Mød store Eurovision-stjerner på Rådhuspladsen!

Mød store Eurovision-stjerner på Rådhuspladsen!

Den længe ventede Eurovision Bus Tour arrangeret af MyHeritage, som i løbet af 16 dage vil besøge 13 storbyer rundt omkring i Europa, startede i går sin rejse i Amsterdam hvor hundredevis af feststemte Eurovision-fans foran AFAS Live koncertsal fik chancen for at synge deres favorit Eurovision-sange sammen med Eurovision-stjerner som Darude and Sebastian Rejman, Keiino og Sarah McTernan, som alle deltager i årets Eurovision i Tel Aviv.

I morgen er turen kommet til København, hvor Eurovision-bussen vil holde på Rådhuspladsen mellem kl. 10.30 – 16.30. Der vil, ligesom i Amsterdam i går, være konkurrencer for at vinde billetter til Eurovision-finalen 2019, ved at synge dine favorit Eurovision-sange på bussen! Derudover kan du tage selfies med Eurovision-tema, teste din Eurovision-viden med sjove quizzer, vinde præmier og tage hjem med MyHeritage Eurovision-gaver.

Vi har også sikret os at du i løbet af dagen vil kunne møde en række danske Eurovision-legender! Her er programmet for hvornår stjernerne vil være ved bussen – samt en mulig overraskelse eller to:

  • 11:00 – 12:00 – Kirsten Siggaard
  • 12:00 – 13:00 – Emmelie de Forest
  • 15:00 – 16.00 – Brødrene Olsen

Så hop på bussen og vær med til at fejre Eurovision med sang, konkurrencer, selfies og tag hjem med Eurovision-gaver!

Følg bussens tur rundt i Europa på www.myheritage.com/eurovision/bus og følg vores hashtag #EurovisionBus på Facebook, Twitter og Instagram.