Annoncering af MyHeritage LIVE 2019

Kommentarer.2

Som følge af den enorme succes vi oplevede ved MyHeritage LIVE 2018, vores første brugerkonference nogensinde, der fandt sted i Oslo, har vi besluttet os for af afholde endnu en af slagsen i 2019! Vi er derfor glade for at kunne annoncere MyHeritage LIVE 2019, som finder sted den 6.-8. september 2019 i Amsterdam!

Tilmeld dig nu for at reservere din plads

Vores anden MyHeritage brugerkonference kommer med garanti til at være et af årets mest mindeværdige begivenheder inden for slægtsforskning, og vil bringe MyHeritage-medarbejdere, internationalt anerkendte slægtsforsknings- og DNA-eksperter samt selvfølgelig vores brugere, sammen. Som i det foregående år, forventer vi at hundredvis af slægtsforsknings-entusiaster og MyHeritage-brugere fra hele verden vil deltage.

Informationer om konferencen

MyHeritage LIVE 2019 finder sted den 6.-8. september 2019 på Hilton Amsterdam. Hotellets beliggenhed er syd for det centrale Amsterdam, tæt på museumskvarteret, og vi har arrangeret en særlig pris for gæster som vælger at bo på hotellet.

Ud over den indledende velkomsttale fra grundlægger og CEO for MyHeritage, Gilad Japhet, vil der være både slægtsforsknings- og DNA-forelæsningsspor og praktiske workshops som trin for trin vil hjælpe deltagere gennem MyHeritage-værktøjer og funktioner.

Billetter til konferencen inkluderer adgang til foredrag, workshops, kaffepauser, frokost lørdag og søndag, reception fredag aften og MyHeritage-festen lørdag aften – alt sammen noget du ikke vil gå glip af!

Gæstetalere

Vi har samlet et fantastisk udvalg af talere, og vi vil snart annoncere hele listen når vi har fået bekræftet dem alle.

Tidligere begivenheder

MyHeritage LIVE 2018 i Oslo var en mindeværdig begivenhed, som blev nydt af alle der deltog. Der var tre forskellige spor: DNA, slægtsforskning og praktiske workshops. Medrivende gæstetalere og MyHeritage-medarbejdere begejstrede fulde sale af publikum. Medlemmer af vores supportafdeling var desuden til stede ved hele konferencen for at yde omfattende support.

Læs vores komplette gennemgang af sidste års konference.

Her er hvad folk havde at sige

Løs hvad slægtsforsknings-eksperterne Roberta Estes, Dick Eastman, Thomas MacEntee, og Judy Russell havde at sige om sidste års konference.

MyHeritage-venner og brugere var lige så entusiastiske i deres feedback:

“Det var sådan en fantastisk konference! Du ville aldrig have gættet at MyHeritage LIVE var den første af slagsen! En stor tak til hele @MyHeritage for dette fantastiske øjeblik! “- Marie Cappart

“Nød #MyHeritageLIVE2018 SÅ meget. Mange tak!!!”- Selma Blackmon

“Dette er hvad der gør MyHeritage til bedre end deres konkurrenter – de reagerer på feedback og kundeproblemer” – Leanne Boyce

”Kudos. Klap Klap. Lærte så meget. Inspireret. Tak for jeres enorme indsats. Job godt klaret. Jeg er inspireret til at slægtsforske, og alt dette før morgenmad.” – Cee Davis

“Jeg nyder virkelig alle præsentationer og talere!” – Lori Kotłowski

“God morgen til Oslo. Fantastisk måde at give tilbage til fællesskabet. Dette er meget værdsat, MyHeritage! “- Kuba Krchak

Vi ser rigtig meget frem til MyHeritage LIVE 2019, og glæder os til at se velkendte ansigter og møde mange nye og introducere MyHeritage-funktioner og -værktøjer. Gør dig klar til at lære om avanceret slægtsforskningsteknologi, mens du fester med ligesindede slægtsforskere fra hele verden. Tilmeld dig nu, så du sikrer dig en plads ved et brag af en konference. Vi ses!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.

 • lise jonsén


  18. februar 2019

  Pris for deltagelse?

  • Ilan


   19. februar 2019

   Hej Lise,
   Prisen for deltagelse er 150 Euro (ca. 1.120 kr.) hvis du tilmelder dig inden 31. juli.
   Med venlig hilsen,
   Ilan, MyHeritage