MyHeritage in Color™ går viralt: Mere end en million fotos er allerede farvelagt!

MyHeritage in Color™ går viralt: Mere end en million fotos er allerede farvelagt!

Kommentarer.

For 5 dage siden frigav vi en fantastisk funktion, MyHeritage In Color™, som automatisk farvelægger sorte-hvide fotos med utrolige resultater til følge.

Vi står i gæld til Jason Antic og Dana Kelley fra DeOldify for at udvikle denne vidunderlige teknologi til farvelægning, som denne funktion er baseret på.

Responsen har været fantastisk. Funktionen er en sensation: I de første 5 dage er mere end én million fotos blevet farvelagt – og antallet vokser fortsat! Brugere fra hele verden er blevet overvældet og til tider tårevædet over, hvordan tilføjelse af farve kan genoplive minder om deres kære og ændre den måde de relaterer til fotos på. Mange har fortalt os, at de farvelagte fotos har vakt interesse for familiehistorie blandt den yngre generation, og at det at se deres forfædre i farver får dem til at føle sig mere rigtige og håndgribelige. Hardcore-slægtsforskere har ”klaget” over, at de ikke får gjort andet og tilbringer lange nætter med at farvelægge alle deres fotos og undre sig over de nye detaljer som pludselig dukker op. Selv folk, som ikke har været så interesserede i slægtsforskning før, har ledt overalt i deres hjem efter sort-hvide fotos for at scanne og farvelægge dem og dele resultaterne med familie og venner. Det er virkelig vanedannende! Sikke en glæde det har bragt til slægtsforskning!

Hvis du endnu ikke har gjort det endnu, kan du selv prøve det på www.myheritage.dk/incolor. Alle kan farve op til 10 fotos gratis og et ubegrænset antal fotos med et abonnement.

Her er nogle af de reaktioner vi har set på sociale medier:

Blogs

Genealogy tours of Scotland: “MyHeritage farvelægningsværktøj — GAME CHANGER.

I det, der sandsynligvis er det største gennembrud inden for slægtsforskningen siden DNA, annoncerede MyHeritage i går deres nye farvelægningsværktøj, MyHeritage In Color ™…

Som den der genner på familieminderne, har jeg hundreder af fotos. Værktøjet er hurtigt og nemt at bruge, og jeg må sige, at overgangen fra sort-hvid til ‘levende farve’ er effektfuld. Det rammer dig lige i hjertet…

Fotos fremkalder længe undertrykte minder. At se de sort-hvide fotos komme til live med farvelægningsværktøjet styrker disse minder og alle de varme følelser af kærlighed, tilhørighed og forbindelse, som minderne indeholder. Værktøjet MyHeritage In Color™ er uden tvivl den nye store ting i slægtsforskning og familiehistorie. Godt gået til MyHeritage-teamet. ”

DNA Explained: ”Vær stadig mit hjerte… Dette er min mor, og den farvelagte version ligner hende meget. Det taget pusten fra mig. Hvilken forskel… Dette er let SÅÅÅÅ let… Mulighederne er uendelige, og resultaterne er UTROLIGE. Jeg får måske aldrig gjort andet. Hvilke fotos kan du bringe til live og skabe en farvet collage gennem tiden? Hvilken fantastisk gave, hvis ikke til en anden, så til dig selv.

Prøve det! Tak, tak, MyHeritage!!!!!!”

The DNA Geek: “MyHeritage har netop udgivet en spændende ny funktion som hedder MyHeritage In Color™. De kan nu automatisk farvelægge dine sort-hvide fotos!

Det er hurtigt, let og – bedst af alt – du kan prøve det gratis!”

Family Cherished: “Alle taler om og prøver det nye farvelægningsværktøj til gamle sort-hvide fotos, der for nylig blev udgivet af MyHeritage. Her er nogle idéer til, hvordan du får dine bedste resultater… Det bruges til at bringe liv til din historie ved hjælp af en anden version af det originale billede. På billedet ovenfor blev jeg aldrig klar over at jeg ligner min oldemor så meget indtil jeg gjorde dette, da det ikke var tydeligt før på det sort-hvide foto. Farvelægning kan få detaljer frem, som kan hjælpe dig med at lære nye oplysninger. Farvelagte fotos viser detaljer, der ofte bliver misset i sort-hvid… Familiemedlemmer, der ikke var så interesserede i familiehistorie før, er pludselig interesserede og stiller spørgsmål om personerne på disse farvede billeder. DETTE alene er en grund til at prøve dette nye værktøj. Prøv det, du vil kunne lide det!”

Genealogy’s Star: “Denne fantastiske nye teknologi har kun været online én dag. Konceptet med MyHeritage In Color™ er forholdsvis enkelt: det tilføjer enestående farver til eksisterende sort-hvide fotografier.”

Eastman’s Online Genealogy Newsletter: ”Jeg har prøvet farvelægningsprocessen kortvarigt her til morgen og er imponeret. Det giver dig mulighed for at gøre mere end at se på gamle fotos – det giver dig mulighed for at opleve dem, og skabe en dybere forbindelse med din familiehistorie end du nogensinde troede var muligt. Jeg planlægger at bruge denne proces på ALLE mine gamle digitaliserede sort-hvide fotografier.”

Family History Hound: ”Jeg er imponeret over brugervenligheden for denne nye funktion, og jeg kunne have været vågen hele natten og prøve det på mine andre familiebilleder. Hvilke fotos vil du prøve det på? ”

Legal Genealogist: ”Men giv ros hvor de fortjener det: med visse undtagelser er farverne i disse farvelægninger rimeligt nøjagtige, og det ser ud til at være ret pokkers flot med de fleste hudfarver. Det er nemt. Det er hurtigt. For dem af os med MyHeritage-konti er det en ubegrænset kilde til sjov – i det mindste indtil vi løber tør for sort-hvide billeder at lege med. At gøre dette er et rigtig cool værktøj. Tak, MyHeritage!! “

Gould Genealogy: ”…Utroligt, er det ikke!! For at bruge denne fantastiske nye funktion skal du gå til MyHeritage In Color™-siden, uploade et foto, så farvelægger det dig for dig. Men bare et advarselsord… når først du starter, VIL DU IKKE VÆRE I STAND TIL AT STOPPE. Du vil fortsætte med at finde andre fotos, som du gerne vil se farvelagt, og vil fortsætte med at lege med det! ”

The Genealogy Reporter: ”Jeg har altid elsket at se de farvelagte fotografier af borgerkrigen og Første verdenskrig og Anden verdenskrig. Det ser ud til at få folk og steder på fotos til at virke mere virkelige. Jeg kan huske at jeg tænkte, ‘Wow! Jeg ville ønske, at jeg kunne tilføje farver til mine gamle fotos.’ Nu kan jeg.”

Genealogy à la carte: ”Jeg har prøvet et andet online farvelægninsprodukt, men jeg tror, at denne kan være den nemmeste at bruge og hurtigst til at producere resultater.”

Geneamusings: ”Det er klart, at de farvelagte fotografier kun er så gode som de originale sort-hvide fotos, og der kan være fejl, fordi farvelægningsprocessen prøver at bestemme farven på forskellige objekter ved hjælp af de grå nuancer på fotos. I betragtning af processen og begrænsningerne synes jeg det klarer sig ret godt! Tak til MyHeritage for at have udgivet denne vidunderlige nye farvelægningsfunktion. Billederne er mere realistiske end sort-hvide fotos.“

Og andre: Who Do You Think You Are Magazine, The Genealogy Guys Blog, Genealogy Bargains, The Ginger Jewish Genealogist, Irish Genealogy News, og mange flere.

Twitter

Facebook

Instagram

Konklusion

Hos MyHeritage mener vi, at familiehistorie er en vigtig del af det der gør os til hvem vi er. Vores håb er, at vores platform vil hjælpe med at bringe liv til din familiehistorie og hjælpe dig med at bliver dybere og mere personligt forbundet med din families historier og dine forfædre og slægtninge, samt hjælpe dig med at videregive dine families skatte til de kommende generationer. MyHeritage In Color™ er vores seneste funktion til at hjælpe dig med at opnå alt dette.

Vi har været så glade for at kunne udgive denne funktion, og vi er ydmyge over responsen. Tilføjelse af farve til sort-hvide fotos hjælper med at bringe fortiden til live på en utrolig effektfuld måde.

Vi arbejder hårdt på forbedringer, som vi løbende vil implementere.

Prøv MyHeritage In Color™ i dag, og fortsæt med at dele dine farvelagte fotos med os – vi elsker at være en del af din rejse i familiehistorien!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.