Annoncering af MyHeritage LIVE 2020

Annoncering af MyHeritage LIVE 2020

Kommentarer.

Efter succesen med MyHeritage LIVE 2018 og 2019, er vi glade for at kunne annoncere, at MyHeritage LIVE 2020, vores årlige brugerkonference, finder sted i Tel Aviv den 25.-26. oktober 2020. Som en af årets mest fejrede slægtsforskningsbegivenheder, samler MyHeritage LIVE i to dage familiehistoriske entusiaster, top internationale eksperter og MyHeritage-personale, med fascinerende foredrag der dækker de nyeste emner inden for slægtsforskning og DNA. Hvert år deltager hundreder af MyHeritage-brugere fra hele verden.

Tilmeld dig nu på hjemmeside for MyHeritage LIVE 2020 for at sikre dig early bird-prisen på kun $100 (ca. 675 kr.) per billet.

Information om konferencen

MyHeritage LIVE 2020 finder sted den 25.-26. oktober 2020 på Hilton Tel Aviv. Dette luksuriøse hotel ligger i Independence Park, 8 minutters gang fra Middelhavets strandkyst og kun 5 km fra togstationen Tel Aviv-Savidor Center.

Hvis du endnu ikke har besøgt Tel Aviv, er dette din chance for at opleve en smuk og livlig by, som er kendt som en “by der aldrig sover,” hvilket gør den perfekt til slægtsforskere som er kendt som natugler er oppe sent om natten for at arbejde på deres forskning. Udforsk fortiden og oplev nye kulturer i et unikt land gennemsyret i oldtidshistorien.

I tillæg til hovedtalen som vil blive givet af MyHeritages grundlægger og administrerende direktør, Gilad Japhet, vil der blive afholdt mange flere foredrag, paneler og workshops, som dækker emnerne slægtsforskning og DNA, samt sessioner fra lokale talere, som dækker israelsk og jødisk slægtsforskning.

Vi har samlet et stærkt udvalg af internationale talere til begivenheden, herunder Roberta Estes, Thomas MacEntee, Dick Eastman, Diahan Southard, og Lisa Louise Cooke. Garri Regev og Rony Golan vil tilslutte sig disse talere fra Israel, og flere talere vil blive annonceret snart. Fra MyHeritage-teamet kommer du til at høre fra Gilad Japhet, Grundlægger og administrerende direktør; Maya Lerner, VP for produkt; Schelly Talalay Dardashti, genealogisk rådgiver i USA; Michael Mansfield; direktør for indhold, Daniel Horowitz, slægtsforskningsekspert og flere.

Billetter

Billetterne til konference inkluderer adgang til foredrag, workshops, kaffepauser, frokoster og MyHeritage-festen.

Tidligere begivenheder

Både MyHeritage LIVE 2018 i Oslo og MyHeritage LIVE 2019 i Amsterdam, modtog stor ros fra konferencedeltagere, som erklærede begivenhederne for nogle af de bedste konferencer de nogensinde har deltaget i. I begge konferencer var der tre forskellige spor: DNA, slægtsforskning og praktiske workshops. Medrivende foredrag fra gæstetalere og MyHeritage-personale betagede fulde sale. Repræsentanter fra MyHeritages kundesupport var til stede under hele konferencen for hjælpe alle deltagerne med hvad end de havde brug for.

Se højdepunkterne fra MyHeritage LIVE 2019 i Amsterdam her:

Vi glæder os utroligt meget til MyHeritage LIVE 2020, både til at se velkendte ansigter og møde mange nye! Gør dig klar til at lære om banebrydende slægtsforskningsteknologi, mens du fester og hygger dig med ligesindede familiehistorikere fra hele verden.

Tilmeld dig nu så du kan deltage i alt det sjove.

Vi ses!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.