Dare To Sing for at vinde en VIP-tur til Eurovision 2019!

Dare To Sing for at vinde en VIP-tur til Eurovision 2019!

Kunne du tænke dig at vinde en gratis VIP-tur til finalen i Eurovision 2019?

Vi glæder os utroligt meget til Eurovision Song Contest 2019, som starter om lidt over en måned! Vi har allerede startet nedtællingen med vores Eurovision Bus Tour, og har nu fornøjelsen af at give chancen for at vinde den ultimative præmie til årets Eurovision.

Vi inviterer dig og din familie (eller venner) til at deltage i vores Eurovision Dare to Sing-konkurrence med en unik chance for hele din familie at vinde. Kun én fantastisk familie eller gruppe af venner som tør synge, vil blive kronet vinder af drømmeturen til Eurovision 2019!

Deltag i #DareToSing-konkurrencen nu 

Vinderen af konkurrence vil modtage en gruppepakke til op til fem personer inklusiv flybilletter til Tel Aviv, Israel, indkvartering på et 5-stjernet hotel i Tel Aviv (3 nætter) med alt inkluderet og VIP-billetter til Eurovision Song Contest 2019-finalen den 18. maj 2019.

Det eneste du behøver at gøre for at deltage i konkurrencen er at optage en video i en parkeret bil med din familie eller venner, synge eller lip-synce din favorit Eurovision-sang (videoen må ikke vare længere end 3 minutter) og følge instruktionerne nedenfor for at dele din video. Den vindende video vil blive annonceret den 2. maj 2019.

Besøg www.myheritage.com/eurovision/daretosing for komplette instruktioner, vores vilkår og betingelser, og for at lære mere om konkurrencen.

Følg desuden vores hashtag #DareToSing på Facebook, Twitter og Instagram.

Vi glæder os til at se din version af nogle af Eurovisions største hits!