Mød os på RootsTech 2021!

Mød os på RootsTech 2021!

Hvis du har længe har drømt om at deltage i den årlige RootsTech-konference, men ikke har været i stand til at være til stede da det er for langt væk, kan du glæde dig over, at verdens største slægtsforskningsbegivenhed for første gang nogensinde vil være helt virtuel og helt gratis! Over 500.000 deltagere fra hele verden forventes at deltage i de virtuelle foredrag og boder, der giver nye muligheder for at få forbindelse med slægtsforskningsentusiaster fra hele verden. Som platinum sponsor for begivenheden, har du muligheden for at høre nogle utrolige annonceringer af MyHeritage-funktioner og hundredevis af foredrag om slægtsforskning, DNA og MyHeritage – også på dansk! Konferencen starter officielt den 25. februar og slutter den 27. februar 2021.

Tilmeld dig RootsTech 2021 GRATIS!

Besøg MyHeritages virtuelle stand

Vi vil utrolig gerne møde dig! Vores virtuelle stand åben! Kom og besøg vores stand hvor du kan chatte med MyHeritage-repræsentanter om alle vores funktioner, produkter og tjenester. Du vil dog nok ikke finde danske repræsentanter at chatte med kl. 1 om natten!
Du kan endda starte dine egne chats og møde andre MyHeritage-brugere fra hele verden. Link vil snart blive tilføjet!

MyHeritage forelæsninger

Vi er glade for at kunne præsentere MyHeritage hovedtale i år på hovedscenen for den virtuelle Rootstech. Vær den første til at høre vores store annonceringer den 25. februar kl. 15:18. Du kan også høre dem fredag den 26. februar kl. 12:30.

Ud over MyHeritage-hovedtalen, kan du få adgang til hundredvis af MyHeritage-forelæsninger på 10 forskellige sprog under hele Rootstech-konferencen. Forelæsningerne dækker en bred vifte af emner inden for slægtsforskning, DNA og alt hvad der sker på MyHeritage. De vil være tilgængelige efter behov 24 timer i døgnet fra torsdag den 25. februar kl. 17:00. Links vil blive tilføjet når de går live!

Her kan du læse om alle de ni foredrag på dansk, der finder sted i denne weekend.

Forelæsninger om slægtsforskning

  • Lav et slægtstræ på MyHeritage: Lær det grundlæggende i at bygge et slægtstræ, tilføje nye personer og udfylde deres detaljer, og find ud af, hvordan MyHeritage-teknologier hjælper dig med at gøre nye opdagelser. Se her.
  • Søg i milliarder af historiske optegnelser med MyHeritages søgemaskine: Lær hvordan du bruger MyHeritages søgemaskine til historiske optegnelser til systematisk at søge i mere end 13 milliarder historiske optegnelser fra hele verden og finde oplysninger om dine forfædre. Se her.
  • Hvis jeg kun vidste, hvad jeg ved nu! Slægtsforskning den rigtige måde: Lær om almindelige slægtsforskningsfejl, så du kan gøre det rigtigt første gang – eller besøg din forskning igen og gør nye opdagelser. Se her.
  • Slægtsforskning på farten: Hvad du kan nå med den tid du har: Du får specifikke anbefalinger til, hvordan du får mest muligt ud af den tid der er tilgængelig for dig til at komme videre med din slægtsforskning, selvom det kun er et par minutter ad gangen. Se her.

Forelæsninger om DNA

  • Analyser dine DNA-matches på MyHeritage: Genetisk slægtsforskning for begyndere! Lær nye strategier til gennemgang af dine matches, så du kan gøre fremskridt i din slægtsforskning. Se her.
  • MyHeritage DNA – Et overblik: Få en introduktion til MyHeritage DNA med alle dets funktioner og værktøjer og find ud af  hvordan du kan bruge dine resultater til at lære om din familiebaggrund, finde nye slægtninge og gøre nye opdagelser om din familie. Se her.

Forelæsninger om MyHeritage-funktioner

  • Slægtsforskning på farten med MyHeritage Mobile App: Slægtsforskning behøver ikke stoppe, fordi du er på farten! Lær hvordan du kan nyde godt af MyHeritage-funktioner og berige dit træ når som helst og hvor som helst. Se her.
  • Brug af fotoværktøjer i din slægsforskning på MyHeritage: Opdag hvordan MyHeritages værktøjer til farvelægning og forbedring af fotos kan berige din slægtsforskning. Se her.
  • Minimal indsats, maximal gevinst: Gør nye opdagelser på MyHeritage: Lære at bruge MyHeritages automatiske matchning-teknologier til øjeblikkeligt at få dit slægtstræ til at vokse. Se her.

Klik her for at se alle sessioner på dansk!

Forelæsninger på 10 forskellige sprog

Ud over vores udvalg af forelæsninger på dansk kan du også lytte til foredrag fra vores eksperter på engelsk, tysk, spansk, finsk, fransk, ungarsk, hollandsk, norsk, portugisisk, russisk og svensk. Som den førende destination for slægtsforskning og DNA-test i Europa er MyHeritage stolte over at være en global platform. Vores hjemmeside er tilgængelig på 42 sprog, og vores ultimative mål er at gøre slægtsforskning let og tilgængelig for alle overalt.

Deltag i et virkelig internationalt RootsTech i år!

Ved at fjerne forhindringerne som normalt er til stede, som afstand og omkostninger, går RootsTech virkelig internationalt i år! MyHeritage er dedikeret til at gøre slægtshistorie tilgængelig for mennesker over hele verden i mere end et årti, og vi glæder os til, at vores brugere fra hele verden er med os på RootsTech i år. Tilmelding er gratis på https://www.rootstech.org/.

Vi ses!