MyHeritage LIVE 2019: Sessionerne er nu online!

MyHeritage LIVE 2019: Sessionerne er nu online!

Kommentarer.

Vores anden årlige brugerkonference, MyHeritage LIVE 2019 i Amsterdam, var en kæmpe succes!

Her er en sjov video med nogle af højdepunkterne fra konferencen:

Vi har for nyligt udgivet videoerne af sessionerne fra konferencen. Disse forelæsninger, der gives af verdenskendte eksperter og vigtige MyHeritage-medarbejdere, er nu tilgængelige på MyHeritage Education. Hvis du gik glip af konferencen eller live-streamingen, er dette din chance for at drage fordel af disse fantastiske optagelser som vi tilbyder helt gratis.

Her er den komplette liste over alle sessionerne med fuld beskrivelse og links til at se dem.

Spor
Navn på forelæsningGivet afBeskrivelseLink
Åbningssession: Hovedtale af MyHeritage grundlægger og administrerende direktørGilad JaphetI sin hovedtale på MyHeritage LIVE, taler MyHeritage grundlægger og administrerende direktør, Gilad Japhet, om de nyeste MyHeritage-bedrifter samt fremtidige funktioner og projekter.Se her
Hvad er nyt hos MyHeritageMaya LernerMaya Lerner, VP for produkt hos MyHeritage, giver en oversigt over MyHeritages nye funktioner og et kig fremad på fremtidige planer.Se her
SlægtsforskningIntroduktion af det nye Educational Resource Center for MyHeritage-brugereDaniel HorowitzDenne præsentation giver dig et indblik på MyHeritage Education, et nyt online ressourcecenter til at forbedre din forståelse af MyHeritage platformen.Se her
SlægtsforskningSøgning og browsing på MyHeritage for at få mest muligt ud af din forskningCyndi IngleMed 10 milliarder historiske optegnelser, er MyHeritage i stand til at levere de mest omfattende genealogiske søgninger tilgængelige på internettet. Lær hvordan du bruger dem effektivt til at finde nye og relevante informationer, som kan integreres i din forskning.Se her
SlægtsforskningOpdagelse af immigrationshistorier med MyHeritageLisa AlzoHver immigrant har en historie. Lær hvordan du kan udnytte samlingen af indvandringsregistre hos MyHeritage for at afdække vigtige ledetråde og gøre fantastiske opdagelser om dine forfædre som var immigranter.Se her
SlægtsforskningBrug af MyHeritage til at finde forfædre fra HollandYvette HoitinkHvis du har forfædre fra Holland, introducerer denne forelæsning dig til de vigtigste optegnelser, og viser dig hvad du kan finde online selvom du ikke forstår hollandsk. Lær hvordan traditioner
for navngivning af og emigrationsmønstre kan hjælpe dig med at finde dine hollandske forfædre.
Se her
SlægtsforskningPANEL: Forskning af hollandsk familiehistorie rundt om i verdenMaaten Fornerod og Denie KasanEr du interesseret i at udforske dine hollandske rødder, men ved ikke hvor du skal begynde? Dette interessante ekspertpanel giver dig de nødvendige værktøjer til at søge globalt efter dine hollandske forfædre.Se her
SlægtsforskningEvaluering Din Smart Matches™ og Record Matches på MyHeritageJames TannerSmart Matches™ og Record Matches på MyHeritage er med til at gøre din forskning meget nemmere og effektiv. Lær hvordan du gennemgår og evaluerer disse automatisk genererede matches med henblik på at fremme din slægtsforskning.Se her
SlægtsforskningEn oversigt over vesteuropæiske optegnelsessamlinger på MyHeritage
Mike MansfieldMed over tre milliarder optegnelser fra tusinder af samlinger af europæisk oprindelse, er MyHeritage en utrolig ressource til europæisk slægtsforskning. Denne session giver et overblik over disse samlinger, og fremhæver hvordan man bedst udnytter disse kilder.Se her
SlægtsforskningBrug af Geni og hvordan det er forskelligt fra andre slægtsforskningsplatformeMike StangelLær mere om fordelene ved et samarbejde i et enkelt slægtstræ, herunder tilføjelse af kilder til delte profiler, kommunikation via offentlige diskussioner, forståelse af baggrundshistorien for profilerne og arbejde med projekter. Lær hvordan Geni og MyHeritage samarbejder for at forbedre kvaliteten af World Family Tree og sætte dig i kontakt med nye slægtninge.Se her
SlægtsforskningTop teknologiråd til MyHeritage-brugere og introduktion til Family Tree WebinarsGeoff RasmussenFå ekspertråd til hvordan du bruger søgemaskiner og datafunktioner til at forbedre din slægtsforskning, og lær om FamilyTreeWebinars.com fra Geoff Rasmussen.Se her
SlægtsforskningUdvikling af din egen forskningsplan på MyHeritage
James TannerMyHeritage tilbyder en ekstremt værdifuld platform til systematisk og kildebaseret forskning. En formel forskningsplan kan hjælpe dig med at organisere alle informationerne på en klart og nyttig måde, samt hjælpe dig med at nå dine slægtsforskningsmål.Se her
SlægtsforskningBrug af folketælling-, indvandrings-, avis- og årbog-optegnelser på MyHeritage for at udforske dine forfædres livLisa AlzoI slægtsforskning er cluster og collateral forskning en nøglestrategi til løsning af komplekse problemer i slægtsforskningen. Lær at bruge folketælling-, indvandrings-, avis- og årbog-optegnelser på MyHeritage, for at udforske livet på dine forfædre og deres nærmeste.Se her
DNAVidenskab for folk som ikke er videnskabelige: Hvordan producerer MyHeritage sine DNA-resultater?Diahan SouthardDNA-testresultater er et supplement til vores andre forskningsmetoder. En bedre forståelse af hvordan det hele fungerer, vil resultere i bedre brug af værktøjerne til din familiehistoriske forskning.Se her
DNAHvad er en Centimorgan egentlig? En introduktion til videnskaben bag DNA-testningRan SnirUanset om du allerede har taget en DNA-test, eller dette er første gang du hører om det, starter vi i denne session helt fra begyndelsen af. Vi vil gennemgå de grundlæggende koncepter i DNA-testning, lære om hvordan DNA bliver videreført fra generation til generation, hvordan og hvorfor personer har fælles DNA-segmenter, og hvordan vi er i stand til at estimere den etniske oprindelse for personer som har taget testen.Se her
DNAEn oversigt over dine DNA-matches på MyHeritageBlaine BettingerLær om nyttige værktøjer til at organisere din liste over DNA-matches, hvordan man skelner mellem dem, og hvordan man bedre kan udnytte alle værktøjer.Se her
DNABrug af Theory of Family Relativity™ til at undersøge dine DNA-matchesRan SnirLær mere om den revolutionerende teknologi, der sparer dig for utallige timers forskning, ved at sammensætte milliarder af datastykker for at skabe teorier om hvordan du og dine DNA-matches kan være beslægtet.Se her
DNAPANEL: Fremtiden for DNA-testningRoberta Estes, Blaine Bettinger, Yaniv ErlichDette panel af DNA-eksperter diskuterer den nuværende tilstand for DNA-testning og hvad fremtiden vil bringe.Se her
DNAUdarbejdelse af en DNA-testplan
Blaine BettingerIdentificer nogle af måderne du kan minimere omkostningerne på DNA-testning, og samtidig maksimere resultaterne, ved tidligt i din forskning at formulere en DNA-testplan.Se her
DNAHvorfor du bør supplere dine DNA-data med slægtsforskningDiahan SouthardAt opbygge et slægtstræ er gratis og tilføjer stor værdi til din DNA-test. Lær hvordan den kan hjælpe dig med at forbedre nøjagtigheden af forholdsestimater, spore fælles forfædre for at finde ud af nøjagtigt hvordan I er beslægtet, øge chancerne for DNA-matches vil kontakte dig, hjælpe dig med at identificere de familiemedlemmer hvis DNA-resultater vil bidrage mest til din forskning, og mere.Se her
DNAWorld Wide DNA Web
Alon Diament CarmelAlon Diament Carmel, ph.d., forsker for MyHeritage videnskabsteam, forklarer hvad vi kan lære om genetiske grupper og identitet fra det enorme internet med milliarder af DNA-matches.Se her
DNAIntroducering af MyHeritage DNA-testen for Sundhed og HerkomstYaniv ErlichLær om hvordan dine gener påvirker din sundhed, og udforsk den værdifulde indsigt du kan få fra denne seneste tilføjelse til vores DNA-produktlinje. MyHeritage DNA-test for Sundhed og Herkomst giver dig snesevis af personaliserede sundhedsrapporter, der forklarer din genetiske risiko for at udvikle visse sygdomme og betingelser. Den vil også fortælle dig, om du er en bærer af arvelige tilstande, som potentielt kan blive givet videre til dine børn.Se her
DNAPANEL: DNA-testning for Sundhed
Yaniv Erlich, Diahan Southard, Roberta EstesDette panel af DNA-eksperter diskuterer fordelene ved at tage en DNA-test for Sundhed, for at lære mere om hvordan dine gener kan påvirke dit helbred og give dig bedre kontrol over din fremtid.Se her

Hvis du vil lære mere om konferencen, kan du læse vores opsummering af MyHeritage LIVE

God fornøjelse!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.