Céline Dion og Madonnas overraskende familieforbindelse

Céline Dion og Madonnas overraskende familieforbindelse

Kommentarer.

I disse dage med tvungen adskillelse fra familie og venner, er det vigtigt at fokusere på de ting der forbinder os. At holde kontakten med familien og endda opdage en ny familie kan tilføje glædelige øjeblikke til vores liv. Vi har undersøgt nogle af de største berømtheder i vores tid og opdaget nogle usandsynlige forbindelser, der helt sikkert vil give dem glæde!

Det er næsten ikke til at tro, at dronningen af pop og en af de bedst sælgende sangere gennem tiden, har mere til fælles end deres musik. Madonna og Céline Dion er faktisk kusiner i 8. led!

Sådan her er disse to mega-stjerner beslægtede:

Madonna og Céline Dions familieforbindelser
Madonna og Céline Dions familieforbindelser

Det er ikke alt – vi har fundet flere fascinerende forbindelser, og vi vil regelmæssigt dele dem med dig. Besøg https://myheritage.com/celebs/ for at finde flere overraskende famlieforbindelser mellem berømtheder!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.