Eurovision 2019: One Big Family – Én stor familie

Kommentarer.

Vi er stolte og glade for officielt at sparke vores optakt til Eurovision Song Contest (Det Europæiske Melodi Grand Prix) 2019 igang med fantastisk familiehistorisk indhold! Vi har samarbejdet med en eksklusiv gruppe af Eurovision-stjerner – tidligere og nuværende – for at tage dem med på en rejse med familiehistorisk opdagelse.

I september delte vi vores glæde over at blive udnævnt til hovedsponsor af Eurovision Song Contest 2019, som finder sted den 12.-18. maj 2019 i Tel Aviv. Eurovision Song Contest er verdens største live musikbegivenhed, set af i gennemsnittet 200 millioner mennesker verden over.

Eurovision-legender

I løbet af de kommende måneder, vil vi bringe dig fascinerende indhold om nogle af Eurovisions største stjerner.

Her er nogle af de spændende navne vi samarbejder med:

  • Netta Barzilai, vinder af Eurovision 2018 med sangen “TOY.”
  • Dami Im, vinderen af jury-stemmerne ved Eurovision 2016, og sammenlagt to’er. Hun er kendt for at have opnået flest point for Australien nogensinde i Eurovision.
  • Eimear Quinn, vinder af Eurovision 1996 med sangen “The Voice.”
  • Lenny Kuhr, som repræsenterede Holland i Eurovision 1969 med sangen “De Troubadour.” Hun var én af i alt fire vindere det år!
  • Izhar Cohen, vinder af Eurovision 1978 med gruppen Alphabeta som optrådte med sangen “A-Ba-Ni-Bi.”
  • Poli Genova, som har repræsenteret Bulgarien to gange i Eurovision, var mentor på The Voice og X Factor i Bulgarien, og vært for junior Eurovision Song Contest 2015.

Efter at have repræsenteret deres lande og overvundet forhindringer i tidligere Eurovision-konkurrencer, er de ved at indlede en helt ny rejse for at afsløre hvordan deres etniske sammensætning forbinder dem med deres nationale identiteter. I løbet af de næste par måneder vil disse stjerner tage MyHeritage DNA-tests og bygge deres slægtstræer. Hold dig opdateret når Netta, Dami, Eimear, Lenny, Izhar, Poli og mange andre opdager deres etniske oprindelse og afslører utrolige historier om deres familiehistorie.

Eurovision-familien

Familier kommer i alle former og størrelser, og Eurovision-familien er ingen undtagelse. I løbet af de næste par måneder vil vi bygge Eurovision-familien slægtstræ og belyse fascinerende forbindelser mellem Eurovision-legender, nuværende deltagere og dedikerede Eurovision-fans. Når vi undersøger disse forbindelser, får vi en større forståelse for hvordan vi alle er en del af “One Big Family.”

Vi har allerede afdækket forbindelser mellem nogle af Eurovisions mest bemærkelsesværdige deltagere fra tidligere år. Med nogle få grundlæggende familieoplysninger, og med hjælp fra MyHeritage SuperSearch™, opdagede vi at mange af dem er beslægtede med hinanden!

Konkurrencer!

Deltag i vores spændende konkurrencer for en chance for at vinde nogle fantastiske præmier. Én heldig familie kommer til at vinde GRATIS billetter til Eurovision 2019! Hold dig opdateret for flere detaljer!

Er du den største Eurovision-superfan i din familie? Vores trivia-spil vil teste din viden om Eurovision for at se om du er den ultimative Eurovision-fan. Med forholdsvis ukendte fakta om dine foretrukne Eurovision-stjerner og vindere, kan selv den største Eurovision-fan lære noget nyt.

Hold dig opdateret

For at holde dig opdateret med alt det spændende “One Big Family” Eurovision 2019-indhold, har vi tilføjet en ny Eurovision 2019-kategori her på bloggen. Vi vil blandt andet snart afsløre hvilke Eurovision-legender som er beslægtet med de kongelige!

Har du en favorit Eurovision-sang? Vil du vide mere om deres familiehistorie? Skriv en kommentar til os i kommentarfeltet nedenfor!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.