Vi præsenterer Eurovision Look-alike-appen!

Vi præsenterer Eurovision Look-alike-appen!

Har nogen nogensinde fortalt dig at du ligner en berømt person? Nu har du endelig chancen for at finde ud af hvem… i fantastisk Eurovision-stil! Find ud af hvilken Eurovision-stjerne du ligner mest med vores nye Eurovision Look-like App!

Upload dit billede nu og find ud af hvem din #EurovisionLookalike er!

Som hovedsponsor for Eurovision 2019, er vi glade for at kunne dele spændende Eurovision finurligheder som denne alt imens vi tæller ned til Eurovision 2019 som er mindre end to måneder væk. Der findes intet mere spændende end at være forbundet med en Eurovision-legende, og nu har du chancen for at føle sig mere forbundet end nogensinde.

Eurovision har været vært for mange talentfulde sangere med mindeværdige personligheder og deres egen stil. Du vil uden tvivl finde en stærk lighed med nogen blandt dem. Måske ligner du en Eurovision-vinder, måske er der en lighed i stil eller måske har du endda en sammenlignelig sangstemme! Goth, glamourøs, barfodet romantisk eller metalbeklædende robot – alle kan finde deres Eurovision doppelgänger.

Her er nogle af vores favorit Eurovision look-alikes:

Del din Eurovision look-alike med hele din familie og alle dine venner ved at bruge hashtagget #EurovisionLookalike på de sociale medier!

Find din Eurovision look-alike nu!