Nyt: Download en sammenligning af dine originale og farvelagte fotos

Kommentarer.

Sidste måned udgav vi MyHeritage In Color™, en spændende ny funktion til automatisk farvelægning af sort-hvide fotos, som hjælper med at bringe dem til live. Den gik viralt og blev en internetsensation, og indtil nu er mere end 2 millioner fotos farvelagt.

Prøv MyHeritage In Color™ nu

Det er sjovt at farvelægge fotos! Det bringer fortiden til live og fremkalder gode minder om vores kære, når vi ser deres fotos i farver. Farvelægning hjælper med at bringe detaljer i historiske fotos til overfladen, der tidligere blev overset, og får unge mennesker til at blive interesseret i slægtsforskning og giver slægtsforskning nyt liv og stor entusiasme.

Hos MyHeritage mener vi, at farvelægningen af et foto ikke bør ændre det originale foto. Derfor laver vores farvabboelægning en separat kopi uden at ændre det originale foto, og vi markerer alle farvede fotos med et specielt paletsymbol  nederst i venstre hjørne for at sikre, at folk kan genkende, at et foto er kunstigt farvelagt. Dette er vigtigt for at skelne det autentiske historiske foto fra den simulerede farvelagte version.

Vi opfordrer også brugere, som deler et farvelagt foto, til at nævne, at det er blevet farvelagt, samt at dele det originale sort-hvide foto. For at gøre det nemmere at dele et enkelt billede, som kombinerer det originale foto med den nye farvelagte version side om side, oprettede vi den nye ‘Download sammenligning’-mulighed, som er beskrevet nedenfor.

Download et foto til sammenligning

For at downloade et foto til sammenligning skal du først farvelægge dine fotos ved at besøge www.myheritage.dk/incolor eller ved at bruge sektionen Mine fotos på din familieside på MyHeritage. Mere detaljerede instruktioner findes i vores tidligere blogindlæg om MyHeritage In Color ™.

Fra siden MyHeritage In Color™

Når du har uploadet et foto og farvelagt det, kan du downloade det farvelagte foto eller sammenligningen.

For at gøre dette skal du klikke på knappen “Download” og derefter vælge, om du vil hente det farvelagte foto eller sammenligningen, som vist nedenfor:

Fra afsnittet “Mine billeder” på din familieside

Få adgang til “Mine billeder” fra fanen Slægtstræ.

Accessing your photos on MyHeritage

Du vil bemærke et farvelægningsikon nederst i højre hjørne af alle sort-hvidt foto, som du allerede har farvelagt.

Klik på et foto du ønsker at downloade, for at besøge dens side. Klik derefter på linket “Download” som vist nedenfor:

Vælg nu, om du vil hente det originale foto, det farvelagte billede eller den nye mulighed for sammenligning.

Hvis billedet er taget horisontalt, vil sammenligningen blive vist med originalversionen over det farvelagte foto, som i eksemplet nedenfor:

På den anden side, hvis fotoet er taget i lodret retning, vises originalen til venstre for det farvelagte foto i sammenligningen, som i eksemplet herunder:

Bemærk: MyHeritage-logoet tilføjes kun i nederst i højre hjørne af farvelagte fotos, for brugere som ikke har et Komplet abonnement hos MyHeritage.

Konklusion

Vores forfædre levede deres liv i farver, og med udgivelsen af MyHeritage In Color™ kan vi nu træde ind i deres verden og lære den lidt bedre at kende.

Prøv det i dag og farvelæg dine fotos på www.myheritage.dk/incolor.

Du vil blive overrasket over, hvilken forskel farver kan gøre. Forskellene bliver endnu mere markante, når du ser de originale og farvelagte versioner side om side. Dette er hvad den nye mulighed “Download sammenligning” giver dig mulighed for.

Vi opfordrer dig til at dele sammenligningerne af fotos med din familie og venner, som mange af vores brugere allerede har gjort.

God fornøjelse!
MyHeritage-teamet

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.