Folk er forbløffet over DeepStory!

Folk er forbløffet over DeepStory!

Vi har for nylig lanceret den enestående DeepStory-funktion, der tager historiefortælling til det næste niveau, så du kan få fotos af dine forfædre til at tale og fortælle deres historier. Vi gjorde dette på baggrund af en fantastisk teknologi, som vi har licenseret fra D-ID.

DeepStory er blevet virkelig populært, siden det blev udgivet, og det viser, hvor sjovt og spændende historiefortælling for hele familien kan være. I de første to uger siden lanceringen blev der oprettet mere end 270.000 DeepStories af MyHeritage-brugere. Folk elsker denne nye funktion og kan ikke komme over, hvor utroligt det er at opleve deres forfædre og historiske personer fortælle deres historier!

Hvis du endnu ikke har prøvet det selv, hvad venter du så på? Få dine forfædre til at tale med DeepStory.

Her er nogle af vores foretrukne reaktioner og vidnesbyrd, som brugerne har sendt på de sociale medier:

Facebook:Jennifer Hanna skrev til os og beskrev, hvor meget hun nyder at bruge den nye funktion:
“Som dedikeret slægtsforsker og udnævnt familiehistoriker har jeg fundet alle MyHeritage-fotoværktøjer utrolige (dvs. farvelægning, forbedring og animering), men dette seneste tilbud DeepStory er på et helt andet niveau. Jeg var så imponeret over, hvor let det var at bruge. Kvaliteten af slutproduktet er over mine vildeste forventninger, og den måde, hvorpå lyden synkroniseres perfekt med mine forfædres foto….det er virkelig livagtigt! Hun fortæller os virkelig sin historie!”

Twitter:

Marie Antoinette har været særligt inspirerende som et DeepStory-emne:

Blogs:

DNA Family Trees‘ Larry Jones bemærker i sin korte tutorial-video, hvor cool DeepStory er, og at du aldrig har set noget lignende før! “Det her vil virkelig imponere dig!” Han fortsætter: “Det er en følelsesmæssig healer, det er en fantastisk ting. Deep Nostalgia™ var cool. Det her, at høre min familiehistorie, og med hendes læber, at gøre det troværdigt… Hvis det ikke giver dig lyst til at tegne et abonnement… Kudos til alle der. Jeg troede ikke, at I ville overgå den hype, I havde for Deep Nostalgia™, men det gjorde I!”

Leland Meitzler fra Genealogy Blog udtalte sig: “Jeg har det sjovere i dag end jeg har haft i årevis. MyHeritage, der har været pioner for så mange fotoinnovationer i de sidste par år, har netop udgivet en ny funktion, der giver dine forfædre mulighed for at tale (med et billede – ikke fra graven)! Og jeg som troede, at Deep Nostalgia™ var noget.”

Efter at have afprøvet DeepStory for første gang blev Randy Seaver fra GeneaMusings bragt til tårer! “Min første reaktion da jeg så dette var tårer af glæde – og derefter taknemmelighed over min mors liv. Der er meget mere i hendes historie, og jeg vil skabe flere DeepStory-videoer om hendes liv, min fars liv og hver af mine bedsteforældres liv og sandsynligvis også min mors bedsteforældres liv.” Vi glæder os til at se dine fremtidige DeepStories, Randy!

Roberta Estes fra DNA Explained prøvede selv DeepStory. Hun håber, at DeepStory vil tilskynde hendes familiemedlemmer til at uploade fotos af forfædre, som hun ikke har set før, og DeepStory er et fantastisk incitament til at gøre netop det.

The Genealogy Guys skabte deres første DeepStory og bemærkede, hvor nemt det er at bruge: “Det er nemt at bruge og producerer en interessant biografisk video.”

Medier:

Blandt snesevis af anmeldelser blev DeepStory også omtalt på CNET: “Du kan se bedstemor fortælle om, hvor hun blev født, og hvordan hun mødte bedstefar, og se ledsagende fotos af deres bryllup, hjem og børn, mens hun taler.”

DeepStory blev omtalt i TechCrunch: “Med debuten af DeepStory bringer MyHeritage den nyeste AI-teknologi fra D-ID direkte ud til forbrugerne.”

I Make Use of, fortæller Alvin Wanjala, at der er et element af imponerende til MyHeritage’s DeepStory-funktionen, i den tekniske præstation bag funktionen.

Vi er rørt og inspireret af alle de smukke DeepStories og den vidunderlige feedback, som I har delt med os – bliv ved med det!

Og for dem af jer, der endnu ikke har prøvet denne fantastiske funktion, kan I besøge myheritage.dk/deepstory og prøve det.

Inspirerende eksempler:

Grundlægger og administrerende direktør for MyHeritage, Gilad Japhet, delte en fascinerende DeepStory om sin farfar, Chaim Japhet (se den første kommentar for del 2):

I dette DeepStory-eksempel får slægtsforsker Annette Diane Kapple sin forfader Nancy Melvin Hicks til at præsentere sig selv og læse et brev op, som hendes søn skrev fra slagmarken under den amerikanske borgerkrig:

Slægtsforsker Miles Meyer har lavet en DeepStory om sin oldefar og hans beskidte forretningspraksis under spiritusforbuddet i USA:

John Reid fra Canada’s Anglo-Celtic Connections fik sin forfader Braham Cohen til at fortælle historien om hans bror Edwards liv fra hans synspunkt.

MyHeritage-brugeren Matthew Kerns, som administrerer Facebook-gruppen Wild West, har oprettet en spændende DeepStory om Texas Jack John Baker Omohundros liv (1846-1880), også kendt som “Texas Jack”. Texas Jack var en amerikansk grænsespejder, skuespiller og cowboy:

Del din DeepStory for at få en chance for at vinde!

Vi elskede at se nogle af de DeepStories, som vores brugere har skabt og delt, så meget, at vi har lanceret en konkurrence, hvor du kan vinde et gratis MyHeritage Komplet abonnement og 3 MyHeritage DNA-sæt! Du skal blot oprette en DeepStory og dele den via din foretrukne sociale mediekanal (eller e-mail) for at få en chance for at vinde.
Sådan deltager du:

  • Skab en DeepStory om en af dine forfædre – det er nemt og sjovt!
  • Del den på Twitter, Facebook, Instagram eller TikTok
  • Husk at tagge MyHeritage (@myheritage eller @myheritage_official) og brug hashtagget #mydeepstory i beskrivelsen. For at sikre, at vi lægger mærke til det, bedes du også sende os en e-mail med et link til din DeepStory på: stories@myheritage.com

Held og lykke! Vi glæder os til at se dine forfædre fortælle os deres historier.