MyHeritage online begivenheder i november

MyHeritage online begivenheder i november

Kommentarer.

Det har været et år med mange op- og nedture, planer ændret og omlagt, og mål udsat eller annulleret, men der er nogle mål, der stadig er inden for vores rækkevidde. Der er stadig tid til at sikre, at du opfylder dine slægtshistoriske mål for 2020, og vi vil gerne hjælpe dig med at nå derhen.

Med mange online-sessioner, der tilbydes af MyHeritage hver uge, kan du lære om en bred vifte af emner. Alt fra MyHeritage-værktøjer og -funktioner til forskningsmetoder, historiske optegnelser og tips fra MyHeritage-medarbejdere og eksperter inden for slægtsforskning og DNA-test.

Selv hvis du ikke kan komme til livebegivenhederne, kan du stadig nyde godt at alle optagede Facebook Live-sessioner i sektionen Videoer på MyHeritage Facebook-siden, og mange af Spørg Eksperten-sessionerne kan senere ses gratis på MyHeritage Videnbasen.

Want to learn about something not yet covered in one of our online sessions? Leave us a comment below to let us know.

Vil du lære om et emne, som endnu ikke er dækket i en af vores online sessioner? Skriv en kommentar nedenfor for at foreslå det emne du ønsker at lære mere om.

God fornøjelse!

Facebook Live-sessioner

Du kan deltage i disse sessioner lige fra vores Facebook-side. Du skal ikke engang registrere dig på forhånd. Det eneste du skal gøre er at besøge Facebook-siden når sessionen er planlagt til at starte og kigge efter den direkte sending øverst på feedet. Du kan stille spørgsmål i kommentarerne, og så vil oplægsholderen reagere på dem live eller efter deres præsentation.

4. november kl. 20:00

Emne: Dokumentering af kildecitater

Oplægsholder: Dick Eastman

Beskrivelse: Den verdenskendte slægtsforsker Dick Eastman, vil give dig værdifulde tip og informationer om, hvordan du korrekt viser kilder og citater på MyHeritage.

9. november kl. 20:00

Emne: Dine hyppigst stillede spørgsmål om teknisk support

Oplægsholder: Aaron Berk

Beskrivelse: Aaron Berk fra MyHeritage Technical Support Team vil gennemgå de mest stillede supportspørgsmål og hvordan man løser dem.

11. november kl. 20:00

Emne: Marcher fremad med militære optegnelser

Oplægsholder: James Tanner

Beskrivelse: I anledning a Veteran’s Day, vil den erfarne slægtsforsker James Tanner i en Facebook Live, udforske af optegnelser fra militæret på MyHeritage.

18. november kl. 20:00

Emne: Strategier til ikke at blive overvældet og nyde dine fotografier

Oplægsholder: Maureen Taylor

Beskrivelse: En kasse eller flere af fotografier kan ses som en så overvældende opgave, at det er lettere at efterlade dem til den næste generation. Lær hvordan du identificerer, bevarer og organiserer dine fotos (og nyder opgaven) med slægtsforsker Maureen Taylor, også kendt som “The Photo Detective.”

23. november kl. 20:00

Emne: Find familie med DNA på MyHeritage

Oplægsholder: Kitty Cooper

Beskrivelse: Se med når slægtsforskning- og DNA-rockstjerne Kitty Cooper, taler om hvordan du kan finde familie med DNA på MyHeritage og derefter svarer på dine spørgsmål.

25. november kl. 20:00

Emne: DNA-metodologi til forskning af ukendte forældre

Oplægsholder: Debra Renard

Beskrivelse: Debra Renard, en forskningsekspert fra Legacy Tree Genealogists, er især lidenskabelig med at hjælpe dem med ukendt biologisk familie med at finde deres rødder. Deltag i denne session for at lære om DNA-metodologi specifikt til disse tilfælde.

Spørg Eksperten

Disse webinarer med vores slægtsforskningsekspert, Daniel Horowitz, dækker en bred vifte af emner. Sessionerne er gratis, men tilmelding er påkrævet. Klik på det link, der er angivet for hver session nedenfor, for at tilmelde dig.

5. november kl. 19:00

Emne: Forskning i dine forfædre med MyHeritage mobilappen

Beskrivelse: MyHeritage søgemaskine for historiske optegnelser har modtaget en ansigtsløftning på mobilappen såvel som på hjemmesiden! Lær at udnytte den intuitive, praktiske nye grænseflade, når du undersøger dine forfædre i MyHeritage-mobilappen.

Klik her for at tilmelde dig

12. november kl. 19:00

Emne: Gør historie digital: Transskription af gravsten på BillionGraves

Beskrivelse: BillionGraves er en global platform, der samler digitaliserede gravstensoptegnelser. Lær hvordan du kan deltage i dette vigtige projekt og hjælpe med at gøre slægtshistorie mere tilgængelig for mennesker over hele verden.

Klik her for at tilmelde dig

19. november kl. 19:00

Emne: Quiz: MyHeritage og generel viden om slægtsforskning

Beskrivelse: Hvor meget ved du om MyHeritage? Test din viden om MyHeritage-funktioner. og vind præmier!

Klik her for at tilmelde dig

26. november kl. 19:00

Emne: Analyserer dine Theories of Family Relativity™

Beskrivelse: Theories of Family Relativity™ giver dig plausible teorier om dine forhold til dine DNA-matches baseret på slægtstræer og historiske optegnelser. Lær at analysere, verificere og bedre forstå dine teorier.

Klik her for at tilmelde dig

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.