Tilbageblik på 2017

Kommentarer.

2017 har været et spændende år fyldt med nye teknologier og innovationer, utrolige familie-genforeninger og meget mere. Tak for at du har været med os hele vejen!

Da vi nærmer os slutningen af året, er dette en fantastisk mulighed for at se tilbage på alt hvad vi har opnået i 2017, mens vi forbereder endnu større udviklinger i 2018.

2017 højdepunkter hos MyHeritage

I begyndelsen af 2017 fokuserede vi på at forbedre vores nye værktøjer og teknologier. I januar udkom vores forbedrede DNA-Matching med nye funktioner, der gør det endnu lettere at finde og komme i kontakt med slægtninge som deler DNA med dig.

I februar introducerede vi vores nye og forbedrede Discovery-sider. Alle Smart Matches™ og Record Matches blev samlet og organiseret på to hovedsider: “Matches by People” og “Matches by Source”. Vi lancerede også “Value add”-funktionen, hvor de vigtigste informationer for et bestemt match i bliver beskrevet.

Vi udgav derefter Konsistenstjek, som hjælper dig med at gøre dit online stamtræ mere præcist end nogensinde før. Brug dette værktøj til at scanne dit stamtræ, og identificere fejl og uoverensstemmelser i dine data. Vores brugere elsker konsistenstjekkeren, og i 2017 er millioner af fejl i online stamtræer hos MyHeritage blevet rettet takket være dette værktøj.

Senere i februar udgav vi Photo Discoveries™ som tager den innovative teknologi bag Instant Discoveries™ et skridt videre, og anvender det på fotos. Photo Discoveries gør det nemt at tilføje billeder til personer i dit slægtstræ, for hvem du ikke havde billeder af før. MyHeritage er den eneste service der tilbyder en sådan funktion. Siden udgivelsen har MyHeritage-brugere brugt Photo Discoveries™ til at tilføje ca. en halv million manglende fotos til deres stamtræer hver måned.

Februar var i det hele taget fyldt med innovationer, og vi havde også en fantastisk tid på RootsTech, årets vigtigste genealogi konference, som blev afholdt i Salt Lake City, Utah. For første gang havde vi en stand med DNA-tema.

Vi var for anden gang vært for den årlige RootsTech After-Party i 2017. Festen var fyldt med dans, lækker mad, drikkevarer, tryllekunstnere, sjove spil, præmier og underholdende karaoke hele natten. Slægtsforskere ved virkelig hvordan man fester igennem!

Takket være MyHeritage DNA, der blev lanceret i slutningen af 2016, har vi været så heldige at kunne hjælpe familiemedlemmer blive forenet. For eksempel fandt to søstre endelig hinanden i marts. Morgan Reynolds fandt sin halvsøster, Jennisara, efter at have taget en DNA-test. Begge søstre havde søgt efter den anden hele deres liv. Se den hjertevarmende video af deres genforening nedenfor:

I maj havde vi endnu en utrolig genforening mellem en datter og hendes biologiske mor, efter at de begge tog en MyHeritage DNA-test. Robin glemte aldrig den datter hun fødte da hun var 15 år gammel, og Becky ønskede at finde sin biologiske mor lige siden hun fandt ud af at hun var blevet adopteret. Hun ønskede at vide hvor hun kom fra. Se deres genforening nedenfor:

For at se flere fantastiske genforeninger, kan du besøge vores hjemmeside dedikeret til disse MyHeritage historier.

I marts måned var vi lykkelige over at blive præsenteret i programmet Fox & Friends! Vi hjalp hver vært med at lære mere om deres oprindelse. Vi stillede vores genealogiske forskning, og fascinerende historiske dokumenter opdaget af vores forskningsteam, til rådighed.

Det mest fantastiske ved dette program, var at en seer, Suzanne Colton, så Fox & Friends den morgen, og besluttede sig spontant for at bestille en MyHeritage DNA-test. Suzanne, 64, prøvede hele sit liv på at finde sin biologiske mor. Hun modtog hendes DNA-resultater på Mors dag i maj, og 90 minutter senere talte hun med sin biologiske mor! Se Suzanne møde sin mor for første gang her:

Vi introducerede en meget efterspurgt funktion i maj – vores Samlingskatalog. Denne sektion på vores hjemmeside viser de historiske optegnelser som er blevet indekseret og er tilgængelige i MyHeritage SuperSearch™, hvilket gør det nemt at se hvad der er nyt. Udforsk samlingskataloget.

I juni måned udgav vi vores nye DNA-etnicitetsskøn. MyHeritage DNA giver vores brugerne et procentbaseret skøn over deres etniske oprindelse der dækker 42 regioner, hvilket er mere end nogen anden DNA-virksomhed, og med mange etniciteter der kun er tilgængelige hos MyHeritage.

I juli måned tog vi på endnu en Tribal Quest ekspedition – denne gang til Sibirien! Tribal Quest er et MyHeritage pro bono-initiativ, med det formål at dokumentere familiehistorier for stamme samfund over hele verden. Vi hjælper disse stammer med at bevare deres familiehistorie digitalt for fremtidige generationer. Sibirien var vores tredje Tribal Quest ekspedition efter tidligere ekspeditioner til Papua Ny Guinea og Namibia.

MyHeritage medarbejdere, Shahar og Golan, sammen med Nenet-børnene i Sibirien.

Vores team af seks frivillige medarbejders, tilbragte en måned med at dokumentere historierne om Nenet-familien, der bor på Yamal-halvøen i Sibirien.

Her er en kort video der viser højdepunkterne fra Tribal Quest Sibirien:

I august annoncerede vi, at vi havde passeret 8 milliarder historiske optegnelser på SuperSearch™! Dette er en vigtig milepæl, og vi ser frem til at nå endnu flere milepæle i fremtiden, da vi fortsætter med at tilføje millioner af nye optegnelser til SuperSearch hver dag.

I august introducerede vi også DNA-Match Tjekker siden. Dette hjælper dig med bedre at forstå hvordan du er forbundet til dine DNA-matches. For at lære mere om de opdagelser du kan lave med DNA-Match Tjekker siden, kan du læse vores blogindlæg her.

I løbet af året deltog vi i konferencer over hele verden, bl.a. i Danmark, Finland, Brasilien, Australien, New Zealand, Sverige, Tyskland, Holland, Storbritannien og mange flere steder.

I oktober afslørede vi overraskende DNA-resultater til de britiske tv-værter, Piers Morgan og Susanna Reid, på det populære britiske morgenshow “Good Morning Britain.” Se herunder hvordan Piers og Susanna lærer om deres arv, og møder nogle af deres MyHeritage DNA-matches.

Vi afholdt vores første en-dags seminar om slægtsforskning i oktober. Seminaret havde præsentationer af eksperter inden for DNA, jødisk slægtsforskning, generelle forskningsteknikker og teknologitendenser til slægtsforskning. Foredragene er gratis hos Legacy Family Tree Webinars, og kan ses her.

I november måned udgav vi vores nye gør-det-selv funktion. Funktionen giver vores brugere mulighed for at foreslå alternative navne i historiske optegnelser på SuperSearch hvis et navn er stavet forkert i en transskription eller en optegnelse. Hvis du vil vide mere om hvorfor denne funktion er vigtig, og hvordan den kan hjælpe dig med at komme i kontakt med andre MyHeritage-brugere, kan du læse vores blogindlæg her.

I november havde vi også endnu en utrolig genforening mellem en adopteret datter og hendes biologiske mor. Takket være MyHeritage DNA, mødte Meribeth sin biologiske mor, Angie, for første gang på “Good Morning America“! Se den rørende genforening nedenfor:

DNA-reaktioner

Imens MyHeritage DNA har vokset sig større i løbet af året, har det været dejligt at se folk uploade videoer af deres oplevelser. Se nogle af reaktionerne fra folk der tager en DNA-test:

Facts lavede en video sjove irere der tog en MyHeritage DNA-test. Denne fantastiske video er blevet set mere end en million gange:

Alexis tager en MyHeritage DNA-test for at finde ud af hvad hendes racemix er:

Ally troede at hun kun havde engelske rødder, men hun lærer om hendes sande etniciteter efter at have taget en DNA-test:

Vi vil elske at modtage dine reaktioner efter at have taget en MyHeritage DNA-test, og høre om hvad der overraskede dig mest!

MyHeritage Undersøgelser

Our Science Team recently released the Surveys research project to help us investigate how genetics affects various aspects of our lives, with the cooperation of the MyHeritage community.

Vores videnskabsteam har for nyligt udgivet et undersøgelsesprojekt for at hjælpe os med at undersøge hvordan genetik påvirker forskellige aspekter af vores liv, i samarbejde med MyHeritage-samfundet.

Vi inviterer alle MyHeritage-brugere der har taget en MyHeritage DNA-test eller har uploadet deres DNA-data til MyHeritage, i at deltage i dette projekt. Begynd at tage nogle undersøgelser nu.

Tusind tak til alle jer der allerede har udfyldt undersøgelserne – vi har modtaget over 2 millioner besvarede spørgsmål hidtil! Vores videnskabsteam har allerede lavet nogle interessante observationer ved hjælp af undersøgelsens svar. For eksempel fandt vi en sammenhæng mellem en persons BMI og deres historik af hjerteanfald.

Scoop

Vi er glade for at kunne meddele, at MyHeritage DNA har passeret én million mennesker i vores DNA-database! Vi er faktisk allerede på 1,05 millioner. Dette tal voksede meget hurtigt fra de 670,000 som vi annoncerede i midten af november. Den ene million består ca. af 80% MyHeritage DNA-kunder, og 20% af de mennesker der har uploadet DNA-data fra andre DNA-tjenester. Vi er stolte af at være den virksomhed der har nået denne milepæl hurtigst, dvs. den virksomhed der har taget mindst tid på at nå en million mennesker siden lanceringen af dets DNA-produkt.

Hvad betyder vores hurtige vækst for dig? Det betyder, at hos MyHeritage DNA vil du have en fremragende chance for at blive matchet med andre mennesker der ikke bruger nogen anden DNA-service, og er spredt over hele verden takket være tilgængeligheden på 42 sprog.

Du kan roligt regne med at MyHeritage DNA kommer til at fortsætte med at vokse hurtigt, og forbedre dets nøjagtighed og funktioner. Vi arbejder på en større opgradering af de matchende algoritmer, som vil rette op på gamle problemer, tilføje en kromosombrowser, og sætte nøjagtighed på et hidtil uset højt niveau. Alt dette vil blive offentliggjort i begyndelsen af januar 2018.

Bestil et MyHeritage DNA-sæt eller upload dine DNA-data nu.

Statistikker

Her er nogle MyHeritage statistikker fra 2017:
Over 553 millioner nye historiske optegnelser tilføjet.
Over 685 millioner nye stamtræsprofiler tilføjet.
95 nye medarbejdere hos MyHeritage (vi steg fra 325 til 420 medarbejdere).

2018, here we come!

Sikke et spændende år 2017 har været! Vi kan næsten ikke tro at vi formåede at opnå så meget på blot ét år. Med begyndelsen af det nye år, ser vi frem til at fortsætte med at innovere og udvikle nye og forbedrede teknologier til dig, og til gavn for slægtsforskningen. Vi har en masse planer fuldt med spændende funktioner, digitaliserede historiske optegnelser, og mange overraskelser i vente. Vi er meget spændte på hvordan 2018 kommer til at gå, og vi er taknemmelige for at have dig med os på denne rejse.

Vi ønsker dig og din familie et godt nytår!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.