Top 5 seværdigheder som du bør besøge ved MyHeritage LIVE i Oslo

Top 5 seværdigheder som du bør besøge ved MyHeritage LIVE i Oslo

Vi er enormt glade for at være i Oslo i november til den første MyHeritage LIVE brugerkonference nogensinde. Konferencen er for alle i hele verden der gerne vil lære mere om MyHeritage – abonnenter, DNA-kunder, brugere med gratis konti, og selv dem der endnu ikke har brugt MyHeritage, men gerne vil vide mere.

For de af jer der aldrig har været i Oslo, kan I godt glæde jer! Oslo, en af Europas mindre hovedstæder, er en smuk by beliggende på en fjord og omgivet af skove. Nordmænd er også velkendte for deres venlighed og høflige adfærd. Deres fremragende offentlige transportsystem omfatter en metro og en hurtig 20-minutters bus fra lufthavnen til byens centrum, hvilket gør det til en meget dejlig by at udforske som turist.

Tilmeld dig nu for at få Early Bird-rabatten til konferencen.

Mange slægtsforskere vælger at udforske historie, uanset hvor de er i verden. Udnyt din tid i Oslo til at opdage de fantastiske seværdigheder byen har at tilbyde. Her er vores top 5 over seværdigheder i Oslo!

Vikingeskibsmuseet

Øverst på listen for seværdigheder i Oslo som du bør besøge er Vikingeskibsmuseet, eller på norsk: Vikingskipshuset. Museet ligger på Bygdøy-halvøen og indeholder verdens bedst bevarede vikingeskibe og fund fra vikingegraverne omkring Oslofjorden. Vikingeskibsmuseet viser opdagelser fra Gokstad-, Oseberg- og Tune-skibe, samt små både, slæder, tekstiler og husholdningsredskaber.

Du kan bruge de samme billetter til to museer, Vikingeskibsmuseet og Historisk Museum, inden for 48 timer, så man får god værdi for pengene.

Slottsparken

Omkring Det Kongelige Slot i centrum af Oslo, ligger de smukke haver i slottsparken. Disse haver var en af Oslos første store parker. Slottsparkerne blev etableret sammen med kongeslottet i midten af 1800-tallet. De omgiver kongeslottet på alle sider og er præget af grønne græsklædte græsgange, blomstrende enge, farverige marker og velvoksne træer. Hoveddelen af parken er åben for offentligheden hele året rundt.

Hvis du er i Oslo for MyHeritage LIVE, har konferencens hotel, Radisson Blu Scandinavia Oslo, udsigt over disse haver.

Det norske rigsarkiv

Er du interesseret i at udforske din norske arv og lede efter norske forfædre?

For dem med norsk arv, er Oslo hjemsted for det norske rigsarkiv (Arkivverket) samt de regionale statsarkiver i Oslo. Tag tid til at besøge deres læseværelse eller lave noget forskning mens du er der. Arkivverket består af nationalarkivet i Oslo og otte regionale statsarkiver rundt om i landet.

Norwegian National Archives

Norges kulturhistoriske museum

På Norges kulturhistoriske museum, også kaldt Norsk Folkemuseum, har du chancen for at rejse gennem tiden og udforske livet i Norge fra 1200-tallet til moderne tider. Hovedattraktionen er Gol Stavkirke, en bygning med stor historisk og arkitektonisk interesse, som går tilbage til år 1200. Gå gennem et udendørsmuseum med 160 historiske bygninger, hvor hver bygning hver især fremviser forskellige norske regioner.

Indendørs finder du udstillinger med den norske folkedragt, folkekunst, kirker og samisk kultur.

Nobels fredscenter

Nobels fredscenter i Oslo blev åbnet i 2005 af Hans Majestæt Kong Harald V af Norge. Centret har siden budt velkommen til mere end 400.000 besøgende. Nobels fredscenter er beliggende i den tidligere Oslo Vestbanestation. Den tidligere stationsbygning fra 1872 blev tegnet af arkitekt Georg Andreas Bull. Den ophørte med at blive brugt som jernbanestation i 1989. Den har udsigt til havnen og ligger tæt på Oslo Rådhus, hvor Nobelprisprisuddelingen finder sted i december hvert år for at mindes Alfred Nobels død.

Sørg for at registrere dig til MyHeritage LIVE og få en Early Bird-rabat indtil 24. september 2018. Skynd dig da pladserne er begrænsede!

Vi håber at se dig på konferencen!