Vi har nu 8 milliarder optegnelser på SuperSearch!

Kommentarer.

Hvor stort er tallet 8 milliarder? 8 milliarder sekunder er 2.222.222 timer, 92.592 dage eller 253 år. Ifølge de seneste undersøgelser vil verdens befolkning nå op på 8 milliarder mennesker om ca. 6 år, amerikanere tjekker deres telefon 8 milliarder gange om dagen, og København City investerer for 8 milliarder i byudvikling. 8 milliarder er også antallet af optegnelser som vi nu har samlet i vores MyHeritage SuperSearch™!

Søg blandt vores 8 milliarder optegnelser her

Historiske optegnelser er uvurderlige for slægtsforskning. De er vitale med henblik på at danne nye familieforbindelser, og til at afdække informationer om forfædre. Vi er ekstatiske over at have samlet 8 milliarder optegnelser. Det er en meget vigtig milepæl, og vi ser frem til at nå mange flere milepæle i de næste måneder og år imens vi fortsætter med at tilføje millioner af nye optegnelser til SuperSearch hver eneste dag. Vi arbejder konstant på at tilføje mere globalt indhold og med at gøre det lettere og mere tilgængeligt end nogensinde før at forske din familiehistorie.

I maj måned introducerede vi vores Samlingskatalog, som er en ny sektion til vores hjemmeside der katalogiserer de historiske optegnelser som er indekseret og er til rådighed i SuperSearch. Kataloget er brugbart for begyndere såvel som professionelle brugere, og det skildrer antallet af optegnelser hver enkel kollektion indeholder, hvilke kollektioner der er nye, og datoen for hvornår den enkelte kollektion var tilføjet eller sidst opdateret. Det er en gateway til vores omfattende historiske skattekiste af 8 milliarder optegnelser.

Hvordan vi tæller optegnelser

Hver kollektion af historiske optegnelser i SuperSearch indeholder en præcis optælling af optegnelserne. I strukturerede kollektioner, såsom folketællinger, fødselsattester og ægteskabsattester, tælles hvert enkelt navn som én optegnelse. Som et eksempel på dette, tælles en ægteskabsattest med både bruden og brudgommen som to optegnelser. Kælenavne eller aliasser tælles ikke som ekstra optegnelser. I stamtræer tælles hver træ-profil som én optegnelse selv når det er tilgængeligt i mere end ét sprog. Hvert foto tælles som én optegnelse. I ustrukturerede kollektioner, såsom aviser eller årsbøger, tælles hver side som én optegnelse.

Vores Record Teknologi

Vores sofistikerede Record Matching teknologi sammenligner MyHeritage stamtræ-profiler med alle historiske optegnelser i SuperSearch, for at finde matches med høj præcision, og sender dem direkte til dig. Du vil modtage notifikationer hver gang vores automatiske system finder optegnelser som matcher til personer i dit stamtræ.

Når du ser på optegnelser hos MyHeritage, vil vores Record Detective™ teknologi foreslå yderligere optegnelser som er relevante for personen hvis optegnelse du kigger på. Dette betyder at hver optegnelse hos MyHeritage åbner døren til mange flere optegnelser og stamtræ-profiler der har tilknytning til den samme person. Disse optegnelser kan komme fra komplet forskellige typer af kollektioner, og de kan stamme fra en del af verden som du ikke havde forventet. Teknologien hjælper dig med at spare tid og afsløre nye informationer som du formentlig aldrig ville have fundet på egen hånd.

Vores “Globale Navne” teknologi oversætter, med meget høj nøjagtighed, på automatisk vis navne, som er fundet i historiske optegnelser og stamtræer, fra et sprog til et andet, hvilket generer alle plausible oversættelser. Ved en manuel søgning på MyHeritage SuperSearch vil du modtage resultater fra andre sprog som er blevet automatisk oversat til sproget som forespørgslen er udført på.

SuperSearch™ Alerts er notifikationer som giver dig besked når nye resultater er tilgængelige fra dine forrige søgninger på SuperSearch, som ikke eksisterede da du foretog søgningerne. I stedet for at være tvunget til at komme tilbage og gentage de samme søgninger manuelt for at tjekke om det du søgte efter er blevet tilføjet for nyligt, kan du læne dig tilbage og lade os gøre alt arbejdet for dig.

Vi har udviklet en unik Newspaper Matching teknologi som anvender semantisk analyse til at frigøre tekstartikler fra historiske aviser. Derved finder vi automatisk matches mellem oplysningerne som er hentet fra artiklerne og stamtræer. Denne teknologi er enestående og bruges eksklusivt af MyHeritage.

Vores Book Matching teknologi undersøger automatisk enkeltpersoner fundet i stamtræer blandt vores omfattende kollektion af digitaliserede historiske bøger.  Den innovative nye teknologi, som er unik for MyHeritage, bruger semantisk analyse til at forstå hver eneste sætning i hver eneste side blandt de digitaliserede bøger, for at finde matches med meget høj præcision.

Visse data kollektioner (f.eks. Billion Graves, Bearbejdelse af offentlige kilder, Social Security Dødsfalds Index osv.) kan ses gratis, men for at se de fleste optegnelser kræves det at man har et Data abonnement. Et Data abonnement er også nødvendigt for at nyde fuld adgang til Record Matches.

Fokus på vores nyligt tilføjede kollektioner

Alene i løbet af de seneste par uger har vi tilføjet og opdateret følgende kollektioner på SuperSearch, hvilket har hjulpet os med at nå de 8 milliarder optegnelser.

United Kingdom, Select Burial and Cremation Index, 1840-2014  – Denne nye kollektion er en samling af over 8 millioner af begravelses-, kremering- grav-, og mindesmærke-optegnelser fra diverse begravelsespladser og krematorier i Storbritannien. Optegnelserne inkluderer navnene på afdøde, begravelses- og kremeringsdatoerne, optegnelsestype (begravelse eller kremering) og beliggenhederne.

I denne kollektion lykkedes vi med at finde begravelses- og kremeringsindekset for Emmeline Pankhurst, hvilket inkluderer hendes begravelsesdato og begravelsessted. Emmeline var en britisk politisk aktivist og leder af den britiske suffragette-bevægelse, og var instrumental i at britiske kvinder fik stemmeret.

Emmeline Pankhurst, cirka 1913.

1906 Canada, folketælling for Alberta, Saskatchewan og Manitoba – Folketællingen fra 1906 startede den 24. juni 1906, og var den første regelmæssigt planlagte folketælling af Prairie-provinsen. Den samme folketælling blev derefter gennemført hver 10. år indtil 1956. Formålet med denne særlige folketælling var at måle den høje befolkningsvækst som forekom i denne del af landet i første halvdel af det 20. århundrede. Fra 1867 til 1914 åbnede Canadian West for stor bosættelse og blev hjem for millioner af immigranter der søgte bedre økonomiske muligheder og forbedret livskvalitet.

Folketællingen optalte mere end 800.000 personer, med opgivelse af navn, køn, forhold til lederen af husstanden, civilstand, alder, fødested og indvandringsår i hver optegnelse. Indvandringsboomet i løbet af den periode markerer en af de vigtigste perioder for befolkningsvækst i Canada. Denne tidsperiode havde også en kæmpe påvirkning på udviklingen af Prairies og formede permanent Canada’s samfund, økonomi og kultur.

England & Wales, Fødselsregister, 1837-2005 – Vi har tilføjet yderligere 110.798.189 nye optegnelser fra årene 1837-1865 og 1921-1983. Kollektionen ydgør nu 208.384.589 søgbare optegnelser.

I denne kollektion fandt vi John Lennon’s fødselsregister! John Winston Lennon, født den 9. oktober 1940, endte med at blive en stjerne i det mest indflydelsesrige band i populærmusikken’s historie.

 

John W. Lennon i England & Wales, Fødselsregister, 1837-2005 – Lancashire England [MyHeritage SuperSearch]

England & Wales, Dødsregister, 1837-2005 – Vi har tilføjet yderligere 45.107.020 optegnelser fra årene 1837-1865 og 1921-1983. Kollektionen ydgør nu 87.011.478 søgbare optegnelser.

England & Wales, Ægteskabsregister, 1837-2005 – Vi har tilføjet yderligere optegnelser fra årene 1837-1865 og 1921-1983.

Israel Genealogy Research Association – IGRA – Vi har opdateret denne kollektion med tilføjelse af over 300.000 nye optegnelser.

Historiske optegnelser tilføjer karakter og personlighed til din familieforskning, og kan hjælpe med at opklare mysterier i din familiehistorie.

Vi tilføjer konstant ny data til SuperSearch med mindst 3,3 millioner historiske optegnelser og stamtræer tilføjet hver dag. Selv hvis du i øjeblikket ikke kan finde det du søger efter på SuperSearch, er der gode chancer for at vi har det til dig meget snart.

Nye opdagelser venter dig – søg i vores 8 milliarder historiske optegnelser i dag!

 

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.