MyHeritage online begivenheder i august

MyHeritage online begivenheder i august

Vi håber din sommer går godt! Vi har mange spændende gratis online begivenheder linet op til dig i august, fra at beskytte din slægtsforskning fra zombie-apokalypsen til en rundvisning i MyHeritages fotofunktioner med vores Director of Product Management.

Inden vi giver dig tidsplanen, vil vi gerne opfordre dig til at fortælle os, hvilke emner du gerne vil høre om i vores online live-sessioner i fremtiden. Vores gratis, live webinarer er en fantastisk mulighed for at høre fra nogle af verdens bedste eksperter inden for slægtshistorie, slægtsforskning og DNA fra dit hjem og helt gratis. Så fortæl os, hvad du gerne vil lære om, og hvem du gerne vil høre fra næste gang!

Facebook Live-sessioner

Du kan deltage i disse sessioner lige fra vores Facebook-side eller den officielle engelske Facebook-side. Du skal ikke engang registrere dig på forhånd. Det eneste du skal gøre er at besøge Facebook-siden når sessionen er planlagt til at starte og kigge efter den direkte sending øverst på feedet. Du kan stille spørgsmål i kommentarerne, og så vil oplægsholderen reagere på dem live eller efter deres præsentation.

Selvom du ikke kan deltage i en live-begivenhed, kan du stadig nyde godt af alle optagede Facebook Live-sessioner i sektionen Videoer på MyHeritage Facebook-siden, og mange af Spørg eksperten-sessionerne gøres senere tilgængelige til gratis visning på MyHeritage Videnbasen.

Her er alle vores online begivenhder i august:

 

2. august, kl. 20:00

Emne: Disaster Planning for the Genealogist

Oplægsholder: Melissa Barker

Beskrivelse: Hvis der er noget de sidste to år har lært os, er det, at du aldrig ved hvad der kan ske! Historiker Melissa Barker vil diskutere, hvordan du kan holde din forskning sikker i katastrofescenarier.

 

9. august, kl. 15:00

Emne: Using Spreadsheets to Make the Most of MyHeritage

Oplægsholder: Fran Kitto

Beskrivelse: Slægtshistorie- og rejseblogger, Fran Kitto, viser dig, hvordan du bruger regneark til at spare tid og være organiseret, mens du undersøger din sægtshistorie på MyHeritage.

16. august, kl. 20:00

Emne: Photo Features on MyHeritage

Oplægsholder: Tal Erlichman

Beskrivelse: Tal Erlichman, Director of Product Management på MyHeritage, tager dig med på en rundvisning i MyHeritages fotofunktioner og viser dig, hvordan du bruger dem til at puste liv i dine gamle familiefotos.

18. august, kl. 14:00

Emne: Back to School Yearbooks

Oplægsholder: Thomas McEntee

Beskrivelse: Slægtsforsknings- og teknologiekspert og underviser, Thomas Macentee, vil tage os tilbage til skolen med en session om årbøger: en type slægtsforskning, der ofte overses, men kan give rige detaljer om dine forfædre.

Spørg eksperten

Vores slægtsforskningekspert Daniel Horowitz er vært for den gratis Spørg eksperten webinar-serie hver torsdag kl. 19.00. Hver uge fokuserer Daniel på et andet emne, fra at udnytte nyttige MyHeritage-funktioner til at søge i de historiske samlinger af optegnelser, og opfordrer brugerne til at stille spørgsmål. Klik her for at tilmelde dig kommende Spørg eksperten-sessioner.

Som altid glæder vi os til din deltagelse!