Bill Gates og Sir Tim Berners-Lee er beslægtede

Bill Gates og Sir Tim Berners-Lee er beslægtede

Kommentarer.

Vidste du, at det i dag, den 17. maj, er Internettets dag?

Internettets dag er et initiativ, der begyndte i spansktalende lande og havde som mål at forbedre levestandarden ved at øge den globale forståelse af ny teknologi og dens muligheder. Så i dag vil vi gerne fejre to mænd, der havde en central rolle i at bringe fordelene ved teknologi til verdens befolkning: Bill Gates og Sir Tim Berners-Lee.

Begge blev født i 1955, og begge opfandt banebrydende teknologi, der ville forme fremtiden for kommunikation… og det viser sig, at de også er fjerne fætre!

Bill Gates er mest kendt for at have grundlagt Microsoft, og han havde titlen som den rigeste person i verden over en periode. Han blev født i Seattle og udviklede en stor interesse for computere og programmering som barn. Han skrev sin første kode i en alder af 13 på en computer, der blev doneret til sin skole. Han begyndte senere sin universitetsuddannelse på Harvard, men forlod studiet efter 2 år for at grundlægge Microsoft sammen med sin bedste ven, Paul Allen.

Sir Tim Berners-Lee er muligvis et mindre kendt navn, men hans bidrag var mere grundlæggende: det er takket være ham, at du blandt andet kan læse dette blogindlæg. Tim blev født i London, og han er kendt som opfinderen af World Wide Web. Han valgte beskedent ikke at patentere sin skabelse, så den ville være bredt tilgængelig for mennesker over hele verden, og dedikerede sit liv til den fortsatte udvikling af tilgængelig kommunikationsteknologi.

Bill og Tim er begge efterkommere af Stephen Gates og Anne Neave, et par fra Suffolk, England, som blev gift i det tidlige 1600-tallet. Bill er en direkte efterkommer af deres søn Thomas Gates, mens Tim er en direkte efterkommer af deres datter, Mary Maynard.

Klik her for at lære mere om hvordan de er beslægtet!

Ønsker du at finde ud af, hvilke andre berømtheder som deler en overraskende familieforbindelse? Besøg MyHeritage Celebs for at opdage mere.

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.