MyHeritage gratis online begivenheder i juni

MyHeritage gratis online begivenheder i juni

Så er juni startet! Vi er klar med flere gratis online-sessioner i den kommende måned – men se først vores nye video om vores ekstremt populære Facebook Live-sessioner:

Vores gratis, live webinars har topeksperter inden for slægtsforskning, slægtshistorie og DNA, der taler om en bred vifte af nyttige og relevante emner. Takket være liveformatet kan du stille spørgsmål og interagere med oplægssholderne live. Selvom du ikke kan deltage i en live-begivenhed, kan du stadig nyde godt af alle optagede Facebook Live-sessioner i sektionen Videoer på MyHeritage Facebook-siden, og mange af Spørg eksperten-sessionerne gøres senere tilgængelige til gratis visning på MyHeritage Videnbasen.

Facebook Live-sessioner

Du kan deltage i disse sessioner lige fra vores Facebook-side eller den officielle engelske Facebook-side. Du skal ikke engang registrere dig på forhånd. Det eneste du skal gøre er at besøge Facebook-siden når sessionen er planlagt til at starte og kigge efter den direkte sending øverst på feedet. Du kan stille spørgsmål i kommentarerne, og så vil oplægsholderen reagere på dem live eller efter deres præsentation.

2. juni kl. 20:00

Emne: Etik i slægtsfoskning

Oplægsholder: Judy G. Russel

Beskrivelse: Når vi dykker ned i vores forfædres liv og arbejder med DNA, kan der opstå etiske spørgsmål om privatlivets fred og afsløringer. Slægtsforsker og advokat Judy G. Russel vil lede os gennem håndtering af disse dilemmaer.

7. juni kl. 19:00

Emne: Lav smukke diagrammer på MyHeritage

Oplægsholder: Janet Havorka

Beskrivelse: Vidste du, at MyHeritage tilbyder et gratis værktøj til at lave et smukt familiediagram, der kan udskrives fra dit træ? Slægtsforskningstræner Janet Havorka viser dig, hvordan du bruger det.

9. juni kl. 15:00

Emne: Den irske folketælling på MyHeritage

Oplægsholder: Daniel fra Daniel’s Genealogy

Beskrivelse: Den unge slægtsforsker Daniel fra Daniel’s Genealogy vil introducere dig til den irske folketælling på MyHeritage og vise dig, hvordan du bruger den til at forske i dine irske forfædre.

21. juni kl. 19:00

Emne: Forskning i svensk slægtsforskning

Oplægsholder: Christina Sagersten

Beskrivelse: Deltag i denne session med en af Sveriges førende slægtsforskere, om at forske i dine svenske forfædre.

Spørg eksperten

Vores slægtsforskningekspert Daniel Horowitz er vært for den gratis Spørg eksperten webinar-serie hver torsdag kl. 19.00. Hver uge fokuserer Daniel på et andet emne, fra at udnytte nyttige MyHeritage-funktioner til at søge i de historiske samlinger af optegnelser, og opfordrer brugerne til at stille spørgsmål. Klik her for at tilmelde dig kommende Spørg eksperten-sessioner.

Som altid glæder vi os til din deltagelse!