Vind gratis billetter til MyHeritage LIVE!

Kommentarer.16

Den anden MyHeritage-brugerkonference, MyHeritage LIVE 2019, finder sted 6.-8. september 2019 i Amsterdam, Holland. Hundredvis af slægtsforsknings-entusiaster fra hele verden kommer til at samles til en weekend med slægtsforsknings- og DNA-forelæsninger og praktiske workshops.

Siden begivenheden blev annonceret sidste måned, har mange allerede reserveret deres plads ved konferencen, og MyHeritage-brugere over hele verden glæder sig!

Her er nogle af de internationale talere som vi har linet op (Klik for at zoome).

Vi tilbyder én heldig vinder et par GRATIS billetter til MyHeritage LIVE!

Kommenter nedenfor inden den 31. marts, og lad os vide hvorfor du vil med til konferencen, og så har du chancen for at vinde. Vi vælger tilfældigt en kommentar blandt svarene som vil modtage de gratis billetter, og vinderen vil blive underrettet via email.

Hvorfor ønsker du at komme med til MyHeritage LIVE?

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.

 • Jens Steen-Jørgensen


  21. marts 2019

  Jeg vil meget gerne deltage i MyHeritage Live 2019, for at få flere tips og tricks i brugen af de forskellige funktioner. Jeg håber også at kunne få en mere dybdegående information omkring DNA værktøjerne, som jeg i forvejen er vildt begejstret for.

 • Hanne Kjerulff


  21. marts 2019

  Jeg vil være rigtig glad for at blive gæst ved MyHeritage mødet i Amsterdam. Min datter og mine voksne børnebørn bor der, og så kunne vi alle komme til mødet og få en fælles oplevelse.
  Mvh Hanne Kjerulff

 • Eva M.R.


  21. marts 2019

  I have always heard the stroies about a relative and lets call him “uncle” in America (born and bread in Denmark), however he was neither rich nor famous, but a butler ! I wondered why he wanted to leave his family and friends to go abroad.
  Came across MyHeritage in Aug 2018 and signed up to discover my uncles trip to America. My entire family have been effected by the MyHeritage virus and many have been digging in old pictures, letter and told be many new stories I have never heard before…
  I have ventured into a world of now 3.500 relative spread around the world with stories to tell, pictures and official papars to document their life. I have changed the way I look at life and who I am as a person – thanks to MyHeritage !
  I would love to be part of your convention in Amsterdam 🙂

 • Birte Engel Andreasen


  21. marts 2019

  Jeg kunne bare godt tænke mig, at tilbringe en weekend i Amsterdam sammen med andre slægtsforskere.

 • Lilian Nielsen


  21. marts 2019

  Min tipoldekusine Rikke Grøndahl og jeg har gennem slægtsforskning med MyHeritage fundet hinanden. Vi forsker nu sammen, ses til hyggelige middage med vore familier, og nyder hinandens selskab. Det ville være fantastisk hvis vi sammen kan bruge en weekend, hvor vi både kan lære en masse nyt om MyHeritages programmer, møde andre slægtsforskere, og dele disse oplevelser. Uden MyHeritage havde vi aldrig mødt hinanden.

 • Jørgen J Overgaard


  21. marts 2019

  Har igennem My Heritage fundet mange slægtninge især i USA.
  Det har været meget spændende at gense og få kontakt til nulevende fjerne slægtning

 • lene jul olsen


  21. marts 2019

  har fundet en søster

 • Elin Oensbo


  21. marts 2019

  Som mangeårigt medlem af Myheritage vil jeg finde det yderst interessant at få mulighed for at deltage i så stor en brugerkonference – Myheritage Live 2019. Dette med baggrund i at jeg altid har følt Myheritage er meget langt væk og intet netværk har i Myheritage – deltagelse i brugerkonferencen til gøre det hele mere nærværende.
  Mange venlige hilsner
  Elin Oensbo

 • Regine Håkansson


  21. marts 2019

  Jeg er interesseret i min store familie, og hvor vi stammer fra, og det er da godt, at vi fandtes i så store familie, min fætter har inviteret mig til den, takket være ham

 • Charlotte Friis Dastrup


  21. marts 2019

  Hej.
  Jeg/ vi har aldrig været uden for Danmarks grænse – så andet sprog er jeg ikke god til.. men kan da lidt engelsk til husbehov.
  Vi vil gerne deltage i MyHeritage og få noget mere afvide om slægtninger i udlandet – Dna
  Hvordan kan i vide at man har slægtninger i udlandet.
  Foreksembel hvis i går tilbage til 16/1700 tallet..

 • Helle


  21. marts 2019

  Vi er nu 3 generationer , der sammen bygger vores slægtstræ op – fælles fornøjelse og viden

 • Janie Chabert


  22. marts 2019

  Min søster og jeg deltog i Oslo sidste år, men blev nød til at tage tidligere afsted. Det var så lærerigt og spændende, at vi rigtig gerne vil deltage igen. Vi har været interesseret i slægtsforskning siden vores mor gik bort i 1998. Synes at jeres oplæg var så spændende at det var svært kun at vælge 1 arrangement ad gangen.

 • Steffen


  23. marts 2019

  Det vil være en fantastisk lærerig oplevelse at deltage sammen med andre slægts forskere i MyHeritage Live 2019

 • Finn Brandstrup


  23. marts 2019

  Jeg vil gerne deltage i jeres seminar i Amsterdam, mest for at få større indsigt i DNA
  slægtsforskningen. Hvis i har en gratis billet til seminaret, må der gerne stå Finn Brandstrup på den. Skulle dette blive resultatet af denne ansøgning, vil jeg blive meget glad.

 • Lotte Sara Rasmussen


  27. juni 2019

  Min afdøde moster Carla Lucia Knakkergaard er een af de 22 grønlandske børn som blev sendt fra Grønland til Danmark i 1950.Tina Bryld har skrevet en bog “ I det bedste mening” senere blevet filmatiseret. Moster har givet mig opgaven før hun døde, at alt hvad hun har efterforsket for at finde sine rødder, har hun skrevet frem og tilbage til Grønland samt besøge arkivet i Grønland. Har jeg lovet hende, at jeg vil tage mig af det hun har skrevet på A3. Nu er halv deling indtastet på My heritage” jeg blev færdig med hende mors side, men har ikke haft råd til at indtaste faderens side, da jeg ikke har haft økonomiske resurse. Jeg ønsker at færdiggør resten, og ønsker flere oplysningerne ved at deltage til bruger konference.
  Bedste hilsener

 • Peter Nielsen


  3. september 2019

  Jeg ville rigtigt gerne vide og høre mere om min polsk fødte mormor