Introducering af foredragsholderne ved MyHeritage LIVE 2019

Kommentarer.

MyHeritage LIVE, som finder sted 6.-8. september i Amsterdam, vil indeholde foredrag og praktiske workshops ledet af internationalt anerkendte foredragsholdere med ekspertise inden for slægtsforskning og DNA. Vi er stolte over at annoncere foredragsholderne for vores anden årlige MyHeritage LIVE brugerkonference.

Tilmeld dig til MyHeritage LIVE

Få mere at vide om nogle af de verdenskendte slægtsforsknings- og DNA-eksperter du kommer til at høre og møde på konferencen:
Conference Speaker: Gilad Japhet

Gilad Japhet – Grundlægger og administrerende direktør, MyHeritage

Gilad Japhet er grundlægger og administrerende direktør af MyHeritage. Udover at være en succesfuld israelsk iværksætter, har Gilad også været en ivrig familiehistoriker i stort set hele sit liv. På baggrund af hans erfaring inden for slægtsforskning, driver Gilad MyHeritage med en unik vision, lidenskab og ekspertise. Gå ikke glip af hans hovedtaler ved MyHeritage LIVE.

Conference Speaker: Prof. Yaniv ErlichProf. Yaniv Erlich – Chief Science Officer, MyHeritage

Professor Yaniv Erlich, MyHeritages Chief Science Officer, er en DNA-rockstar. Han leder forskningsteamet hos MyHeritage. Yaniv har en B.Sc. i Computational Neuroscience fra Tel Aviv University med den højeste udmærkelse og en Ph.d. i genomik fra Cold Spring Harbor Laboratory. Han har været assisterende professor i computervidenskab ved Columbia University. Gennem sine mange års forskning, har Yaniv lavet banebrydende opdagelser inden for genetik og en global indvirkning på DNA.

Maya Lerner – Chief Product Officer, MyHeritage

Maya leder MyHeritages produktstyring og -strategi, og sikrer at vores produkter ikke kun er de bedste, men også engagerende og brugervenlige. Som ekspert på området, giver hun foredrag om emnet interaktivt produktdesign. Maya har altid været fascineret af slægtsforskning, og endnu mere da der blev lavet en dokumentar om hendes egen familiehistorie i 2007.

Geoff Rasmussen – Grundlægger and vært, Legacy Family Tree Webinars

Geoff Rasmussen er far til fire spirende slægtsforskere. Han er uddannet i Slægtsforskning og Familiehistorie fra Brigham Young University, og havde tidligere været direktør og næstformand for Utah Genealogical Association. Som en erfaren foredragsholder i slægtsforskningsteknologi, og som vært for Legacy Family Tree webinarserien, har han talt virtuelt til næsten 100 forskellige lande. Geoff har også skrevet bøger, artikler og websites og udvikler Legacy Family Tree softwareprogrammet

Leah Larkin – The DNA Geek

Leah Larkin modtog sin Ph.D. i biologi fra University of Texas i Austin, hvor hun brugte DNA til at studere forholdet mellem forskellige arter. Hun har både arbejdet i den akademiske verden og med videnskabelige publiceringer, og anvender dagligt disse forskningsfærdigheder til at løse spørgsmål omkring slægtsforskning ved hjælp af DNA.

Blaine Bettinger – The Genetic Genealogist

Blaine Bettinger startede The Genetic Genealogist, en af de første blogs om genetisk slægtsforskning, i 2007. Han skrev bogen “I Have the Results of My Genetic Genealogy Test, Now What?” i 2008. Blaine udgiver ofte artikler og giver præsentationer for at uddanne andre i brugen af DNA til at udforske deres rødder.

Conference Speaker: Diahan SouthardDiahan Southard – Your DNA Guide

Diahan Southard har en uddannelse i mikrobiologi, og arbejdede før og efter hendes studier hos Sorenson Molecular Genealogy Foundation. Hendes opvækst med den spirende genetiske slægtsforskningsindustri førte hende til hendes nuværende stilling hos Your DNA Guide. Dér tilbyder Diahan personlige, interaktive oplevelser til at hjælpe enkeltpersoner og familier med at fortolke deres genetiske resultater i forhold til deres slægtsforskningsinformationer. Hendes foredrag er altid sjove og fulde af energi. Hun har en passion for genetisk slægtsforskning, en ægte kærlighed til mennesker og en evne til at gøre tekniske detaljer forståeligt.

Yvette Hoitink – Dutch Genealogy

Yvette er en professionel slægtsforsker, forfatter og foredragsholder fra Holland. Hun er certificeret af “Board for Certification of Genealogists”  og har siddet i bestyrelsen for Association of Professional Genealogists. Hendes hollandske hjemmeside om slægtsforskning har hjulpet millioner af mennesker med at finde deres forfædre fra Holland.

Cyndi Ingle – CyndisList.com

Cyndi er skaberen, ejeren og “webmaster” for den prisvindende hjemmeside, Cyndi’s List of Genealogy Sites on the Internet, et kategoriseret indeks til mere end 335.000 online ressourcer. Cyndi er blevet interviewet på mange tv- og radiostationer. Hun er en internationalt kendt gæstelærer for forskellige genealogiske organisationer og seminarer, og har skrevet mange artikler samt tre bøger.

James Tanner – Genealogy’s Star

James Tanner er forfatter af to populære slægtsforskningsblogs; “Genealogy’s Star” og “Rejoice, and be exceeding glad”. Med over 30 års erfaring med slægtsforskning, er han for tiden frivillig ved Brigham Young University Family History Library i Provo, Utah.

Lisa Alzo – Slægtsforskningsekspert

Lisa A. Alzo er skribent, instruktør og internationalt anerkendt foredragsholder, specialiserer sig i slovakisk/østeuropæisk slægtsforskning, og bruger internettet til at spore kvindelige forfædre for indvandrere. Lisa er forfatter af 10 bøger, herunder de prisbelønnede “Three Slovak Women”, har skrevet hundredvis af artikler og skriver for bloggen “The Accidental Genealogist.”

Conference Speaker: Dick Eastman

Dick Eastman – Eastman’s Online Genealogy Newsletter

Dick Eastman er et af de mest anerkendte navne i slægtsforskningsindustrien. Han har været aktiv med slægtsforskning i mere end 30 år med baggrund i computerindustrien med arbejde inden for hardware, software og ledelsesstillinger. Som en banebryder inden for genablogging, bruger han teknologi til at forbedre din oplevelse med familiehistorie.

Conference Speaker: Roberta Estes

Roberta Estes – DNAeXplained

Roberta Estes har været professionel videnskabskvinde og virksomhedsejer i over 25 år, samt besat af slægtsforskning siden 1978. Som følge af hendes interesse og ekspertise inden for genetisk slægtsforskning, dannede hun i 2005 DNAeXplained, som er et firma der leverer individuel analyse og assistance til af forståelse af ens DNA-resultater.

Tilmeld dig i dag for at sikre dig en plads.

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.