MyHeritage online begivenheder i juli

MyHeritage online begivenheder i juli

Vi er ved at kunne mærke sommeren, og vi har et en masse gratis webinarer på menuen i løbet af juli! Denne måned vil du opdage nogle fantastiske slægtshistorier, lære at undersøge svenske forfædre med en førende ekspert, lære at fremtidssikre din forskning og meget mere.

Vores gratis, live webinars har topeksperter inden for slægtsforskning, slægtshistorie og DNA, der taler om en bred vifte af nyttige og relevante emner. Takket være liveformatet kan du stille spørgsmål og interagere med oplægssholderne live.


MyHeritage-webinarer på Legacy Family Tree Webinars

Vidste du, at Legacy Family Tree Webinars er vært for gratis MyHeritage-webinarer hver måned? Der er planlagt to sessioner i juli, hvis emner vil blive annonceret snart. Hop over til Legacy-hjemmesiden for flere detaljer og for at tilmelde dig!


Facebook Live-sessioner

Du kan deltage i disse sessioner lige fra vores Facebook-side eller den officielle engelske Facebook-side. Du skal ikke engang registrere dig på forhånd. Det eneste du skal gøre er at besøge Facebook-siden når sessionen er planlagt til at starte og kigge efter den direkte sending øverst på feedet. Du kan stille spørgsmål i kommentarerne, og så vil oplægsholderen reagere på dem live eller efter deres præsentation.

Selvom du ikke kan deltage i en live-begivenhed, kan du stadig nyde godt af alle optagede Facebook Live-sessioner i sektionen Videoer på MyHeritage Facebook-siden, og mange af Spørg eksperten-sessionerne gøres senere tilgængelige til gratis visning på MyHeritage Videnbasen.

5. juli, kl. 19:00

Emne: Researching Swedish Genealogy

Oplægsholder: Christina Sagersten

Beskrivelse: Den førende ekspert om svensk slægtsforskning, Christina Sagersten, vil diskutere, hvordan man går i gang med at undersøge sine svenske forfædre.

7. juli, kl. 20:00

Emne: The Advantages of Online Genealogy Record-Keeping

Oplægsholder: Dick Eastman

Beskrivelse: Den erfarne slægtsforsker, Dick Eastman, vil diskutere fordelene ved at lave slægtsforskning på en online platform som MyHeritage i forhold til de gammeldags offline metoder.

12. juli, kl. 17:00

Emne: How a MyHeritage DNA Match Helped Me Solve a 40-Year Brick Wall

Oplægsholder: Jan Alpert

Beskrivelse: Slægtsforsker Jan Alpert fortæller, hvordan et DNA-match hjalp hende med at løse et 40-årigt familiemysterium.

19. juli, kl. 20:00

Emne: Photo Features on MyHeritage

Oplægsholder: Tal Erlichman

Beskrivelse: Vores Director of Product Management, Tal Erlichman, vil lede dig gennem MyHeritages komplette pakke med fotofunktioner og vise dig, hvordan du kan puste nyt liv i familiefotos ved at reparere, animere, forbedre og farvelægge dem.

21. juli, kl. 14:00

Emne: An Introduction to Crypto-Jewish Genealogy

Oplægsholder: Genie Milgrom

Beskrivelse: Den prisvindende forfatter og slægtsforsker Genie Milgrom vil dele sin bemærkelsesværdige slægtsforskningsrejse og vise dig, hvordan man graver efter skjulte jødiske rødder i din spanske eller portugisiske slægtshistorie.

21. juli, kl. 20:00

Emne: MyHeritage Trivia Game

Oplægsholder: John D. Reid

Beskrivelse: Sæt din slægtsforskning på prøve i denne sjove quiz, der vil blive ledet af den britisk-canadiske slægtsforsker, John D. Reid!

28. juli, kl. 20:00

Emne: Future Proofing and Preserving Your Genealogy

Oplægsholder: Thomas MacEntee

Beskrivelse: Har du tænkt over, hvad der vil ske med dine mange års slægtsforskning, når du ikke lever længere? Lær hvordan du kan sikre, at dit hårde arbejde bliver gemt. Gennem planlægning, sund fornuft og anvendelse af nye teknologier vil slægtsforskningsekspert Thomas MacEntee gennemgå, hvordan man opretter en handlingsplan til bevarelse af din slægtsforskning til de kommende generationer.

Spørg eksperten

Vores slægtsforskningekspert Daniel Horowitz er vært for den gratis Spørg eksperten webinar-serie hver torsdag kl. 19.00. Hver uge fokuserer Daniel på et andet emne, fra at udnytte nyttige MyHeritage-funktioner til at søge i de historiske samlinger af optegnelser, og opfordrer brugerne til at stille spørgsmål. Klik her for at tilmelde dig kommende Spørg eksperten-sessioner.

Som altid glæder vi os til din deltagelse!