MyHeritage online begivenheder i januar

MyHeritage online begivenheder i januar

Kommentarer.

Efter et langt og vanskeligt år ser vi frem til et lyst og frugtbart 2021. Med nytår kommer mange forsæt, og vores favorit er at bruge mere tid på din slægtsforskning!

MyHeritage-teamet producerede 195 Facebook Lives på forskellige sprog i løbet af 2020 og bragte brugere over hele verden sammen for at dele vores passion for slægtsforskning og DNA. Feedbacken var fænomenal med hundreder af kommentarer i løbet af året om sessionerne, der leverede en smule lys i en tid med meget mørke. Du kan finde alle optagede danske Facebook Live-sessioner i videoafsnittet på vores Facebook-side, og mange af webinarerne er tilgængelige gratis på MyHeritage Vidensbasen.

Vi glæder os til at give dig flere informative onlinesessioner i de kommende måneder.

Facebook Live-sessioner

Besøg MyHeritage Facebook-siden for at deltage! Vi har været vært for sessioner fra en række talere om slægtshistorie og DNA. Facebook Live-sessioner kræver ingen forhåndsregistrering – besøg blot vores side, når begivenheden er planlagt til at starte. Du kan se livevideoen øverst i feedet. I løbet af sessionen er du velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet, så oplægsholderen kan svare dem live.

Nedenfor er de kommende Facebook Live-sessioner fra MyHeritage:

6. januar kl. 19:00

Emne: Sikkerhedskopiering af dine slægtsforskningsprojekter

Oplægsholder: Dick Eastman

Beskrivelse: Den erfarne slægtsforsker Dick Eastman vil vise dig, hvordan du sikkerhedskopierer dine slægtsforskningsprojekter i det kommende år.

11. januar kl. 20:00

Emne: Udforskning af Genetiske Grupper på MyHeritage

Oplægsholder: Shahar Tenenbaum

Beskrivelse: Vær med når Shahar, QA Manager fra MyHeritage-teamet, giver et overblik over MyHeritages nye Genetiske Grupper, som viser din oprindelse blandt mere end 2100 geografiske regioner.

13. januar kl. 15:00

Emne: Slægtsforskning Q&A

Oplægsholder: Daniel Horowitz

Beskrivelse: Vores slægtsekspert, Daniel, vil gerne høre dine spørgsmål om slægtsforskning! Fortæl os, hvad vi kan hjælpe dig med, og så vil han besvare dine spørgsmål live.

18. januar kl. 20:00

Emne: Finde billeder af forfædre: At sætte et ansigt på navnnet

Oplægsholder: Andy Likins

Beskrivelse: Som familiehistoriker med base i Colorado Springs, Colorado, har Andy Likins forsket på sit slægtstræ i mere end 35 år. Hør hans slægtshistorie og succeser ved hjælp af MyHeritage fotoværktøjer.

20. januar kl. 20:00

Emne: Mine MyHeritage-opdagelser

Oplægsholder: Elisabeth Zetland

Beskrivelse: Elisabeth er et fuldtidsmedlem i MyHeritage-forskningsteamet og vil dele sine egne utrolige slægtsforskningsopdagelser, som hun har gjort ved hjælp af MyHeritage.

25. januar kl. 20:00

Emne: Hvad er der i DIN slægtsforskningsværktøjskasse?

Oplægsholder: Thomas MacEntee

Beskrivelse: Lær om nye ressourcer til din slægtsforskning fra slægtsforsker og underviser Thomas MacEntee.

27. januar kl. 19:00

Emne: Brug af MyHeritage-værktøjer til at starte din slægtsforskning

Oplægsholder: James Tanner

Beskrivelse: Den mangeårige slægtsforsker, James Tanner, vil give råd om, hvordan du starter din forskning ved at bruge MyHeritages værktøjer, som du måske ikke kender til.

Vi håber at se dig!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.