Et tilbageblik på MyHeritage Eurovision Bus Tour

Et tilbageblik på MyHeritage Eurovision Bus Tour

I går var vi vidne til en fantastisk afslutning på Eurovision Song Contest 2019! Vi kan ikke lade være med at se tilbage på den utrolige rejse der førte os til den forløbne uge med Eurovision. Det hele begyndte med MyHeritage Eurovision Bus Tour! MyHeritage bragte al sjov og sang fra Eurovision til fans i 13 byer over hele Europa.

Se vores opsummeringsvideo fra vores tur rundt i Europa her:

Fra 5.-21. april 2019 gav MyHeritage Eurovision Bus fansne mulighed for at deltage i en eksklusiv sangkonkurrence med chance for at vinde billetter til Eurovision 2019-finalen. Der var masser af muligheder for at tage Eurovision-selfies, og der kom Eurovision-stjerner til bussen og gav en sang eller to.

Bussen bragte ikke blot Eurovisions ånd til byer rundt om i Europa, men hjalp også med at demonstrere de forbindelser der binder os alle sammen til #OneBigFamily.

Udover busturen, samarbejdede vi som optakt til Eurovision med en eksklusiv gruppe af tidligere og nuværence Eurovision-stjerner for at hjælpe dem med at lave spændende opdagelser i deres familiehistorie. Besøg vores MyHeritage Eurovision-hjemmeside for at lære mere: www.myheritage.com/eurovision.