MyHeritage online begivenheder i november

MyHeritage online begivenheder i november

I denne måned har vi en fantastisk udvalg af talere til vores gratis onlinesessioner, som vil hjælpe dig med at navigere i familiens sammenkomster i løbet af julen. Du vil også udforske den globale virtuelle kirkegård BillionGraves, dykke ned i de nye franske optegnelser på MyHeritage og meget mere.

Her er, hvad der er på menuen i november:

Facebook Live-sessioner

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig på forhånd til disse sessioner: du kan deltage direkte fra den engelske Facebook-side. Du skal blot besøge siden, når sessionen er planlagt til at starte, og holde øje med livevideoen øverst på siden. Vi anbefaler, at du følger vores Facebook-side for at få en notifikation, når vi går live. Du vil kunne stille spørgsmål i kommentarerne, og talerne vil svare på dem i slutningen af sessionen.

Kan du ikke komme til en live-session? Det er ikke noget problem – du kan stadig se alle optagede Facebook Live-sessioner i sektionen Videoer på MyHeritage Facebook-siden.

Mandag, 1. november, kl. 19:00

Emne: Finding Your Story with BillionGraves

Oplægsholder: Cathy Wallace

Beskrivelse: BillionGraves er et uvurderligt arkiv for slægtsforskning: crowdsourcede billeder af gravsten fra kirkegårde over hele verden. Se Cathy Wallace, Special Projects Coordinator for BillionGraves, når hun præsenterer denne revolutionerende platform og viser dig, hvordan du kan bruge den til at finde oplysninger om dine forfædre.

Onsdag, 3. november, kl. 20:00

Emne: French Historical Records on MyHeritage

Oplægsholder: Mike Mansfield

Beskrivelse: Mike Mansfield, MyHeritage’s Director of Content, vil tage dig med på en rundvisning i alle de helt nye franske optegnelser, der for nylig er blevet tilføjet til MyHeritage som følge af opkøbet af den franske slægtsforskningsgigant, Filae.

Mandag, 8. november, kl. 20:00

Emne: Family Gatherings: Dragging Genealogy Information Out of Your Family

Oplægsholder: Melissa Barker

Beskrivelse: Familiesammenkomster er en perfekt ramme for at indsamle oplysninger fra familiemedlemmer… men det er ikke alle familier, der er ivrige efter at tale om fortiden. Melissa Barker, arkivar og offentlig historiker, vil diskutere, hvordan man kan lokke oplysninger ud af modvillige slægtninge.

Onsdag, 10. november, kl. 14:00

Emne: The Latest DNA Features from MyHeritage

Oplægsholder: Ran Snir

Beskrivelse: Se Ran Snir, vores egen Director of Product Management, give en personlig introduktion til de nyeste DNA-funktioner på MyHeritage fra manden, der har gjort det hele muligt.

Mandag, 15. november, kl. 20:00

Emne: How to Engage Your Family During the Holidays Using MyHeritage

Oplægsholder: Lisa Alzo

Beskrivelse: Julen er en oplagt mulighed for at få dine familiemedlemmer til at interessere sig for dit slægtsforskningsarbejde. Den erfarne slægtsforsker og forfatter Lisa Alzo vil vise dig nogle gode måder at engagere din familie på ved hjælp af MyHeritage-værktøjer.

Onsdag, 17. november, kl. 20:00

Emne: Solving Your Family Puzzle

Oplægsholder: A.J. Jacobs

Beskrivelse: Vi er beærede over at være vært for journalist og forfatter A.J. Jacobs, som diskuterer sin kommende bog, The Puzzler: One Man’s Quest to Solve the Most Baffling Puzzles Ever, from Crosswords to Jigsaws to the Meaning of Life – og hvordan det at løse gåder kan bruges i slægtsforskning. Lær, hvordan du ved at betragte din slægtshistorie som et puslespil, kan hjælpe dig med at overvinde forhindringer og afdække nye opdagelser.

Mandag, 22. november, kl. 20:00

Emne: 5 Places to Source Photos

Oplægsholder: Maureen Taylor

Beskrivelse: Bare fordi mange af dine forfædre levede før fotografiet blev opfundet, betyder det ikke, at der ikke findes billeder af dem. Maureen Taylor, Photo Detective, og en internationalt anerkendt ekspert i identifikation af historiske fotos, bevarelse og slægtsforskning, vil guide dig gennem nye steder at lede efter fotos online.

Ask the Expert

Vores slægtsforskningekspert Daniel Horowitz er vært for den gratis Spørg eksperten webinar-serie hver torsdag kl. 19.00. Hver uge fokuserer Daniel på et andet emne, fra at udnytte nyttige MyHeritage-funktioner til at søge i de historiske samlinger af optegnelser, og opfordrer brugerne til at stille spørgsmål. Klik her for at tilmelde dig kommende Spørg eksperten-sessioner.

Som altid glæder vi os til din deltagelse!