket være de matches, han fik via MyHeritage. Hans MyHeritage DNA-sæt var også en julegave til ham selv.

Anders Bergenek

Anders Bergenek

Læs hele historien her.

Hvilke andre fantastiske opdagelser kan et MyHeritage DNA-sæt som gave føre til?

Selv hvis dine kære ikke søger efter forsvundne familiemedlemmer, kan de opdagelser, de gør via MyHeritage DNA, være stærke og meget meningsfulde – uanset om det er at modtage et overraskende etnisk estimat, bekræfte etnisk oprindelse, som de allerede føler sig som en del af, eller finde og blive forbundet med nye slægtninge.

MyHeritage DNA-sæt er lige nu på tilbud til en fantastisk pris, så du kan få et til alle på din liste! Bestil dit i dag – det er en gave for livet.