MyHeritage online begivenheder i februar 2022

MyHeritage online begivenheder i februar 2022

Endnu en spændende måned med gratis onlinesessioner er her! I februar kan du lære mere om kirkegårde som genealogiske ressourcer, planlægge en slægtsforskningstur, undersøge dine familiefotos for at finde nye spor og detaljer og meget mere!

Her er, hvad der er i vente i februar:

Facebook Live-sessioner

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig på forhånd til disse sessioner: du kan deltage direkte fra den engelske Facebook-side. Du skal blot besøge siden, når sessionen er planlagt til at starte, og holde øje med livevideoen øverst på siden. Vi anbefaler, at du følger vores Facebook-side for at få en notifikation, når vi går live. Du vil kunne stille spørgsmål i kommentarerne, og talerne vil svare på dem i slutningen af sessionen.

Kan du ikke komme til en live-session? Det er ikke noget problem – du kan stadig se alle optagede Facebook Live-sessioner i sektionen Videoer på MyHeritage Facebook-siden.

Onsdag, 2. februar, kl. 19:00

Emne: 6 Photos to Take Before You Leave the Cemetery

Oplægsholder: Lisa Lisson

Beskrivelse: Kirkegårde er guldgruber af genealogiske oplysninger. Forfatter og forsker Lisa Lisson vil vise dig, hvordan du får mest muligt ud af dit besøg på den kirkegård, hvor dine forfædre er begravet, og vil udpege de vigtigste detaljer, som du bør indsamle, inden du tager hjem.

Mandag, February, 14. februar, kl. 08:00

Emne: Valentine’s Day: Finding Romance in Your Family Tree

Oplægsholder: Fran Kitto

Beskrivelse: I denne særlige Valentinsdagssession fra Down Under, vil Fran Kitto fra TravelGenee vise dig, hvordan du kan finde de saftige kærlighedshistorier i din slægtshistorie.

Mandag, 21. februar, kl. 20:00

Emne: Overcoming Research Challenges in African American Genealogy Using DNA

Oplægsholder: Adrienne Abiodun

Beskrivelse: Den erfarne forsker, Adrienne Abiodun, fra Legacy Tree Genealogists vil dele sin viden om, hvordan man bruger DNA-databaser til afroamerikansk slægtsforskning.

Onsdag, 23. februar, kl. 19:00

Emne: Planning a Genealogy Road Trip

Oplægsholder: Ellen Thompson-Jennings

Beskrivelse: Ellen Thompson-Jennings, også kendt som Family History Hound, vil vise dig, hvordan du planlægger den ultimative udflugt, hvor du kan gøre nye opdagelser om dine rødder, udforske dine forfædres gamle hjemsted og komme i kontakt med den lokale historie, der krydser din egen slægtshistorie.

Mandag, 28. februar, kl. 20:00

Emne: Investigating Family Photos

Oplægsholder: Maureen Taylor

Beskrivelse: Deltag sammen med Maureen Taylor, også kendt som fotodetektiven, i en fascinerende session om analyse af familiefotografier for at få indsigt i din slægtshistorie. Du vil aldrig komme til at se på dine fotografier på samme måde igen.

Spørg eksperten

Vores slægtsforskningekspert Daniel Horowitz er vært for den gratis Spørg eksperten webinar-serie hver torsdag kl. 19.00. Hver uge fokuserer Daniel på et andet emne, fra at udnytte nyttige MyHeritage-funktioner til at søge i de historiske samlinger af optegnelser, og opfordrer brugerne til at stille spørgsmål. Klik her for at tilmelde dig kommende Spørg eksperten-sessioner.

Som altid glæder vi os til din deltagelse!