Datter genforenet med biologisk mor efter 50 års søgning

Datter genforenet med biologisk mor efter 50 års søgning

MyHeritage-bruger, Faith Loftesness, fra Colorado blev i 1957 adopteret på et hospital i Albany, New York da hun var en baby. Hun var 9 år gammel da hun første gang blev fortalt at hun var adopteret. Fra den tid af, begyndte hun at lede efter sine biologiske forældre, og ønskede at vide mere om hvor hun kom fra. Hendes 50-årige søgning sluttede endelig da hun, takket være MyHeritage DNA, for nylig blev genforenet med sin biologiske mor.

Se den følelsesladede genforening her:

I årenes løb hun ind i mange blindgyder, og accepterede i sidste ende at det ikke ville lykkes hende af finde sin biologiske familie.

For ni år siden besluttede hendes datter, Aimee Campanella, at overtage søgningen og hjælpe hendes mor med at lave fremskridt. For tre år siden købte Aimee Faith et DNA-sæt til mors dag. Hun uploadede derefter Faiths DNA-data til MyHeritage for at udvide hendes chancer for at matche med biologiske familiemedlemmer.

I første omgang var der ingen tætte matches, men en dag modtog Faith en match med en kvinde på 82 år i Albany, hvor Faith blev adopteret. Det anslåede forhold var “mor”. Aimee kontaktede straks kvinden, Marcia, for at lære mere om hendes historie.

Marcia Mastroianni var 22 år gammel og en single mor, som ønskede at give sin datter et bedre liv. Hun besluttede sig for at det bedste hun kunne gøre for sin datter var at bortadoptere hende. Hun tænkte på Faith rigtig mange gange i årenes løb, men det var en lukket adoptionen gennem den katolske kirke, og Marcia havde ingen måde at finde frem til hende.

Faith og Aimee fløj til Albany for at møde Marcia ved en speciel genforening.

Faith kunne ikke tro, at mødet som hun havde drømt om i alle årene siden hun var 9 år gammel endelig blev til virkelighed.

Jeg ved ikke hvordan jeg kan beskrive det. Du står der og først og fremmest kan du ikke tro at det kan være sandt, det sker ikke rigtigt.

Aimee bemærkede så mange ligheder mellem hendes mor og bedstemor.

Jeg sidder med dem og observerer dem, og de taler begge med deres hænder. De slikker begge deres læber, de fniser når de er nervøse. Ja, det er ret fantastisk.

Faith kan godt forstå hvorfor Marcia besluttede sig for at bortadoptere hende dengang for mange år siden.

Hun tog et valg baseret på komplet kærlighed, fordi hun vidste at jeg ellers ikke ville have et godt liv på det tidspunkt.

Faiths budskab til alle som stadig søger efter familiemedlemmer, er aldrig at opgive håbet selvom det nogle gange kan tage årtier. For nu er Faith, Marcia og Aimee alle utroligt glade efter at have fundet hinanden, og er fast besluttet på at få mest muligt ud af den tid de har sammen.