Næste stop: Eurovision!

Næste stop: Eurovision!

Med mindre end 2 måneder til Eurovision, inviterer MyHeritage, Eurovision 2019’s hovedsponsor, fans til at være med til nedtællingen på den mest spektakulære måde.

Vi har fornøjelsen af at kunne annoncere MyHeritage Eurovision Bus Tour! Fra den 5.-21. april vil MyHeritage hver dag rejse til en europæisk storby og give fans mulighed for at komme i Eurovision-stemning og lave spændende familiehistorie-opdagelser. Bussen ankommer til København søndag den 7. april om aftenen, og vil holde på Rådhuspladsen i København mandag den 8. april mellem kl. 11-16.

I den tid vil du få chancen for at møde Eurovision-stjerner, både tidligere og nuværende, og være med i konkurrencer for at vinde billetter til Eurovision Song Contest-finalen 2019, ved at synge dine favorit Eurovision-sange på bussen! Derudover kan du tage selfies med Eurovision-tema, teste din Eurovision-viden med sjove quizzer, vinde præmier og tage hjem med MyHeritage Eurovision-gaver.

Hold dig opdateret med alt om #EurovisionBus på vores MyHeritage Eurovision minisite!