Deltag i 24-timers Genealogy Webinar Maraton

Deltag i 24-timers Genealogy Webinar Maraton

Kommentarer.

Vi er glade for at kunne annoncere 24-timers Genealogy Webinar Maraton. Begivenheden, som er uden fortilfælde, har MyHeritage som vært og vil blive vist på hjemmesiden for Legacy Family Tree Webinars. Maratonet begynder torsdag den 12. marts kl. 22.00 dansk tid og slutter fredag den 13. marts kl. 22.00.

Tilmeld dig til 24-timers Genealogy Webinar Maraton

Vi ønsker, at alle MyHeritage-brugere overalt i verden skal have adgang til de bedste og nyeste slægtsforskningsnyheder, som kan hjælpe dem med at forbedre deres forskning i familiehistorie. Dette webinar, der er åbent for alle og helt gratis, giver MyHeritage-brugere i alle tidszoner i verdenen, mulighed for at lære i deres eget tempo og i deres eget trygge hjem.

Foredragene

Brugere vil få mulighed for at høre en lang række foredrag om slægtsforskning og DNA, samt specifikke produktrelaterede foredrag fra MyHeritage-medarbejdere.

Hver forelæsning vil vare 45 minutter, inklusiv 10 minutter til spørgsmål til sidst.

Hvordan du kan lytte med

Der er begrænset med pladser, så sørg for at registrere dig til webinaret nu på www.FamilyTreeWebinars.com/24, hvor du også kan se hele programmet.

Har du ikke mulighed for at være med live? Bare rolig, videoer af forelæsningerne vil blive lagt på FamilyTreeWebinars.com efter begivenheden og vil være tilgængelige for alle helt gratis i en uge. Derefter vil medlemmer af FamilyTreeWebinars.com være i stand til at se dem når som helst.

Vi glæder os til at “se” dig!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.