Del dine familietraditioner i vores #MyHolidayHeritage julekonkurrence og vind!

Del dine familietraditioner i vores #MyHolidayHeritage julekonkurrence og vind!

Er det det specielle ornament, der har været i familien i generationer? En mindeværdig julesang? En juleopskrift, der er videregivet fra generation til generation? Sender du et julekort hvert år? Selvom juletiden vil være lidt anderledes i år, vil vi gerne fejre dine familietraditioner samt bifalde dig for de nye, som du starter i år!

Vi inviterer dig til at dele dine traditioner ved at deltage i MyHeritages julekonkurrence – MyHeritage Holiday Challenge!

For at deltage skal du fortælle os om din families juletraditioner på Facebook, Twitter eller Instagram ved hjælp af hashtagget #MyHolidayHeritage. Sørg for at følge og tagge vores sociale kanaler. Hvis du foretrækker ikke at dele dine traditioner på de sociale medier, kan du også indsende dit bidrag via e-mail ved at sende det til stories@myheritage.com. Alle bidrag skal være modtaget inden den 20. december 2020.

Vi vil trække tre heldige vindere blandt alle som deltager, som kan vælge mellem et MyHeritage Komplet abonnement eller et MyHeritage DNA-sæt!

Hvorfor er juletraditioner vigtige?

Til jul har vi en mulighed for at vise alle i familien, at vi værdsætter dem, og familietraditioner hjælper med at forstærke vores forbindelse til hinanden. Det minder os om vores fælles historie, og at vores historie er noget virkelig særligt, som fortjener at blive mindet om igen og igen.

Historien, som du deler med din familie, er unik. Traditioner er en måde for os at ære denne historie og bevare den for eftertiden.

Juletraditionerne i 2020

Uanset hvor i verden din familie er i år, vil vi ære den indsats, du og din familie gør for at opretholde familietraditionerne i 2020. Måske planlægger I at møde hinanden i et videoopkald hvor I hver især deltager i jeres traditioner hjemmefra? Det kan også være en god mulighed for at inkludere familiemedlemmer, som du normalt ikke møder personligt i julen.

Hvis du leder efter måder at knytte nye bånd til slægtninge og dykke ned i jeres fælles familiehistorie, tilbyder MyHeritage mange vidunderlige muligheder. Først og fremmest kan du give en person du holder af, et MyHeritage gavemedlemskab. Derefter kan de bygge deres eget slægtstræ (måske kan I endda samarbejde). De kan søge i vores online samlinger med 12,6 milliarder historiske optegnelser og farvelægge og forbedre familiefotos. Du kan også købe en DNA-test, til en enestående pris, der vil hjælpe dem med at udvide din familiekreds og møde nye slægtninge. Lær mere om, hvordan du giver disse meningsfulde opdagelsesgaver her.

Muligvis den bedste ting ved familietraditioner, er at der ikke er nogen regler for at skabe nye. Måske giver 2020 nye muligheder for at starte en ny familietradition? Vi glæder os til at læse om din kreativitet og blive inspireret af, hvordan du fejrer julen i år.

Del dine fotos og historier med os på Facebook, Twitter eller Instagram med hashtagget #MyHolidayHeritage eller send dem til stories@myheritage.com. Du er velkommen til at tilføje en historie, fotos eller opskrifter for at supplere dit bidrag. Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi ønsker alle en glædelig jul med godt helbred!