MyHeritage afslører Netta Barzilais familiehistorie som startskuddet på One Big Family-projektet

MyHeritage afslører Netta Barzilais familiehistorie som startskuddet på One Big Family-projektet

Vi havde for nylig fornøjelsen af at have Netta Barzilai, vinder af Eurovision Song Contest 2018, på besøg i MyHeritages hovedkvarter for at afsløre sin utrolige familiehistorie og MyHeritage DNA-resultater. Afsløringen af Nettas DNA-resultater og familiehistorie, er en del af vores One Big Family-projekt hvor vi samarbejder med nogle af de største stjerner i Eurovisions historie for at afsløre deres familiehistorier ved hjælp af MyHeritage DNA-testen og forskning i deres familiehistorie.

For mange fans repræsenterer Nettas musik en blanding af lyde og indflydelser. Hendes DNA-resultater og fascinerende familiehistorie-opdagelser afspejler den samme unikke blanding.

Er hendes MyHeritage DNA-resultater lige så forskelligartet som hendes musik? Hvem i hendes familie havde den største indflydelse på kunstneren hun er i dag?

Se den følelsesladede afsløring her:

Nettas spænding over afsløringen var til at føle på i løbet af hele den tid vi snakkede med hende. Billederne, optegnelserne og MyHeritage DNA-resultaterne viste Netta den varierede blanding af påvirkninger der har formet hende til den hun er i dag.

Se alt om Nettas familiehistorie og MyHeritage DNA-resultater

Netta er en af de i alt 45 Eurovision-stjerner, der er ved at opdage deres families fortid og afsløre deres MyHeritage DNA-resultater, som en del af vores One Big Family-projekt.

Udover One Big Family-projektet, har vi, som en del af vores hovedsponsorat af Eurovision Song Contest 2019, fornøjelsen af at annoncere lanceringen af vores MyHeritage Eurovision-hjemmeside!

Besøg Eurovision Fun Zone, hvor du vil finde din Eurovision Doppelgänger med vores nyligt lancerede Eurovision Look-like App, eller test din Eurovision-viden med vores sjove interaktive quizzer! Del dine look-alike og quiz-resultater med venner og familie og udfordr dem til at gøre det samme!

[interaction id=”5c7e9d6318d43d5daabc1453″]

MyHeritage Eurovision Bus Tour er på vej til en lang række europæiske storbyer! Bussen vil i dag fra 10.30-16.30 være at finde på Rådhuspladsen i København hvor du kan synge dine yndlings Eurovision-sange med en chance for at vinde en VIP-feriepakke til Eurovision Song Contest 2019! Du vil desuden modtage Eurovision-gaver og møde store Eurovision-stjerner, både tidligere og nuværende, som er en del af vores One Big Family-projekt.

Kan du ikke få nok af Eurovision og MyHeritage? Så kan du købe et Eurovision DNA-sæt i begrænset oplag. Disse smukt designede sæt fremviser nogle af højdepunkterne i Eurovisions historie og er den perfekte gave til enhver Eurovision-fan!

Bestil dit sæt i dag!

Der vil komme flere spændende annonceringer i den nærmeste fremtid imens vi fortsætte nedtællingen til Eurovision 2019. Sørg for at besøge MyHeritage Eurovision-hjemmesiden dagligt for at holde dig opdateret på de seneste nyheder!