MyHeritage online begivenheder i maj

MyHeritage online begivenheder i maj

Vi er glade for at dele vores program for online begivenheder for maj. Som altid er det fyldt med fantastisk gratis indhold fra topeksperter. Denne måned inkluderer vi et særligt fokus på Memorial Day samt foredrag om forskning i irsk og svensk kulturarv ved hjælp af avancerede MyHeritage-funktioner og mere.

Vores gratis, live webinars har topeksperter inden for slægtsforskning, slægtshistorie og DNA, der taler om en bred vifte af nyttige og relevante emner. Takket være liveformatet kan du stille spørgsmål og interagere med oplægssholderne live. Selvom du ikke kan deltage i en live-begivenhed, kan du stadig nyde godt af alle optagede Facebook Live-sessioner i sektionen Videoer på MyHeritage Facebook-siden, og mange af Spørg eksperten-sessionerne gøres senere tilgængelige til gratis visning på MyHeritage Videnbasen.

Facebook Live-sessioner

Du kan deltage i disse sessioner lige fra vores Facebook-side eller den officielle engelske Facebook-side. Du skal ikke engang registrere dig på forhånd. Det eneste du skal gøre er at besøge Facebook-siden når sessionen er planlagt til at starte og kigge efter den direkte sending øverst på feedet. Du kan stille spørgsmål i kommentarerne, og så vil oplægsholderen reagere på dem live eller efter deres præsentation.

3. maj kl. 20:00

Emne: Smart Matches™ på MyHeritage

Oplægsholder: Dick Eastman

Beskrivelse: MyHeritages Smart Matching™ -teknologi kan hjælpe dig med at få dit træ til at vokse og løse svære gåder i din slægtsforskning. Hør den erfarne slægtsforsker Dick Eastman, når han afslører det utrolige potentiale ved denne funktion til at komme videre i din forskning.

5. maj kl. 14:00

Emne: Brug af MyHeritage til irsk slægtsforskning

Oplægsholder: Gerard Corcoran

Beskrivelse: Gerard Corcoran, irsk repræsentant for International Society of Genetic Genealogy, vil vise dig, hvordan du forsker i dine irske forfædre ved hjælp af MyHeritages ressourcer og teknologier.

10. maj kl. 18:00

Emne: Storytime med Papa Jake

Oplægsholder: Jake Larson

Beskrivelse: Deltag i en meget speciel Memorial Day-session med den 98-årige krigsveteran, Jake Larson, som vil dele historier og fotos fra 2. verdenskrig.

10. maj kl. 20:00

Emne: Fan Favorite fotofunktioner på MyHeritage

Oplægsholder: Maureen Taylor

Beskrivelse: Maureen Taylor fra The Photo Detective vil vise dig, hvordan du udnytter mulighederne i MyHeritages fotofunktioner for at berige din forskning og føle en forbindelse til dine forfædre.

17. maj kl. 20:00

Emne: Virtuelle kirkegårde og brug af kirkegårdsoptegnelser

Oplægsholder: Amie Bowser Tennant

Beskrivelse: Kirkegårde er en guldmine af slægtsforskningsoplysninger – og du behøver ikke at forlade dit hjem for at besøge dem! Amie Bowser Tennant fra Genealogy Reporter viser dig hvordan.

24. maj kl. 19:00

Emne: Turning AutoClusters Into Solutions

Oplægsholder: Roberta Estes

Beskrivelse: Roberta Estes fra DNAeXplain viser dig, hvordan du udnytter MyHeritages AutoGruppering-funktionen til at få gennembrud i din genetiske slægtsforskning.

26. maj kl. 18:00

Emne: Forsk i svensk slægtsforskning

Oplægsholder: Christina Sagersten

Beskrivelse: En af Sveriges førende slægtsforskere, Christina Sagersten, vil give en grundig introduktion til forskning i svensk herkomst.

31. maj kl. 20:00

Emne: Familieoptegnelser fra Første Verdenskrig 1914–1918

Oplægsholder: James Tanner

Beskrivelse: Slægtsforskningsekspert James Tanner, vil diskutere familieoptegnelser for Første Verdenskrig og vise dig, hvordan du kan lære om din egen families historie i forhold til denne historiske begivenhed.

Spørg eksperten

Vores slægtsforskningekspert Daniel Horowitz er vært for den gratis Spørg eksperten webinar-serie hver torsdag kl. 19.00. Hver uge fokuserer Daniel på et andet emne, fra at udnytte nyttige MyHeritage-funktioner til at søge i de historiske samlinger af optegnelser, og opfordrer brugerne til at stille spørgsmål. Klik her for at tilmelde dig kommende Spørg eksperten-sessioner.

Som altid glæder vi os til din deltagelse!