Deep Nostalgia™ når milepæl med 26 millioner animationer!

Deep Nostalgia™ når milepæl med 26 millioner animationer!

På kun 11 dage har millioner af mennesker skabt 26 millioner animationer ved hjælp af Deep Nostalgia™! Denne banebrydende nye fotofunktion giver dig mulighed for at animere dine kæres ansigter på stillbilleder og har taget internettet med storm.

MyHeritage-mobilappen gør det let at animere dine fotos, og den er blevet mere populær end nogensinde. Den er nummer et blandt gratis iPhone-app i USAs Apple Store i 7 dage i træk! MyHeritage-appen er også nummer et i iOS App Store i Storbritannien, Østrig, Belgien, Brasilien, Frankrig, Mexico og New Zealand, og er nummer to i Canada, Tyskland, Italien, Holland, Spanien, Schweiz og Australien. Vi har nået nummer et i 22 lande! Vi har også nået top 5 i 43 lande og top 10 i 55 lande.

Deep Nostalgia™ fortsætter med at beskæftige mennesker fra hele verden og berige deres forbindelse til fortiden. Hver dag har vi været begejstrede for at se antallet af animationer, der er oprettet, og vi er stolte af hver milepæl, som vi har nået undervejs. Vi er overvældet over den utrolige feedback og dækning vi har modtaget. Entusiasmen er så enorm, at vi har haft brug for at skrive flere indlæg med de eksempler vi har set, først med nogle indledende reaktioner og derefter igen et par dage senere.

I denne uge har vi fejret en Kvindernes internationale kampdag: en dag til ære for nutidens og fortidens kvinder, og en påmindelse om, hvordan mod og intelligens hos kvinder gennem historien har ført os til hvor vi er i dag. Ved hjælp af Deep Nostalgia™ animerede vi ansigterne på 12 inspirerende historiske kvinder fra hele verden. At se disse fantastiske kvinder bevæge sig, hjælper os med at føle os mere forbundet med dem og får os til at følge deres eksempel og forfølge vores drømme.

Feedback fra brugere

Vi bliver fortsat berørte af den feedback, der strømmer ind. Mange brugere har skrevet til os, og udtrykt deres dybe taknemmelighed efter at have fået et indblik i deres forfædres liv og de følelser, dette har fremkaldt.

MyHeritage-bruger Kathleen Batty fra Australien siger: “Det var så dejligt at gøre dette! Min mor døde, da jeg var to, så husker hende ikke. Det fik hende til at virke mere ægte for mig. Tak!”

Emma Devine fra England fortalte os om, hvor specielle de billeder hun animerede af sin mor ved hjælp af Deep Nostalgia™ har været for hende og hendes familie. ”Min mor døde i 2018 af kræft i en alder af 78. Vi vidste kun to uger før hun gik bort, at hun var indlagt på hospitalet mindre end en uge før. Det lykkedes os at få hende hjem til at passe hende og fik tilbragt 6 hjerteskærende dage med hende, før hun fik sine vinger. Hun har 7 børn. En stor kvinde, den perfekte mor, som vi går glip af. Hun har 16 børnebørn og 13 oldebørn.” I den følgende animation var hun 18 år gammel på hendes bryllupsdag, hvilket er et af Emmas yndlingsbilleder af hende.

Efter et særligt vanskeligt par år blev Emma trøstet ved at se animerede billede. ”Min far gik bort 8 uger efter min mor, og min ældste søster gik bort 8 måneder efter hende. Efter 3 års sorg, bragte jeg min mors billede til live i dag. Jeg sad her og græd, men wow! Jeg elsker det! …af hjertet tak! XX ”

Liliana Garcia Schultz siger: ”Denne teknologi er utrolig! Jeg brugte det til billeder af min bedstemor, som jeg aldrig fik mødt. Det var en meget følelsesladet oplevelse for hele min familie. Jeg betaler med glæde for medlemskabet. Det er det hele værd!”

Eliška Potužníková fra Tjekkiet: “elsker det 😍 min 84-årige bedstemor græd af glæde, da hun så sin afdøde tvillingebror smile! Jeg synes, det er nødvendigt at hylde jeres programmører. Det er som magi fra Harry Potter for mig… I er de bedste! ”

Feedback på sociale medier har været lige så entusiastisk:

Medier

Medier dækker fortsat Deep Nostalgia™-sensationen.

Inside Editions Deborah Norville, Steven Fabian og Lisa Guerrero prøvede også appen med fotos af deres kære afdøde familiemedlemmer med en video af processen.

The Real talte om den nye trend og historiske figurer, der blev animeret.

Der blev også skrevet om Deep Nostalgia™ i danske medier som Politiken, DR, Kristeligt Dagblad og mange flere.

Denne nye tilføjelse til vores pakke med fotoværktøjer er eksploderet på de sociale medier siden dens udgivelse, og vi er så glade for at kunne hjælpe brugerne med at få forbindelse med deres fortid og dele deres slægtshistorie med deres slægtninge.

Hvis du endnu ikke er hoppet med på vognen, hvad venter du på? Vi inviterer dig til at prøve det i dag og fortælle os, hvad du synes!