Lær om dine forfædre med gratis dødsoptegnelser

Lær om dine forfædre med gratis dødsoptegnelser

I anledning af Halloween, inviterer MyHeritage dig til at forske i dine forfædre med gratis adgang til alle vores dødsoptegnelser i en hel uge mellem 26. oktober – 3. november 2022!

Søg gratis i dødsoptegnelser på MyHeritage

Optegnelserne i denne kategori inkluderer døds-, begravelses- og kirkegårdsoptegnelser samt dødsannoncer. Disse optegnelser er vigtige kilder til information for slægtsforskere. Dødsattester udstedes typisk inden for få dage efter et dødsfald og kan indeholde mange oplysninger om en persons liv, f.eks. alder ved dødsfaldet, fødested, forældrenes navne og herkomst og dødsårsagen. Navnet på den person, der har givet disse oplysninger, kan også være nævnt, og dette kan også være et vigtigt spor, der kan hjælpe dig med at finde nye slægtninge.

Begravelses- og kirkegårdsoplysninger kan supplere dødsattester og give yderligere oplysninger, mens dødsannoncer kan give mange detaljer om personens liv: interesser, erhverv og forbindelser i samfundet.

Siden begyndelsen af oktober sidste år har vi tilføjet forbløffende 224 millioner optegnelser til en allerede enorm samling af dødsoptegnelser, begravelsesoptegnelser, kirkegårdsoptegnelser og dødsannoncer – hvilket bringer det samlede antal op på 810.792.208 optegnelser.

I løbet af denne periode er mere end 80 samlinger blevet tilføjet eller opdateret, herunder samlingen Danmarks Statstidende dødsoptegnelser med 814.205 optegnelser, hvilket bringer det samlede antal optegnelser fra Danmark i denne kategori op på 2,3 millioner i 3 samlinger, helt tilbage til 1640. Så selv hvis du tidligere har søgt i MyHeritage’s samling af dødsoptegnelser, er der en god chance for, at du finder noget nyt vedrørende din slægtshistorie.

Gå ikke glip af denne mulighed! Søg gratis i dødsoptegnelser på MyHeritage nu