Det er næsten tid til MyHeritage LIVE!

Kommentarer.

Siden den enorme succes med vores første internationale brugerkonference nogensinde i Oslo, har MyHeritage-brugere fra hele verden talt ned til den næste MyHeritage LIVE-konference.

Ventetiden er endelig forbi! MyHeritage-teamet er nu på plads og forbereder de sidste detaljer inden det går løs med MyHeritage LIVE 2019 i Amsterdam.

Vi glæder os utrolig meget til at byde de hundreder af MyHeritage-brugere fra 45 lande, som er fløjet til Amsterdam fra over hele verden, velkommen til denne unikke begivenhed. Deltagere får mulighed for at lære fra verdenskendte foredragsholdere om alt det nyeste inden for slægtsforskning og DNA, stille spørgsmål, og give feedback. De vil møde andre MyHeritage-brugere og færdes blandt MyHeritage-personale og eksperter.

Vi ønsker at sprede viden til så mange MyHeritage-brugere som muligt over hele verden – også dem, som ikke er i stand til at deltage i Amsterdam. Til det formål er vi glade for at kunne annoncere, at vi vil tilbyde et live stream af vores slægtsforsknings- og DNA-foredrag. Vi ønsker at sikre, at alle MyHeritage-brugere kan lære af alle de eksperter til stede denne weekend, som kommer til dele deres viden om slægtsforskning og DNA.

Live Stream detaljer

Fra 7. september kl. 9:00 lokal tid i Amsterdam (hvilket er samme tid som dansk tid), har du muligheden for at vælge at streame enten vores DNA- eller slægtsforsknings-spor via MyHeritage LIVE-hjemmesiden live2019.myheritage.com eller ved at besøge vores Facebook-side for at se via Facebook Live.

Sørg for at tjekke konferenceprogrammet for at planlægge hvilke sessioner du ønsker at se med på.

Conference schedule Saturday, September 7, 2019.
Konferenceprogrammet søndag 8. september 2019.

Ud over alle foredragene på live streamingen, vil der være masser af interessante annonceringer og overraskelser i løbet af konferencen.

Sørg for at holde dig opdateret med al spændingen fra konferencen, ved at følge hashtagget #MyHeritageLIVE på Facebook og Twitter.

Planlægger du at se med på vores live stream? Fortæl os i kommentarfeltet nedenfor hvilket foredrag du glæder dig mest til at se!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.