MyHeritage online begivenheder i April-May 2022

MyHeritage online begivenheder i April-May 2022

Vi holder en pause fra Facebook Lives i de næste par uger, men du kan være sikker på, at vi vender tilbage med masser af fantastisk gratis slægtsforskningsindhold – uanset om det drejer sig om at tage på en virtuel kulturarvsrejse med Lisa Lisson, udforske avis- og bykataloger med James Tanner eller bruge LiveStory til at fortælle dine slægtshistorier med Daniella Levy.

Her er hvad der er planlagt i april og maj:

Facebook Live-sessioner

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig på forhånd til disse sessioner: du kan deltage direkte fra den engelske Facebook-side. Du skal blot besøge siden, når sessionen er planlagt til at starte, og holde øje med livevideoen øverst på siden. Vi anbefaler, at du følger vores Facebook-side for at få en notifikation, når vi går live. Du vil kunne stille spørgsmål i kommentarerne, og talerne vil svare på dem i slutningen af sessionen.

Kan du ikke komme til en live-session? Det er ikke noget problem – du kan stadig se alle optagede Facebook Live-sessioner i sektionen Videoer på MyHeritage Facebook-siden.

Mandag, 25. april, kl. 20:00

Emne: Walk Where Your Ancestors Walked — Virtually

Oplægsholder: Lisa Lisson

Beskrivelse: Hvis du længes efter at tage på en kulturarvsrejse, men af forskellige årsager ikke kan rejse – så er denne session noget for dig! Forfatter, underviser og slægtsforskeren Lisa Lisson vil vise dig, hvordan du kan besøge dine forfædres land uden at sætte en fod uden for dit hus.

Onsdag, 27. april, kl. 19:00

Emne: Newspaper and City Directories

Oplægsholder: James Tanner

Beskrivelse: Deltag sammen med den erfarne slægtsforsker James Tanner i en detaljeret gennemgang af avis- og bykataloger, og lær hvordan du bruger disse rige ressourcer til at finde fascinerende nye oplysninger om dine forfædre.

Mandag, 2. maj, kl. 15:00

Emne: 5 Important Things to Include in a Family History

Oplægsholder: Lisa Alzo

Beskrivelse: Den erfarne slægtsforsker og forfatter Lisa Alzo vil vise dig de 5 vigtigste elementer, som du bør tage med, når du udarbejder din slægtshistorie.

Mandag, 9.maj, kl. 14:00

Emne: Bringing Family Stories to Life with LiveStory

Oplægsholder: Daniella Levy

Beskrivelse: Daniella Levy, tekstforfatter for MyHeritage og udgivet romanforfatter, vil vise dig, hvordan du dyrker slægtshistorier og bruger den utrolige LiveStory-funktion til at få dem til at komme til live som intet andet, du nogensinde har set.

Mandag, 23. maj, kl. 20:00

Emne: The MyHeritage Photo Tools from a Professional Perspective

Oplægsholder: James Tanner

Beskrivelse: Slægtsforsker James Tanner vil tage et kig på MyHeritage’s pakke af fotofunktioner fra hans perspektiv som en erfaren professionel, og diskutere, hvordan de kan bruges til at forbedre din forskning.

Ask the Expert

Vores slægtsforskningekspert Daniel Horowitz er vært for den gratis Spørg eksperten webinar-serie hver torsdag kl. 19.00. Hver uge fokuserer Daniel på et andet emne, fra at udnytte nyttige MyHeritage-funktioner til at søge i de historiske samlinger af optegnelser, og opfordrer brugerne til at stille spørgsmål. Klik her for at tilmelde dig kommende Spørg eksperten-sessioner.

Som altid glæder vi os til din deltagelse!