Nye temaer tilføjet til AI Time Machine™

Nye temaer tilføjet til AI Time Machine™

AI Time Machine™ har på kun en uge siden lanceringen fået en enorm tilslutning og er eksploderet på de sociale medier. Folk over hele verden har det sjovt, når de forvandler sig selv til forskellige figurer gennem historien, og funktionen fortsætter med at vinde indpas. AI Time Machine™ er hurtigt ved at blive en massiv TikTok-trend, hvor brugerne deler resultater ud over det sædvanlige og får stor opmærksomhed. Se for eksempel denne video fra influenceren Chelsey Brown, der indtil videre har 241.000 visninger, og en video fra the_real_lin_shady, der har 1,2 millioner visninger!

Vi finjusterer hele tiden funktionen og forbedrer den med flere muligheder og fantastiske resultater. Vi har netop tilføjet 17 nye temaer, hvilket gør mulighederne for tidsrejser endnu større end tidligere!

Du kan få flere oplysninger om AI Time Machine™ ved at læse annonceringen af lanceringen på vores blog

Her er en liste over de nye sjove temaer, som du kan prøve:

Mand

 • Byzantinske mosaikker
 • Sultan
 • Opdagelsesrejsende
 • Astronom fra middelalderen
 • Alkymist
 • Komponist fra det 18. århundrede
 • Portræt af Van Gogh
 • Videnskabsmand fra 1930’erne
 • Maler fra 1940’erne

Kvinde

 • Byzantinske mosaikker
 • Opdagelsesrejsende
 • Portræt af Rembrandt
 • Portræt af Van Gogh
 • Hollywood-filmstjerne fra 1930’erne
 • Videnskabskvinde fra 1930’erne
 • Maler fra 1940’erne
 • Flamenco-danser

Vi tilføjer flere temaer næsten hver dag, så hold øje her på bloggen eller på siden for AI Time Machine™

Eksempler

Nedenfor er der nogle fremragende eksempler på de nye temaer.

Portræt af Van Gogh:

Opdagelsesrejsende

Byzantinsk mosaik:

Portræt af Rembrandt:

Flamenco-danser:

Sultan:

Billederne ovenfor er blot et udpluk af de nye tilføjelser.

Adgang til de nye temaer

Hvis du vil prøve de nye temaer, skal du gå til resultatsiden ved at klikke på linket i den e-mail, der giver dig besked om, at dine resultater er klar.

På MyHeritage-hjemmesiden

På AI Time Machine™-resultatsiden vises de temaer, der allerede er blevet genereret, øverst til venstre på siden med orange farve. Klik på “Vis flere” for at få vist alle tilgængelige temaer.

“Vis flere” viser flere temaer (klik for at zoome)

“Vis flere” viser flere temaer (klik for at zoome)

De nye temaer vil blive vist længere nede på listen over ubrugte temaer. Klik på knapperne for at vælge de temaer, du gerne vil prøve. Det tager 1-2 minutter, før de er klar. Hvis resultaterne ikke vises automatisk efter to minutter, bør du opdatere siden.

På mobilen

Når du ser dine resultater i din mobile webbrowser, skal du trykke på “Prøv flere temaer” nederst på skærmen for at åbne temamenuen.

Swipe op for at udvide listen, og tryk derefter på dem, du vil prøve, og se resultatet!

Hvem kan bruge de nye temaer?

De nye temaer er tilgængelige for alle AI Time Machine™-brugere, forudsat at de har flere temaer tilbage i deres kvote. Alle, der når grænsen for temaer og ønsker at prøve de nye temaer, kan foretage et engangskøb for at tilføje flere temaer.

Konklusion

Det har været dejligt at se, hvor entusiastiske folk er overalt, når de skaber flere billeder og deler dem med familie og venner. Denne funktion giver ikke kun en masse glæde og latter, hvilket der er et stort behov for i verden i dag, men vækker også nysgerrighed i forhold til historie og slægtshistorie generelt, hvilket er grunden til, at vi udviklede den i første omgang! Hvis du ikke har gjort det endnu, så prøv AI Time Machine™ i dag, og del resultaterne med dine venner og familie! Hvem ved, din video kan være den næste, der går viralt. De nye temaer, vi har tilføjet, er kun begyndelsen. Mange flere er på vej, så hold dig opdateret!