Dr. Phil lærer mere om sine rødder med MyHeritage

Kommentarer.

Vi har netop besøgt TV-personligheden, Dr. Phil, for at dele hidtil ukendte informationer om hans families fortid med ham. Dr. Phil var forbavset og fascineret over hvad vi var i stand til at afsløre om hans familiehistorie, inklusive billeder og optegnelser som han aldrig havde set før.

Dr. Phil startede sin rejse med MyHeritage for ca. et år siden, da han tog en MyHeritage DNA-test og lærte nye detaljer om sin familiehistorie. Vi præsenterede endda hans kone, Robin McGraw, med nogle fantastiske informationer om sin familiehistorie. Hun lærte blandt andet, at det at arbejde i skønhedsindustrien ligger i hendes familie. Robin er grundlæggeren af Robin McGraw Revelation, et hudpleje- og livsstilsmærke. Hun kan muligvis have arvet dette fra sin bedstemor, Opal Jameson, som drev sin egen skønhedssalon i 1930’erne!

MyHeritage-konsulent Yvette Corporon besøgte for nylig Dr. Phils TV-studie igen for at præsentere nye fund om hans rødder. 

Se hele segmentet her:

Vi studerede slægtsforskningen for Dr. Phils bedstefar, Joe McGraw. Sidste gang vi kiggede på hans optegnelser, lærte vi, at han arbejdede som vognfører i en foderbutik i 1910.

Vi ved nu, at han i 1920’erne arbejdede som landmand, og den amerikanske folketælling fra 1940 opfører ham som “kødskærer” i et kødmarked. Som Dr. Phil kommenterede: ”Han var tydeligt en mand med mange talenter!”. I samme folketælling opgav Joe, at han arbejdede 52 uger i 1939, og hans indkomst var kun $840 det år. I dag svarer det til ca. $15.552.

Dr. Phils bedstefar, Joe McGraw, i USAs føderale folketælling fra 1940.

I en anden gren af Dr. Phils slægtstræ, har han en ane fra 5 generationer tilbage, ved navn William Russell. Han blev født i 1794 i North Carolina og var landmand. Selvom der ikke vides meget om hvordan han levede, fandt vi noget meget interessant ved hans død.

Vi fandt en liste over Williams ejendomme, som blev solgt efter han døde. Ejendommene inkluderede mange genstande: Et bord, syv stole, to økser, en kaffefabrik, en hagle, et forstørrelsesglass, en del kalve og svin og et vaskekar. Alle genstande på Williams liste blev solgt for i alt $41,93.

Inventar fra Dr. Phils tiptipoldefar, William Russells, ejendom

Williams søn, Samuel Joseph (Dr. Phils oldefar), giftede sig med en kvinde ved navn Sarah Ann Russell (Dr. Phils tipoldemor).

Vi fandt et fantastisk billede af Sarah Ann med flere af hendes slægtninge, taget på et tidspunkt efter 1877.

Sarah Ann Russell, Dr. Phils tipoldemor, nederst til venstre.

Sidste gang fandt vi et indkaldelseskort fra 1917 for Dr. Phils farfar, Joseph McGraw, som tjente i Første Verdenskrig.

Denne gang fandt vi ud af, at Dr. Phils morfar, John Calvin Stevens, også gjorde militærtjeneste under Første Verdenskrig. Hans indkaldelseskort afslørede nogle vigtige informationer om ham:

Indkaldelseskort fra Første Verdenskrig for Dr. Phils morfar, John Calvin Stevens

Hans indkaldelseskort oplyser, at han også var en landmand, som arbejdede på sin svigerfars gård. Han havde blå øjne og var høj og slank.

Dr. Phil var meget glad for at lære om disse værdifulde detaljer om hvordan hans forfædre levede og døde. Når det kommer til familiehistorie, er der altid mere at lære. Du kan også gøre fantastiske opdagelser i din familiehistorie ved hjælp af MyHeritage. Benyt kuponkoden DRPHIL, og så kan du starte en 14-dages GRATIS prøveperiode OG få 50% rabat på et abonnement.

Har du selv lavet nogle overraskende opdagelser i familiehistorien? Fortæl os om dem i kommentarfeltet nedenfor!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.