Lyt til disse fantastiske episoder af Blast From My Past

Lyt til disse fantastiske episoder af Blast From My Past

Vi har netop passeret halvdelen af første sæson af vores podcast, Blast From My Past – tilgængelig på Spotify, Apple, eller hvor du finder dine podcasts.

Podcasten Blast From My Past indeholder de utrolige, sande historier om mennesker, hvis liv blev ændret af det, de opdagede gennem MyHeritage om deres families fortid – uanset om det var en nær slægtning, som de ikke vidste eksisterede, nøglen til at løse et gammelt familiemysterium eller en nyopdaget forbindelse til en længe glemt arv.

Opsummering af første sæson

Her er en kort opsummering af sæsonen indtil videre:

1. episode: “The Secret of Ereikoussa — Yvette Corporan var nødt til at vide det: Var hele det græske øsamfund, hvor hendes bedstemor voksede op, virkelig med i en sammensværgelse for at skjule en jødisk familie lige for næsen af de nazistiske besættere? Følg hendes søgen efter at få bekræftet denne usædvanlige historie, og find ud af, hvad der skete med den familie, som hendes bedstemor hjalp med at redde.

2. episode: “The Missing Piece— Kim og Christine blev efterladt på den samme togstation i Daegu i Sydkorea med få ugers mellemrum og blev bortadopteret på hver sin side af kloden, og de voksede op uden at kende til hinandens eksistens. Så kom resultaterne af DNA-testen, som ændrede alt.

3. episode: “The Hero Who Fought Both Sides — På et foto fra 1933 smiler en jødisk butiksindehaver, der er dekoreret med en tysk militærmedalje fra Første Verdenskrig, skævt ved siden af en nazist-vagt uden for sin butik. Hvem var denne mand, og hvad skete der med ham i de mørke år? Svaret fortæller en forbløffende historie om mod.

4. episode: “The Real Uncle Sam — Han vil have DIG til at melde dig ind i den amerikanske hær. Men hvem er denne Onkel Sam på den ikoniske rekrutteringsplakat? Det viser sig, at han var baseret på en virkelig person – og dette er hans fascinerende historie.

5. episode: “The Colombian Link — Da et par colombianske adopterede halvbrødre blev genforenet takket være en DNA-test, kunne de ikke vide, at deres rejse for at finde deres biologiske familier kun lige var begyndt… eller præcis hvor langt rejsen ville føre dem.

Deltag i vores giveaway!

Podcasten er virkelig noget helt særligt, og vi mener, at den kan få stor betydning for at gøre familiehistorie tilgængelig for et bredere publikum. Men vi har brug for din hjælp til at udbrede den! Hjælp venligst med at sprede budskabet om podcasten ved at følge eller abonnere på din foretrukne podcastplatform og ved at opfordre alle, du kender, til også at følge eller abonnere på den!

For at forbedre tilbuddet tilbyder vi dig chancen for at vinde et MyHeritage Komplet abonnement – vores ultimative abonnement til slægtshistorie. Her er, hvad du skal gøre for at deltage:

  • Følg podcasten på din foretrukne podcastplatform og lyt til et af afsnittene
  • Del et link til afsnittet eller til podcasten på dine sociale kanaler
  • Send os en e-mail på blastfrommypast@myheritage.com med navnet på den episode, du lyttede til, og dit yndlingscitat fra episoden

Vi giver besked til de heldige vindere den 1. juli 2022.

God fornøjelse, og held og lykke!