Datter dokumenterer øjeblikket, hvor hun fortæller mor: Din bror fandt dig efter at have været adskilt i årtier

Datter dokumenterer øjeblikket, hvor hun fortæller mor: Din bror fandt dig efter at have været adskilt i årtier

Da Mary Gambrell modtog telefonopkaldet, var det meget klart for hende, at hun skulle dokumentere øjeblikket, hvor hun fortalte sin mor nyheden. Så hun sørgede for, at hendes kamera optog – og at hendes mor sad – da hun afslørede den utrolige opdagelse, hun havde gjort med MyHeritage DNA: “Manden, jeg talte med i dag, ledte faktisk efter dig. Du har en bror ved navn Randolph.”

Du kan se, hvad der skete derefter i videoen nedenfor, som Mary postede på TikTok:

@marysmoving

literally found my people #ancestry #myheritage #23andme

♬ original sound – marysmoving

14 søskende adskilt fra hinanden

Marys mor, Bobbi, tilbragte uden held hele sit liv med at lede efter de søskende, hun vidste var spredt rundt omkring i USA.

“Min mor er en af 14 søskende, der blev sat til adoption,” siger Mary. “De blev født i Louisiana, men deres barndom var svær. Bedstefaderen døde i en ung alder, og at opdrage 14 børn i sådan et vanskeligt område var for komplekst. Min mor vidste ikke meget om dem ud over deres navne.”

De 14 børn blev sat til adoption rundt omkring i USA. Bobbi var 4 år gammel, da hun blev sat til adoption i Florida, ligesom to af hendes søstre, og boede hos en plejemor. Hun holdt kontakten med sine søstre, indtil hun var 14 år, men efterhånden blev forbindelsen brudt. “Min mor vidste ikke engang, hvad hendes rigtige navn var, indtil hendes ældste datter blev født,” siger Mary. “Først der, på hospitalet, opdagede hun sit fulde navn. Siden da håbede hun på en dag at finde dem, men hun kunne aldrig finde nogen oplysninger. Hun havde ikke for mange muligheder og håbede, at et mirakel ville ske en dag, og de ville vende tilbage til hendes liv.”

Mary and her mother Bobbie

Mary og hendes mor Bobbie

Mary tager udfordringen op

Mary, der er i sine 30’ere og venter sit første barn, var den, der tog udfordringen op. “Jeg har altid været nysgerrig efter min DNA, at vide hvor jeg kommer fra og hvad min oprindelse er,” siger hun. “I sommeren 2021 besluttede jeg mig for at tage en DNA-test, og jeg ventede tålmodigt på resultatet.” De indledende resultater bragte ikke nogen nyheder for Mary eller Bobbi: matchene var ikke stærke nok til at nå frem til et gennembrud.

Så, for nogle uger siden, ringede Marys telefon. En mand ved navn Randolph Mitchell var i røret. “Jeg ved det er lidt mærkeligt, men jeg tror, jeg er din onkel,” fortalte han en forbløffet Mary. Han gjorde opmærksom på de nye DNA-matches, hun havde fået på sin MyHeritage-konto. “Jeg er en af din mors 13 søskende,” sagde han. “Indtil videre har jeg kunnet finde tre søstre; din mor er den fjerde.”

“Hvordan fandt du mig?” spurgte hun. “Jeg er pensioneret politimand,” svarede han. “Åbenbart har jeg ikke glemt jobbet. Jeg så dit navn som min match, og jeg formåede at sætte puslespilsbrikkerne sammen og komme i kontakt med dig.”

Randolph delte sin fødselsattest, som viser Bobbis forældre – Marys bedsteforældre. Han sendte også billeder af sig selv og sin datter, Marys kusine.

Randolph og hans datter, Miya

Randolph og hans datter, Miya

“Det var en meget spændende samtale,” siger Mary. “Jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle fortælle det til min mor.”

Med hans billede på en telefonskærm i den ene hånd og en anden telefon, der optog øjeblikket på video i den anden hånd, fortalte Mary sin mor om broren, hun havde fundet for hende. “Jeg talte med Randolph Mitchell i dag, han ringede til mig. Din lillebror ringede til mig i dag,” siger hun i videoen.

Bobbis chok er tydeligt. “Er du seriøs?” spørger hun. Efter et par øjeblikke for at lade nyheden synke ind, ringer Mary til Randolph. “Hej onkel, jeg har din søster her sammen med mig,” siger hun.

“Hvordan har du det?” spørger Bobbi sin lillebror.

“Jeg har det fantastisk, jeg fandt dig!” svarer han.

På dette tidspunkt kunne Bobbi ikke længere holde tårerne tilbage. “Undskyld, med jeg kan ikke tale lige nu. Det er for meget lige nu,” siger hun i videoen, mens hendes stemme brister. Mary rapporterer, at de alligevee fortsatte med at tale i en time!

De to søskende planlægger at mødes for første gang siden de blev adskilt som børn. “Dette er et meget spændende øjeblik for mig, det er en drøm, der går i opfyldelse,” siger Mary.

Mange tak til Mary og Bobbi for at dele disse dyrebare øjeblikke med os! Hvis du har gjort en opdagelse ved hjælp af MyHeritage, vil vi gerne høre om det. Del den med os via denne formular eller via e-mail på stories@myheritage.com.

Bestil et MyHeritage DNA-sæt