Historiske Dage 2018 med MyHeritage!

For tredje år i træk kommer MyHeritage til at deltage ved Historiske Dage i Øksnehallen i København som finder sted den 10.-11. marts. Der kommer til at være 130 optrædener, debatter, samtaler, foredrag, reenactments og shows over de to dage. Du kan imellem de mange underholdningsaktiviteter besøge 65 udstillere, heriblandt MyHeritage som bl.a. vil være repræsenteret af Ole Moustgaard, som har det største stamtræ vi er bekendte med i Danmark, og kan give gode råd til hvordan du selv kan starte eller komme videre med dit stamtræ.

MyHeritage-standen ved Historiske Dage 2017

Ved vores stand kan du også købe MyHeritage DNA-sæt til nedsat pris, samt spare på fragtudgifter da du kan tage testen og give den til os i standen. Vi har samtidig 50% tilbud på alle vores abonnementer. Alle der kommer og besøger vores stand får også muligheden for at deltage i vores lodtrækning om unikke MyHeritage præmier både lørdag og søndag. Så det kan helt sikkert betale sig at komme forbi vores stand og hilse på!

Blandt de mange foredrag kommer vores helt egen VP Marketing, Aaron Godfrey, til at holde et foredrag om emnet “Er DNA fremtiden for slægtsforskning”. Aaron har stor ekspertise inden for DNA, og har blandt andet tidligere afsløret DNA-resultater for værterne på Good Morning Britain. Aarons foredrag kommer til at finde sted søndag den 11. marts kl. 13.30 på DR K-scenen i Øksnehallen. Til dem af jer der ikke kan være til stede under Aarons foredrag, sender vi foredraget live på MyHeritage Danmarks Facebook-side, ligesom der vil komme andre opdateringer på siden og på vores Twitter.

Du kan se resten af programmet for Historiske Dage-messen her.

Har du spørgsmål til MyHeritage-standen på Historiske Dage, er du velkommen til at skrive til os i kommentarfeltet nedenfor eller på vores Facebookside.

Til dem af jer der kommer til messen, glæder vi os til at hilse på jer!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.