Seværdigheder du ikke vil gå glip af på MyHeritage LIVE

Kommentarer.

Vi ser frem til at se gamle venner og møde nye ved vores anden årlige brugerkonference i Amsterdam, den 6.-8. September.

Har du ikke en billet endnu? Sørg for at reservere din plads!

Der er tre forelæsningsspor: slægtsforskning, DNA og praktiske workshops. Vores tætpakkede program inkluderer foredrag og workshops med lokale hollandske eksperter, såvel som internationale slægtsforskningseksperter.

Vi ved at slægtsforskere kan fortsætte uafbrudt i uendelig lang tid, men mellem de spændende sessioner, har vi arrangeret nogle fantastiske aktiviteter for deltagerne ved konferencen.

Her er nogle af de spændende aktiviteter vi har planlagt:

Kanalrundfart

Amsterdam, kendt som ”Nordens Venedig”, har over 100 km kanaler, der væver sig mellem byens gader. Kanalrundfart er en fantastisk måde virkelig at opleve byen og få set alle seværdighederne og landskabet.

Fredag den 6. september sørger vi for GRATIS ture på kanalerne med start- og slutsted ved kanalen lige bag konferencestedet, Hilton Amsterdam. Turene tilbydes fra kl. 14:00 til 17:00 i løbet af receptionen i haven med drinks.

Se Amsterdam fra et andet perspektiv, og nyd en bådtur som du sent vil glemme!

Hollandsk dress up

Lørdag den 7. september giver vi en perfekt souvenir fra din rejse til Holland – en hollandsk kostume-fotoshoot! Klæd dig ud i traditionelle hollandsk påklædning, træsko og alt hvad der hører til, og smil! Du vil modtage et printet billede såvel som en digital kopi via e-mail.

Tid til fest!

Som vi har set ved tidligere MyHeritage-begivenheder, ved slægtsforskere uden tvivl hvordan man fester! Vi lover, at dette års konferencefest ikke vil skuffe.

Lørdag aften den 7. september afholder . Natten begynder med en optræden af gruppen Folkdancegroup Oriënt. Folkedansgruppen udfører de traditionelle danse fra deres forfædre over hele verden, iført traditionelt hollandsk tøj.

Dernæst indtager Beatlemania, et britisk Beatles hyldest band dannet i 1980, scenen. Bandmedlemmer udfører to sætlister: et med klassiske Beatles-sange og et med John Lennon-hits.

Gå ikke tidligt i seng, ellers går du glip af det!

Med alt det der allerede er blevet planlagt og mere på vej, er MyHeritage LIVE dømt til at blive en af årets bedste slægtsforsknings-konferencer. Tilmeld dig i dag på https://live2019.myheritage.com/.

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.