MyHeritage online begivenheder i februar

MyHeritage online begivenheder i februar

Det har været en utrolig travl måned på MyHeritage med nogle fantastiske nye udgivelser af funktioner! Som altid har vi planlagt et fuldt program af online begivenheder i denne måned med særligt fokus på at udforske de nye funktioner og opdateringer på MyHeritage.

Vores gratis, live webinars har topeksperter inden for slægtsforskning, slægtshistorie og DNA, der taler om en bred vifte af nyttige og relevante emner. Takket være liveformatet kan du stille spørgsmål og interagere med oplægssholderne live. Selvom du ikke kan deltage i en live-begivenhed, kan du stadig nyde godt af alle optagede Facebook Live-sessioner i sektionen Videoer på MyHeritage Facebook-siden, og mange af Spørg eksperten-sessionerne gøres senere tilgængelige til gratis visning på MyHeritage Videnbasen.

Facebook Live-sessioner

Du kan deltage i disse sessioner lige fra vores Facebook-side. Du skal ikke engang registrere dig på forhånd. Det eneste du skal gøre er at besøge Facebook-siden når sessionen er planlagt til at starte og kigge efter den direkte sending øverst på feedet. Du kan stille spørgsmål i kommentarerne, og så vil oplægsholderen reagere på dem live eller efter deres præsentation.

8. februar kl. 20:00

Emne: Slægtshistorie i køkkenet

Oplægsholder: Gena Philibert-Ortega

Beskrivelse: Intet siger familie mere end et godt måltid. Hør slægtsforsker Gena Philibert-Ortega fortælle om, hvordan du kan få forbindelse til dine forfædre gennem den mad de spiste.

10. februar kl. 19:00

Emne: Bliv forelsket i MyHeritages samling af ægteskabsoptegnelser

Oplægsholder: Thomas MacEntee

Beskrivelse: Slægtsforskningseksperten, Thomas MacEntee, vil vise dig hvordan du kan finde oplysninger om de store kærlighedshistorier i din familie i MyHeritages samling af ægteskabsoptegnelser! Opdag hvad ægteskabsoptegnelser kan afsløre om din familie, og hvordan de kan berige din forskning.

15. februar kl. 20:00

Emne: Bevar, identificer og forbedr forfædres snapshots

Oplægsholder: Maureen Taylor

Beskrivelse: Maureen Taylor, The Photo Detective, vil vise dig hvordan du identificerer dine forfædre i gamle fotos, forbedrer fotos og opbevarer dem for fremtidige generationer.

17. februar kl. 20:00

Emne: Navigering i MyHeritage Mobilappen

Oplægsholder: Masha Novak

Beskrivelse: Hør Masha Novak, projektleder for MyHeritage-mobilappen, men hun leder dig gennem appen og viser dig, hvordan du udnytter dets fulde potentiale som et slægtsforskningsværktøj. Lær om appens eksklusive funktioner, og få nogle gode tips til slægtsforskning på farten!

22. februar kl. 20:00

Emne: Avancerede DNA-funktioner på MyHeritage

Oplægsholder: Ran Snir

Beskrivelse: MyHeritages Director of Product Management, Ran Snir, vil introducere dig til de avancerede DNA-funktioner på MyHeritage, og vise dig hvordan de kan hjælpe dig med bedre at forstå dine DNA-resultater og gøre fremskridt med din slægtsforskning.

Spørg eksperten

Disse webinarer med vores slægtsforskningsekspert, Daniel Horowitz, dækker en bred vifte af emner. Sessionerne er gratis, men tilmelding er påkrævet. Klik på det link, der er angivet for hver session nedenfor, for at tilmelde dig.

4. februar kl. 19:00

Emne: Administer flere konti og træer på MyHeritage

Beskrivelse: MyHeritage giver dig mulighed for at oprette mange slægtstræer og bruge flere konti, men det kan undertiden blive uhåndterligt. Her lærer du nogle bedste fremgangsmåder for at holde orden og få mest muligt ud af dine flere konti.

Klik her for at tilmelde dig til Administer flere konti og træer på MyHeritage.

11. februar kl. 19:00

Emne: Udforsk AutoGruppering

Beskrivelse: AutoGruppering er et ekstremt nyttigt værktøj til at gruppere dine DNA-matches og finde ud af, hvordan de er forbundet til hinanden og til dig. Kom og udforsk dette værktøj, og lær hvordan det kan hjælpe dig med din genetiske slægtsforskning.

Klik her for at tilmelde dig til Udforsk AutoGruppering.

Vi glæder os til at se dig!