Fernandos rejse: Sneboldeffekten af en MyHeritage DNA-test

Fernandos rejse: Sneboldeffekten af en MyHeritage DNA-test

I marts 2022 fortalte vi historien om Fernando Hermansson Carabali og Ivan Andreas, et par brødre, der fandt hinanden takket være en MyHeritage DNA-test – og den efterfølgende opdagelse af et yderligere søsterpar, der bor i Spanien.

Det ville have været en utrolig nok historie, hvis den var stoppet der.

Men det gjorde den ikke.

Denne ene DNA-test, som Fernando tog, udløste en række livsændrende opdagelser, ikke kun for Fernando, men også for folk i hans omgangskreds.

Fernandos succes med DNA-testen inspirerede hans ekskone til også at prøve den – og hun fandt en søster.

Så tog Fernandos adoptivfar, som selv var blevet adopteret, en test og fandt sin egen biologiske far.

Endelig lykkedes det Fernando at finde sin mor, og han rejste til Cali i Colombia for at møde hende for første gang.

Vi producerede en kort dokumentarfilm, der fulgte ham på hans rejse og fortalte, hvordan hver opdagelse banede vej for nye opdagelser. Du kan se den nedenfor:

Fernandos historie viser, hvordan magien ved DNA-opdagelser kan give genlyd ud over din egen historie og påvirke folk omkring dig. Mennesker på tværs af flere kontinenter er blevet beriget i deres liv, deres familiekredse er blevet udvidet, og tidligere sår er begyndt at heles – alt sammen takket være en simpel MyHeritage DNA-test.

Du kan også høre mere om Fernandos historie i vores podcast, Blast From My Past, episode 5: The Colombian Link.

Har du gjort en fantastisk opdagelse gennem MyHeritage? Vi vil elske at høre om den! Send den til os via denne formular eller send os en e-mail på stories@myheritage.com.