9 gode grunde til at besøge Oslo til MyHeritage LIVE!

Der er kun lidt mere end 5 uger til vores første brugerkonference nogensinde, MyHeritage LIVE. Det afholdes i Oslo fra 2.-4. november 2018. Konferencen er åben for alle – både medlemmer og ikke-medlemmer – som ønsker at lære mere om MyHeritage.

Tilmeld dig nu!

9 gode grunde til at deltage:

1) Vi har forberedt et rigt og varieret program, herunder foredrag fra MyHeritage-medarbejdere og verdenskendte eksperter inden for slægtsforskning og DNA. Du kan læse mere om vores foredragsholdere her. Her er nogle få ord fra Geoff Rasmussen, en af vores foredragsholdere:

2) Mens du er i Oslo, kan du benytte lejligheden til at udforske dine norske rødder. Besøg standene hos MyHeritage LIVE, præsenteret af Slekt og Data, Norsk Slektshistorisk Forening, og Genit AS. Du kan også besøge rigs- og statsarkivets læsesale i byen. I rigsarkivet finder du arkiver fra centrale statsorganer, mens statsarkiverne i Oslo forvalter regionale og lokale statsarkiver fra Oslo, Akershus og Østfold.

3) I Oslo har du let adgang til smuk natur med flotte vandreture i skoven, som ikke ligger langt fra centrum.

Forests - MyHeritage LIVE Oslo

4) Oslo kan tilbyde et dynamisk kulturliv. Der er mange spændende museer at besøge. I Oslo finder du også et af Europas mest spændende og varierede musiktilbud. Så mens du er i byen til konferencen, bør du ikke gå glip af Oslo World Music Festival, som foregår på samme tid

5) Udforsk flot og moderne arkitektur rundt om i byen.

Modern architecture - MyHeritage LIVE Oslo

6) Nyd godt af billige flybilletter og overnatningsmuligheder ved at rejse udenfor højsæsonen. Konferencen afholdes på Radisson Blu Scandinavia Hotel i det centrale Oslo, tæt på det Kongelige Slott med dets storslåede haver og parker.

7) Vælg mellem et bredt udvalg af de bedste restauranter, caféer og barer. Prøv for eksempel restauranten Maaemo med tre Michelin-stjerner, hvor der kun anvendes norske ingredienser!

Nordic Cuisine - MyHeritage LIVE Oslo

8) Hør hvor MyHeritage og slægtsforskningsbranchen er på vej hen, ledet af MyHeritage-medarbejdere, samt keynote-taler fra grundlægger og CEO af MyHeritage, Gilad Japhet.

Gilad Japhet - MyHeritage LIVE Oslo

9) Mød andre MyHeritage-brugere fra hele verden, der deler dine interesser og som du kan dele erfaringer med.

Vi glæder os til at møde dig på MyHeritage LIVE, fra 2.-4. november 2018. Tilmeld dig i dag for at sikre dig en plads!