Nyt: AI Time Machine™ tilføjer AI-avatarer

Nyt: AI Time Machine™ tilføjer AI-avatarer

AI Time Machine™, vores succesfulde nye funktion, der giver dig mulighed for at forestille dig selv gennem historien, fortsætter med at blive bedre. Vi er glade for at kunne annoncere, at de tilgængelige temaer i AI Time Machine™ er blevet udvidet til at omfatte en ny kategori på grund af den store efterspørgsel: AI-avatarer. Ud over de historiske temaer (tidsrejser), der har været tilgængelige siden lanceringen, kan du nu oprette AI-avatarer i masser af utrolige temaer. Se dig selv gengivet som en blyantsskitse eller en animeret figur, som en VM-fodboldspiller og i flere originale, sjove temaer. Hvis du allerede har taget AI Time Machine™ på en tur, kan du generere de nye temaer på en eksisterende model eller uploade et nyt sæt fotos for at skabe blændende avatarer. Avatarer er perfekte til at dele med familie og venner eller til at bruge som dit profilbillede på sociale medier.

Prøv AI Time Machine™, inklusive de nye avatarer

Eksempler

Nedenfor finder du nogle eksempler på de nye avatarer.

VM-fodboldspiller:

VM-fodboldspiller (Retro):

Actionfigur:

Spilkarakter:

Makeup:

Model:

Eventyrer:

Dragerytter:

Blyantskitse:

Maleri:

Farvesprøjt:

Skakspiller:

Galaktisk:

Hipster:

Engel:

Tarzan:

Julemand:

Sådan får du adgang til de nye avatarer

Det er nemt at skabe nye billeder med avatar-temaerne. Hvis du allerede har brugt AI Time Machine™, kan du besøge dit galleri for at komme i gang. Klik på en hvilken som helst model i galleriet for at åbne resultatsiden. Der er nu to faner over resultaterne, som repræsenterer kategorierne: Tidsrejser og Avatarer (nyt).

Opdateret resultatside med nye faner (klik for at zoome)

Opdateret resultatside med nye faner (klik for at zoome)

 

Avatar-fanen (klik for at zoome)

Avatar-fanen (klik for at zoome)

Som en del af denne produktforbedring har vi ændret mulighederne for engangskøb for at give vores brugere den bedst mulige værdi. Brugerne kan nu vælge mellem 3 AI Time Machine™-pakker for at oprette én model og modtage billeder i alle temaer for den pågældende pakke. Tidsrejsepakken indeholder ca. 60 temaer (480 billeder), der repræsenterer historiske epoker. Avatar-pakken indeholder ca. 40 temaer (320 billeder) fra forskellige områder af popkulturen: sport, gadekunst, tegneserier, skitser og meget mere. Alt-i-én-pakken inkluderer alle 100 temaer (800 billeder) til en særlig nedsat pris.

For at generere avatarerne skal du klikke på fanen Avatarer og følge instruktionerne på skærmen for at købe en avatarpakke.

Vi har også forbedret den måde, du modtager dine resultater på. I sidste uge annoncerede vi, at vi har tilføjet et AI Time Machine™-galleri til dine billeder. Fra og med i dag genererer AI Time Machine™ automatisk dine billeder i alle de temaer, der er tilgængelige for den pakke, du har købt. Tidligere modtog brugerne en håndfuld automatisk genererede temaer og skulle vælge yderligere temaer et efter et. Takket være denne ændring bliver alle billederne skabt for dig på forhånd. Hvis der senere tilføjes flere temaer til den pakke, du har købt, kan du generere billeder med disse temaer uden ekstra omkostninger.

For at maksimere dit privatliv slettes de uploadede billeder nu med det samme, når dine resultater er klar.

Hvis du ikke har prøvet AI Time Machine™ endnu, så prøv det nu!

Pris

AI Time Machine™-pakkerne er meget prisvenlige.

Tidsrejsepakke: kun $105 kr. for 480+ billeder.

Avatar-pakke: kun 85 kr. for 320+ billeder.

Alt-i-én-pakke: kun 159 kr. for 800+ billeder.

Brugere med en aktiv gratis prøveperiode til MyHeritage Komplet abonnementet får en betydelig rabat på 50% på alle AI Time Machine™-pakker.

Brugere med et Komplet abonnement har mulighed for at skabe modeller til op til 3 personer hvert år og modtage alle temaer i Alt-i-et-pakken for hver model (800+ billeder) uden ekstra omkostninger.

Brugere, der tidligere har købt en pakke med 20 temaer og stadig har en kvote af resterende temaer, kan bruge dem til at skabe et af Tidsrejsetemaerne individuelt, som før.

Konklusion

Tilføjelsen af avatarer gør AI Time Machine™ endnu sjovere. Det perfekte profilbillede eller den smukke collage til dit næste opslag på sociale medier er kun få klik væk. Vi arbejder hårdt på at foretage flere forbedringer og tilføje nye funktioner, der gør AI Time Machine™ sjov og engagerende. Uanset om du allerede har skabt AI Time Machine™-billeder, som du elsker, eller om du endelig er klar til at hoppe ud i det, inviterer vi dig til at prøve AI Time Machine™ og de nye avatarer i dag!