Tilbageblik på 2016

2016 var et historisk år rundt om i verden. Året havde også en særlig betydning for MyHeritage. Vi vil med glæde dele vores højdepunkter med dig:

I januar lancerede vi den nye Audio Recordigs-funktion i MyHeritage mobilapp’en. Du kan dermed bruge app’en til at interviewe direkte fra deres profil i deres stamtræ, og du kan gemme interviewet til fremtidige generationer.

audio_pr_image

I februar udgav vi en ny version af vores populære Family Tree Builder program, der var lavet om helt fra bunden, så det kunne understøtte meget store stamtræer, øge ydeevnen og tilbyde forbedret data-integritet.

 

ftb-8

Derefter kiggede vi forbi Utah, USA, for at deltage RootsTech 2016, der er verdens årlige og vigtigste slægtsforskningskonference. Det var en hyggelig oplevelse med direkte demonstrationer af vores teknologi ved MyHeritage-standen, ligesom vi lavede seminarer og workshops for det store publikum under konferencen.

aqjeihovwgsmpak17tmy6iwkomp37eumvorhbqicomag-1

Under RootsTech var Aaron Godfrey, vores marketingsdirektør, en af hovedtalerne. Han talte om MyHeritages vision for slægtsforskning.

aaron

Aaron præsenterede en video for et lukket publikum, som fortæller om vigtigheden i vores arbejde med at hjælpe folk opdage slægtninge, de har mistet forbindelse til for længe siden, og genforene familier.

 

Vi lancerede også et frivilligprogram for vores medarbejdere i februar, hvor MyHeritage-medarbejdere regelmæssigt besøger lokale gymnasier for at holde foredrag, der skal inspirere underprivilegerede unge. Tilbagemeldingerne er positive og de studerende sætter pris på foredragene, ligesom de ser frem til næste oplæg.

I marts måned organiserede vores medarbejdere fra hovedkontoret i Tel Aviv et besøg til en børneafdeling på det lokale hospital, hvor de spillede musik for at opmuntre de syge børn.

purim

April var måneden, hvor vi lancerede en revolutionerende og unik teknologi, Book Matching, som automatisk finder matches til folk, som optræder i stamtræer, i vores omfattende samling af digitaliserede bøger, hvilket leder til nye informationer, der ellers ville være umulige at finde. MyHeritage er det eneste firma, som tilbyder denne form for matchningsteknologi med evnen til at matche tekst i bøger med stamtræer.

 

book-matching

Vi udgav også Record Detective™ II, der er en videreudvikling af sin forgænger, og den tilføjede over 2,2 milliarder nye matches samt flere matchende dokumenter for hver optegnelse. Den nye version genererer mange nye familiehistoriske ledetråde og opdagelser.

design-image-2

Vi tilføjede også en interessant spørgsmålscentral i april, der er et fællesskab, hvor vores brugere kan stille hinanden spørgsmål. Vi udviklede MyHeritage Fællesskab til vores 85 millioner brugere fordelt over hele verden, så de kan samarbejde og hjælpe hinanden med problemer og spørgsmål – alt sammen i den sande slægtsforskningsånd.

 

community-image

Mange rørende historier har set dagens lys, fordi familier er blevet genforenet gennem MyHeritage Fællesskab såsom Joanne, der fandt sin biologiske familie, og Helen, som fandt og blev genforenet med sine syv søskende!

MyHeritage mobilapp’en fik en opdatering, så den indeholder de fulde funktioner fra Record Matching og Smart Matching, evnen til at gemme match-informationer direkte i dit stamtræ og Instant Discoveries.

I maj måned lancerede vi Tribal Quest, et MyHeritage pro bono initiativ, der har til formål at dokumentere familiehistorier i stammesamfund rundt om i verden. Vi hjælper stammer, som ikke har adgang til moderne internetteknologi, med at bevare deres familiehistorie til fremtidige generationer. Tribal Quest-holdet har allerede besøgt Namibia og Papua Ny Guinea, og vi har planer om at sende holdet på deres næste ekspedition inden for den nære fremtid.

 

img_3803

12874348_10153395865986466_744713838_o

b

Midt i juni-sommersolen lancerede vi Soldiagrammet – et smukt, nyt stamtræsdiagram. Soldiagrammet er verdens første viftediagram, der viser efterkommere, personlige fotografier og et uendeligt antal generationer. Når du har valgt en forfader, som skal vises i midten af diagrammet, vil alle hans eller hendes efterkommere blive vist i ringe, der breder sig ud fra midten.

design-image

Forskere fra MyHeritage præsenterede Nata Gattegno, en Holocaust-overlever fra Korfu, for sine fætre og kusiner, hvis eksistens hun ikke kendte til. Under denne følelsesladede genforening viste vi familien et Soldiagram. Natas store Soldiagram indeholdte omkring 900 personer, det havde en omkreds på to meter, og diagrammet havde en overvældende effekt på familien, hvilket du kan se i den følelsesladede video neden for.

 

Vi lavede også vores fotosektion helt om på familiesiden. Den fik et helt nyt interface, hvilket gør det lettere og hurtigere at vise, uploade og dele fotografier.

 

general-new

Juni var også måneden, hvor MyHeritage blev omtalt i medierne for vores omfattende forskning i det jødiske samfund, der hører til på den græske del af øen, Korfu. Højdepunktet var en genforening af efterkommerne til en jødisk familie, der gemte sig på den lille ø, Ereikoussa, nord for Korfu under Anden Verdenskrig, og efterkommerne til de modige græske øboere, som satte deres liv på spil for at redde denne familie. Under vores forskningsforløb opdagede vi mange følelsesladede sidehistorier, og vores rejse blev et større rekonstrueringsprojekt af Korfus jødiske samfundshistorie. Da vores forskning forbandt de reddede jødiske familier og Amir Zivs bedsteforældre fra Korfu, gav det ham anledning til at nedfælde sine barndomsminder om bedsteforældrene i et herligt og sentimentalt skriv.

 

a
Et fotografi af Amirs bedsteforældre, David og Rosa Belleli, og deres tre børn.

 

I løbet af året fortsatte vi vores arbejde med at fotografere gravsten og indeksere deres informationer, så de bevares til fremtidige generationer. Det er et meget vigtigt projekt, som vi har sat os for at udføre i hele verden. I september måned delte vi nyheden om, at vi har fuldført 50 % af vores mål om at digitalisere hver eneste kirkegård i Israel. Vi sigter efter, at det er det første land i verden, som bevarer alle gravsten på nettet, og der kan søges efter dem. Alle gravsten vi digitaliserer er gratis tilgængelige på MyHeritage.

 

????????????????????????????????????

I slutningen af juni lancerede vi PedigreeMap™, der er en ny, gratis funktion, der placerer fødsler, ægteskaber, dødsfald, digitale fotografier og indskannede fotografier fra MyHeritage-stamtræer i et interaktivt kort. Det giver dig et geografisk og historisk indblik i din familiehistorie.

 

pedigreemap-425x446

Vi udvidede også vores kontorer i vores hovedkvarter, da vi konstant udvider vores team.

img_7309-1-2

mh-24-1

Vi lancerede DNA-Matchning i september, hvor vi inviterede brugerne til at uploade deres nuværende DNA-resultater og modtage DNA-matches, så de kunne finde deres slægtninge. Vi tilbød og tilbyder stadig gratis DNA Matches til de brugere, som allerede har taget deres DNA-prøve og ønsker at uploade deres data til MyHeritage.

 

pr_dna_06-425x259

Kort tid senere udgav vi SuperSearch™ Notifikationer. Tjenesten gentager automatisk dine tidligere søgninger, men kigger efter nye resultater, som ikke fandtes, da du foretog din oprindelige søgning. I stedet for at du skal lave den samme søgning manuelt, gør vi alt arbejdet for dig, uden du behøver at gøre noget.

 

supersearch-alerts

I november måned udgav vi endnu en opdatering til vores mobilapp, der giver dig muligheden for at modtage notifikationer om nye opdagelser i realtid, og du kan se dit stamtræ i listevisning – både i app’en såvel som mens du ser dit træ i en internetbrowser på din telefon.

Et af årets absolutte højdepunkter var lanceringen af MyHeritage DNA, der er vores nye, globale DNA-prøvetjeneste, i november måned. Vores DNA-prøve kan hjælpe dig med at finde hidtil ukendte slægtninge – og afsløre din etniske oprindelse. Da vi annoncerede MyHeritage DNA blev vi overvældet af den massive efterspørgsel på vores DNA-prøvesæt, men vi har fået løst de logistiske problemer, og vi sender nu prøvesættene ud, så snart de bliver bestilt.

box

dna-page

 

Historiske optegnelser og dokumenter

Vi udgav mange nye og spændende historiske optegnelser og dokumenter i løbet af 2016, hvilke indebar eksklusive samlinger, der blev gjort tilgængelige på nettet for første gang:

14 millioner australske aviser

5 millioner optegnelser fra Rotterdam Stadsarkiv 
19 Millioner folketællinger fra 1911 i England & Wales
10 millioner sider fordelt over 1.952 kilder i Chronicling America: Historiske Amerikanske aviser, 1836-1922
40 millioner optegnelser fra England & Wales, ægteskabsindekser, 1866-1920 & 1984-2005
97 millioner optegnelser fra England & Wales, fødselsindekser, 1866-1920 & 1984-2005
41 millioner optegnelser fra England & Wales, dødsfaldsindekser, 1866-1920 & 1984-2005
1 millioner online søgbare familieberetninger – hollandske dødsfaldsnotitser
27 millioner canadiske folketællingsoptegnelser (1861, 1871, 1881, 1891, 1901, 1911)
21 millioner danske folketællinger (1870, 1890, 1901, 1906, 1911, 1916, 1921, 1925)
33 millioner finske kirkefolketællinger og præ-konfirmationsbøger, 1657-1950
26 millioner danske kirkeoptegnelser, 1814-1919
24 millioner amerikanske værnepligtsindkaldelser fra Første Verdenskrig, 1917-1918
6 millioner New York City-ægteskaber 1950-1995

Statistikker

Her er nogle MyHeritage-statistikker fra sidste år:

802 millioner nye historiske optegnelser og dokumenter blev tilføjet vores samling.
727 millioner  nye stamtræsprofiler blev tilføjet.
61 millioner nye fotografier blev tilføjet.
76 nye medarbejdere blev en del af selskabet i 2016(vi gik fra 249 til 325 medarbejdere).

Genforening af familier

Omdrejningspunktet for vores arbejde er at hjælpe folk med at opdage, bevare og dele deres familiehistorie. Her er et glimt af nogle af vores yndlingsgenforeninger i 2016. Vi er glade for at kunne hjælpe med at få disse øjeblikke vakt til live.

Vi modtog mange gode historier fra vores brugere i løbet af sidste år. Historier som fortæller om deres afsløringer, og hvad folk har lært om deres familier gennem MyHeritage.

Vi lover, at vi i det nye år vil fortsætte arbejdet med at skabe innovative teknologier og udvikle nye produkter, der kan hjælpe dig med at afdække din familiehistorie. Vi glæder os til 2017, og vi ønsker dig og hele din familie et godt nytår!

 

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.