MyHeritage online begivenheder i oktober

MyHeritage online begivenheder i oktober

Ønsker du at forbedre dine slægtsforskningsevner? Deltag gratis i vores onlinesessioner, og lær af eksperter i slægtsforskning og DNA. Kom med dine DNA-spørgsmål til en interaktiv DNA-spørgetime, lær “opskriften” på at tilføje personer til dit slægtstræ på korrekt vis og meget mere.

Facebook Live-sessioner

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig på forhånd til disse sessioner: du kan deltage direkte fra den engelske Facebook-side. Du skal blot besøge siden, når sessionen er planlagt til at starte, og holde øje med livevideoen øverst på siden. Vi anbefaler, at du følger vores Facebook-side for at få en notifikation, når vi går live. Du vil kunne stille spørgsmål i kommentarerne, og talerne vil svare på dem i slutningen af sessionen.

Kan du ikke komme til en live-session? Det er ikke noget problem – du kan stadig se alle optagede Facebook Live-sessioner i sektionen Videoer på MyHeritage Facebook-siden.

Onsdag, 6. oktober, kl. 14:00

Emne: Researching Scottish Family History on MyHeritage
Oplægsholder: Chris Paton
Beskrivelse: Chris Paton, professionel slægtsforsker fra Scotland’s Greatest Story forskningstjeneste, vil gennemgå tips og tricks til at forske i dine skotske forfædre ved hjælp af MyHeritage.

Mandag, 11. oktober, kl. 20:00

Emne: DNA Q&A
Oplægsholder: Diahan Southard
Beskrivelse: Deltag i en åben Q&A-session med dronningen af DNA, grundlæggeren af Your DNA Guide, Diahan Southard.

Mandag, 25. oktober, kl. 20:00

Emne: Welcome to My Family Tree: A Protocol for Adding A New Person
Oplægsholder: Thomas MacEntee
Beskrivelse: Mens du forsker, opdager du en ny forfader, som bør tilføjes til dit slægtstræ på MyHeritage. Slægtsforskningsekspert Thomas MacEntee vil vise dig, hvordan du opretter en “opskrift” for at sikre, at du inkluderer alle de nødvendige oplysninger og drager fordel af stamtræfunktionerne på MyHeritage.

Ask the Expert

Vores slægtsforskningekspert Daniel Horowitz er vært for den gratis Spørg eksperten webinar-serie hver torsdag kl. 19.00. Hver uge fokuserer Daniel på et andet emne, fra at udnytte nyttige MyHeritage-funktioner til at søge i de historiske samlinger af optegnelser, og opfordrer brugerne til at stille spørgsmål. Klik her for at tilmelde dig kommende Spørg eksperten-sessioner.

Som altid glæder vi os til din deltagelse!